Autor Tema: Liverpool - Atalanta, Europa league - 1/4 finala  (Posjeta: 6106 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Marijo

• Hero Member
Odg: Liverpool - Atalanta, Europa league - 1/4 finala
« Odgovori #285 : Travanj 19, 2024, 00:03 »
A pa šta će reć? Da smo odigrali kao govno? Pokušava im malo dignut moral.

Svjestan je i sam da je ovo govno
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #286 : Travanj 19, 2024, 00:31 »
Teško razočaranje za finiš sezone. Neobjašnjiv pad od utakmice s Unitedom. Jednostavno smo ostali bez gorivai bez energije u ključnom dijelu sezone. Dati odrijesene ruke Edwardsu, Hughesu i nadam se Amorimu. Potrebna je nova svjezina ekipi, nove ideje, neka nova lica. Pa makar iduću titulu čekali 5 sezona, ekipu treba gradit iznova, srećom neki temelji tu već postoje. Osobno mislim da je vrijeme i da se unovči Salah, svake druge godine se sa Afcona vrati kao mrtvac i to predstavlja ogroman problem u visokim ambicijama koje imamo. Otišao bi mi i on i Darwin, njih dvojica su mi najveći krivci za ovakvu napadačku neunckovitost u većem dijelu sezone.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #287 : Travanj 19, 2024, 08:26 »
Mislim da će novi trener tražiti bar 2 sezone da uigra momčad i da bi neke rezultate mogli očekivati tek u 3. ili 4. sezoni, previše je onih viškova u momčadi kojih se treba riješiti da bi očekivali instant uspjehe.

Ispali smo od zrelije i taktički odgovornije ekipe koja zna što želi, hoće i može. To je rezultat trenera kakav je Gasperini. Klopp je svoj zenit prošao onog trenutka kad je objavio da odlazi u "mirovinu", nakon toga slijedi slobodni pad gdje i on a posljedično ekipa svakom novom utakmicom gube motiv, želju i volju. Brzo će kraj sezone i kraj ove apatije.

Iskreno, ne bih imao ništa protiv da nas preuzme Gasperini ako propadne priča s Amorimom...

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #288 : Travanj 19, 2024, 08:51 »
Ajde, što toliko dramite. Pa tko je realno baš ono očekivao kao vrlo vjerojatnu mogućnost prolaza u polufinale nakon što smo kući legli 3:0.

Barem smo pobijedili i sad ništa, ajmo dalje. Fulham nam gori. Možemo se mi podići, treba nam samo i malo sreće. Pa zamislite samo da je ušlo barem 50% zicera protiv Palacea, onda ne bi niti oni došli do svojih prilika da smo smo poveli 2:0, 3:0.

Tko zna kako će izgledati i Arsenal i City nakon ispadanja.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #289 : Travanj 19, 2024, 09:01 »

Pa zamislite samo da je ušlo barem 50% zicera protiv Palacea, onda ne bi niti oni došli do svojih prilika da smo smo poveli 2:0, 3:0.

Koje smo to šanse imali protiv Palacea kod 0:0 ? Čak su oni imali najbolju priliku kod 1:0, kad je Robertson izbacio s linije. Jedan od naših najvećih problema ove sezone je otvaranje utakmice koje je živi očaj. Pored toga bi dodao realizaciju i ofanzivne prekide

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #290 : Travanj 19, 2024, 09:18 »
Ajmo bit pošten, ispali smo od govno od ekipe jer smo dvije utakmice odigrali kao govno

City bi ovima dao minimalno 7 komada u 2 utakmice
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #291 : Travanj 19, 2024, 09:29 »
Da je bila liga prvaka prošli bi ih hladno, tačno se vidjelo da fali motivacije i da se našima ne igra, zbog tog se i nameće pitanje koje treba Kloppu da se postavlja, zbog čega ovo takmičenje nije igrao s drugom postavom ili s Dannsom, Clarkom i sličnima, vjerujem da bi bar poginuli na terenu, pa i da ispadneš ispao si muški. Ne znam jel ima presica danas, ali ja da sam novinar to bi ga pitao

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #292 : Travanj 19, 2024, 09:29 »
Koje smo to šanse imali protiv Palacea kod 0:0 ? Čak su oni imali najbolju priliku kod 1:0, kad je Robertson izbacio s linije. Jedan od naših najvećih problema ove sezone je otvaranje utakmice koje je živi očaj. Pored toga bi dodao realizaciju i ofanzivne prekide

