Autor Tema: Liverpool - Newcastle, Premier league - 20. kolo  (Posjeta: 7992 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Liverpool - Newcastle, Premier league - 20. kolo
« Odgovori #225 : Siječanj 01, 2024, 23:16 »
šta ovo znači?

Svaka situacija/šansa se vrednuje koliko je realno zabiti iz nje. Prema šansama danas, trebali smo zabiti 7-8 komada.
Never miss a good chance to shut up.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #226 : Siječanj 01, 2024, 23:17 »
Vidim nitko ne spominje Gomeza, u prvom poluvremenu par puta dobro zatvorio iza leđa stoperskom dvojcu. pametno ide prema naprijed ili prema sredini ovisno jel Trent otišao kao bek naprijed ili ušao u sredinu.  :super
:super

I on i Curtis sjajni

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #227 : Siječanj 01, 2024, 23:18 »
Treba sad preživjeti Afcon i život bez Salaha, makar će meni i Endo puno nedostajat.

Za kupove me više nije ni briga, od Arsenala ocekujem da ćemo ispast,  a neće mi bit ni smak svijeta ne izbacimo li Fulham iz Liga kupa. Ova utakmica i sklonosti kiksevima ostalih timova mi daje garanciju da ove sezone u ligi možemo do kraja. Sreća pa ćemo samo imat dvije tekme najvjerojatnije ligi bez Salaha, ona protiv Bournemoutha vani i Chelsea. Tu jednostavno treba odigrali pametno i na rezultat. Odlična stvar je šta imamo i pravo na jedan kiks i dalje smo tu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #228 : Siječanj 01, 2024, 23:18 »
:super

I on i Curtis sjajni

Da. S tim da je Gomez par puta ispao, ali stavit ćemo to pod "učenje pozicije". Kako netko ne cijeni Jonesa mi stvarno nije jasno?!
Never miss a good chance to shut up.

Offline Vebbo

• Hero Member
« Odgovori #229 : Siječanj 01, 2024, 23:20 »
Da. S tim da je Gomez par puta ispao, ali stavit ćemo to pod "učenje pozicije". Kako netko ne cijeni Jonesa mi stvarno nije jasno?!

Imao je on dosta dugih perioda gdje je u najbolju ruku bio prosjecan. Ove sezone je napravio iskorak.

Offline Vebbo

• Hero Member
« Odgovori #230 : Siječanj 01, 2024, 23:22 »
Meni nije jasno kako Gravenberch ima prednost nad Elliottom.

Offline Comanche

• Sr. Member
  • #YNWA
« Odgovori #231 : Siječanj 01, 2024, 23:22 »
U sta su gledali kad su dali 80 miliona. Mentalno je jako slab, za razliku od Salaha koji promasi penal i iskida utakmicu npr.
A zamisli tek sta bi bilo da mu navijaci ne skandiraju i ne dizu ga svaki put nakon svih ovih zapucanih sansi.
Salah nebi bio blizu ovog levela da nema takvu psihu, kakav razlika u drugom poluvremenu moze napravit samo psihicki top igrac

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #232 : Siječanj 01, 2024, 23:22 »
Zato sto ljudi gledaju fudbal na nacin "Bravo Szobo udri je s 30 metara makar ti usla svaka 75 ta"
Imao je on dosta dugih perioda gdje je u najbolju ruku bio prosjecan. Ove sezone je napravio iskorak.

Netacno. Prosle sezone kad je usao u postavu zaredali smo pobjede i nismo poraza imali do Tottenhama ove sezone

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
« Odgovori #233 : Siječanj 01, 2024, 23:23 »

Od početka se vidio njegov potencijal samo je bilo pitanje ozljeda i trenutka kad će mu se otvoriti prilika u prvoj ekipi, znam ja ode jednog dečka šta se hrani mržnjom prema njemu, sada će po običaju poklopiti po ušima kad dobro igra  i čekati lošu partiju ekipe da njega okrivi.
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #234 : Siječanj 01, 2024, 23:24 »
Vidim nitko ne spominje Gomeza, u prvom poluvremenu par puta dobro zatvorio iza leđa stoperskom dvojcu. pametno ide prema naprijed ili prema sredini ovisno jel Trent otišao kao bek naprijed ili ušao u sredinu.  :super

Da, jako dobro igra. I prema naprijed, što me iznenadilo s obzirom da igra na lijevoj strani, a uz to ne ostane rupa iza njega kad ode naprijed, uvijek se stigne vratiti i pokriti sve.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #235 : Siječanj 01, 2024, 23:28 »
Od početka se vidio njegov potencijal samo je bilo pitanje ozljeda i trenutka kad će mu se otvoriti prilika u prvoj ekipi, znam ja ode jednog dečka šta se hrani mržnjom prema njemu, sada će po običaju poklopiti po ušima kad dobro igra  i čekati lošu partiju ekipe da njega okrivi.
ja sam isto bio za prodaju Gomeza ljetos, ali sad igra ovu polusezonu odlično.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #236 : Siječanj 01, 2024, 23:31 »
Gomez je dobar, ali ohanite s pohvalama jer ćemo mu yebati milu majku kad zas.ere :D

I dalje se nadam da dovodimo lijevog stopera koji može i na beka

Offline brutek

• Hero Member
« Odgovori #237 : Siječanj 01, 2024, 23:33 »
nemate pojma koliko je vrijedno imati takvog klupskog igrača kao što je gomez
ne mora to biti reprezentativna razina (iako je imao i taj period), ali znati da možeš računati na nešto takvo kad se sve urušava
baš kao što nam je i milner znači za takvo krpanje rupa, kad god treba
teško se takvo nešto može kupiti a da traje tako dugo

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #238 : Siječanj 01, 2024, 23:38 »
Gomez izgleda kao Rolls Royce, nevjerojatno koliko je digao formu. Ako išta, ozljede bi nas mogle usporiti. Tanki smo sad pred odlazak Salaha i Enda.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Comanche

• Sr. Member
  • #YNWA
« Odgovori #239 : Siječanj 01, 2024, 23:41 »
Sad kad pogledam jos jednom sazetak utakmice na YT, ne mogu vjerovat sta nam je covjek sve pobranio a opet je dobio 4 komada.
Jones i Diaz nadam se napokon da su proradili, konstantno su im pravili kaos po toj strani.

Uz sve pohvale igracima, moram rec da je i Klopp dobio ovu utakmicu. Nakon onakvog pomalo histericnog 1. poluvremena i ociglednog tragikomicnog sudenja od ovog klauna Taylora, nismo se raspali i izgubili mirnocu nego ih samljeli do kraja. Jota bi sigurno usao i ranije da procjena nije da moze odradit samo pol sata