Autor Tema: Manchester United - Liverpool, Premier league - 31. kolo  (Posjeta: 4386 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline adn4n

• Moderator
  • Hero Member
  • In Klopp we trust!
vs

Manchester United v Liverpool
07. 04. 2024. KO: 16:30

v Manchester United
Games won:   81
Games drawn:   69
Games lost:   90

24 Oct 2021   Manchester United v Liverpool   W   0-5   Premier League
19 Apr 2022   Liverpool v Manchester United   W   4-0   Premier League
22 Aug 2022   Manchester United v Liverpool   L   2-1   Premier League
05 Mar 2023   Liverpool v Manchester United   W   7-0   Premier League
17 Dec 2023   Liverpool v Manchester United   D   0-0   Premier League
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline Massone

• Hero Member
Odg: Manchester United - Liverpool, Premier league - 31. kolo
« Odgovori #1 : Travanj 02, 2024, 12:01 »
Taylor sudi.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2 : Travanj 02, 2024, 12:06 »
Liku iz Manchestera daju utakmicu koja potencijalo odlučuje prvaka i najteža nam je do kraja, pa majku mu je.bem kako se nikad ne desi da neki sudac iz Liverpoola ne sudi jednu ovakvu utakmicu

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #3 : Travanj 02, 2024, 12:36 »
Sramotno, ali nista cudno ni neocekivano od kriminalne organizacije koju vodi webb.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #4 : Travanj 02, 2024, 12:54 »
Liku iz Manchestera daju utakmicu koja potencijalo odlučuje prvaka i najteža nam je do kraja, pa majku mu je.bem kako se nikad ne desi da neki sudac iz Liverpoola ne sudi jednu ovakvu utakmicu

A na Anfieldu protiv Citya sudi Oliver koji je oke sudac, ali isto tako odlazi suditi privatne gaže u UAE koje financira gazda Citya (uz dozvolu Webba). Što se dogodi ako sudi onaj penal? Nema više tih skupih gaža?  :suicide :bljak

Umjesto da smo 5-7 bodova ispred (a nismo radi njihovih sranja), sad nam pakiraju još ovakva dodatnja sranja. I onda će se opet naći netko pametan na kraju sezone i reći kako je na terenu City/Arsenal bio bolji i zasluženo postao prvak. Je k***c.

I nitko ne kaže da nas ovdje moraju nužno pokrasti, dovoljno je da ti ne daju neku 50-50 veliku odluku (a možda i 70-30) i izgubiš tekmu. Npr, kod 2-1 za nas u kupu, Bruno na žutom ne dobije 2. žuti zbog faula na Szoboszlaiu i na kraju smo ispali.
« Zadnja izmjena: Travanj 02, 2024, 13:08 gento »
Never miss a good chance to shut up.

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #5 : Travanj 02, 2024, 13:12 »
Uz sve sudačke odluke koje su nas koštale bodova, uz sve ozljede koje su nas pratile kroz sezonu, odabir sudaca za ključne utakmice...eventualni naslov prvaka biti će golem uspjeh (samim time još i slađi).

Ne sumnjam da će United u nedjelju gristi (kao i Everton za par tjedana), u FA kupu smo im dali utakmicu, ali kvaliteta je evidentno na našoj strani. U derbijima to naravno ne znači nužno uspjeh, ali imamo sve u svojim rukama, to je ono što smo htjeli prije ovog vikenda.
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #6 : Travanj 03, 2024, 10:24 »
Ako se prije utakmice već žalimo kako će nam biti teško i prezamo od nekakvih sudačkih pogreški, tko zna što će biti poslije  :lud

Igraš protiv ubogog kluba koji je nekad davno bio velik i jak, s ekipom kakvu imamo treba ih satrat sa što većom razlikom, na svakoj si poziciji bolji za klasu, ako ne i za više od bilo kojeg njihovog igrača.
Nek slobodno sudi Sir Alex Ferguson, razlika u kvaliteti između Liverpoola i Uniteda je ogromna i to treba dokazati i pokazati na terenu. Sve osim toga je klasično kmečanje.

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #7 : Travanj 03, 2024, 10:30 »
Ako se prije utakmice već žalimo kako će nam biti teško i prezamo od nekakvih sudačkih pogreški, tko zna što će biti poslije  :lud

Igraš protiv ubogog kluba koji je nekad davno bio velik i jak, s ekipom kakvu imamo treba ih satrat sa što većom razlikom, na svakoj si poziciji bolji za klasu, ako ne i za više od bilo kojeg njihovog igrača.
Nek slobodno sudi Sir Alex Ferguson, razlika u kvaliteti između Liverpoola i Uniteda je ogromna i to treba dokazati i pokazati na terenu. Sve osim toga je klasično kmečanje.

Hahahahah i to bez VAR-a!!  :D :D
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #8 : Travanj 03, 2024, 11:57 »
Martinez & Lindelof nece zaigrat u nedelju.
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #9 : Travanj 03, 2024, 12:22 »
šteta, dvije teške oje.bine

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #10 : Travanj 03, 2024, 22:49 »
Motm izvedba za maguirea u najavi

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #11 : Travanj 05, 2024, 11:41 »
Baš pogledao dugi sažetak Chelsea - United. Vrhunska utakmica za gledanje, ali zadnje šta mi trebamo radit za u nedjelju je da se kod njih upustimo u ovakvu igru, jer ovaj nogomet šta su igrali Chelsea i United, Unitedu puno odgovara pogotovo pred njihovom publikom, oni su jako kontrška ekipa i vole igrati ovakve utakmice, a istu utakmicu smo im mi priuštili prije 3 tjedna. Tada je otišlo na njihovu stranu, a sinoć je otišlo na stranu Chelsea. Zato oprezno tamo, valjda je staff naučio iz te utakmice prije 3 tjedna i njihove utakmice sinoć kako ćemo se postavit za u nedjelju. Sezona bez pobjede na Unitedom nije prava sezona   :D , imamo treću šansu i trebamo je iskoristit. Neću potonut ako uzmemo na kraju krajeva bod tamo, ali po meni ovamo pobjeda znači da smo jako jako jako blizu titule.

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #12 : Travanj 06, 2024, 23:45 »
šteta, dvije teške oje.bine

Bas pogotovo ovaj mesar u pokušaju, da je on igrao na Anfieldu strpali bi im tricu najmanje

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #13 : Travanj 07, 2024, 00:00 »
Massone, vrijeme je.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #14 : Travanj 07, 2024, 00:15 »
Utakmica sezone + plitak potok.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1