Je, dobro, slažem se. Ali onakve zicere ne promašuje niti ekipe iz Nogometnih središta. Ono što je mašio Jota, Salah, i niti se ne sjećam tko sve nije, ne smiješ promašivati. taman i da smo gubili 2:0, u normalnim okolnostima bismo to zabili i dobili to na jaja.
Ne razumijem što si ti toliko nadrkan i negativan. Kao da se borimo za ostanak u ligi.
Što ima veze koliko bi im City zabio? Ma jebeš City. I mi smo dok smo bili u naletu pregazili Spartu sa 100 komada. Što sad tu dramatizirate toliko.
Ionako smo znali da će nakon onog niza ozljeda prije ili kasnije nam se ovo dogoditi. Čudo je da smo onako dobro gurali 2 mjeseca sa hrpom novih lica na terenu.
Da je bila liga prvaka prošli bi ih hladno, tačno se vidjelo da fali motivacije i da se našima ne igra, zbog tog se i nameće pitanje koje treba Kloppu da se postavlja, zbog čega ovo takmičenje nije igrao s drugom postavom ili s Dannsom, Clarkom i sličnima, vjerujem da bi bar poginuli na terenu, pa i da ispadneš ispao si muški. Ne znam jel ima presica danas, ali ja da sam novinar to bi ga pitao

E ovo stoji. Tako smo uvijek igrali do ove sezone.  :neznam

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #293 : Travanj 19, 2024, 09:34 »
Ne razumijem što si ti toliko nadrkan i negativan. Kao da se borimo za ostanak u ligi.

Zato što koliko god bio ljut na Kloppa i amatersko vođenje ekipe zadnjih mjesec dana, toliko mi ga je žao što neće ovu sezonu završiti s titulom u ligi, jer znam koliko bi to i njemu značilo, a i navijačima.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #294 : Travanj 19, 2024, 09:37 »
Pa kome ne bi, nema tu dileme nikakve.

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #295 : Travanj 19, 2024, 09:50 »
imam osjećaj da se prva utkamica uopće nije ni pripremala ni analizirala

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
« Odgovori #296 : Travanj 19, 2024, 11:17 »
imam osjećaj da se prva utkamica uopće nije ni pripremala ni analizirala
naravno da nije previse
pa igralo se na Anfield vs Atalante  - i ja sam ono po inerciji imao u glavi 3-0...hebi ga

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #297 : Travanj 19, 2024, 11:45 »
Mislim da će novi trener tražiti bar 2 sezone da uigra momčad i da bi neke rezultate mogli očekivati tek u 3. ili 4. sezoni, previše je onih viškova u momčadi kojih se treba riješiti da bi očekivali instant uspjehe.

Ispali smo od zrelije i taktički odgovornije ekipe koja zna što želi, hoće i može. To je rezultat trenera kakav je Gasperini. Klopp je svoj zenit prošao onog trenutka kad je objavio da odlazi u "mirovinu", nakon toga slijedi slobodni pad gdje i on a posljedično ekipa svakom novom utakmicom gube motiv, želju i volju. Brzo će kraj sezone i kraj ove apatije.

Iskreno, ne bih imao ništa protiv da nas preuzme Gasperini ako propadne priča s Amorimom...
Sta ce ti trener koji je jednom nogom u grobu?

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #298 : Travanj 19, 2024, 12:13 »
Ajde, što toliko dramite. Pa tko je realno baš ono očekivao kao vrlo vjerojatnu mogućnost prolaza u polufinale nakon što smo kući legli 3:0.

Pa ono, poprilično zabrinjavajuće je ovo sinoć bilo na nekoliko razina.. Manjak želje, manjak ideje, bez ikakvog urgencya smo igrali dobar dio utakmice. Ajde de još prvo poluvrijeme ali šta je ono bilo u drugom? Imam osjećaj ko da smo se cijeli drugi dio dodavali između Alissona, Konatea i Virgila.. Pobogu, golman nam je imao 105 dodira, jedino je Konate imao više - 106.

I sad da se čovjek nečemu nada nakon ovoga? Iluzorno je očekivat da ćemo dobit svih 6 tekmi do kraja, a i da dobijemo opet moramo molit Boga za poraz Citya, a i kiks Arsenala pošto su i oni ispred nas isto..