Autor Tema: Liverpool - Everton, Premier league - 9. kolo  (Posjeta: 4347 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline devil2

• Hero Member
Odg: Liverpool - Everton, Premier league - 9. kolo
« Odgovori #60 : Listopad 22, 2023, 09:38 »
Ta priča o obezglavljivanju je kasnije potvrđena kao laž.

Moguce, ipak se radi o visokomoralnim osobama.

Gledao sam video na kojem s toyota pucaju automatskim puskama po djeci.

Palestinci su sami krivi za svoju sudbinu. Nudjeno im je puno toga, sve su odbili i pokretali ratove. To sto su nesposobni i sve redom izgubili je iskljucivo njihov problem.

Palestinska djeca su zrtva Hamasa i ostalih radikalnih grupa iz Gaze koji se skrivaju iza njih.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #61 : Listopad 22, 2023, 12:30 »
Sorry, nisam vidio

Pa da, nisam pisao tada vezano za ukrajinske zastave jer mi je bio pun k te antiruske hajke i izdrkavanja na temu Ukrajine od strane nogometnog saveza
U slučaju Palestine mi smeta što je ista stvar kao Ukrajina, ali se nogometni savezi i vladajući trude svim silama da se palestinske zastave ne vijore i skupovi ne organiziraju.
Za jedne vrijede jedna pravila, a za druge druga. Očito je da se boje reakcije znaš koga već

Ali generalno nemam problem da se na stadionu daje podrška potlačenim narodima

Pa koliko se sjećam, ti si tad pokušavao malo opravdati agresora dok si kenjao po zapadu. Pa me sad čudi da ovdje ne primjenjuješ isti kriterij.  :neznam

Palestinci su sami krivi za svoju sudbinu. Nudjeno im je puno toga, sve su odbili i pokretali ratove.

Bez obzira na kojoj ste "strani", ovo je skroz pogrešno, netočno. Nuđeno im je maksimalno 45% dotad njihovog teritorija iako su bili većina od preko 80% stanovništva. I to uz loše uvjete za uspostaviti vlast i nakon raznih krvoprolića. Tako da nije baš ni blizu točno to što kažeš. Možeš biti na suprotnoj strani, ali ne baš iskrivljavati činjenice.  Sve nakon toga što je nuđeno i oko čega se pregovaralo je bilo i puno lošije od toga.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #62 : Listopad 22, 2023, 13:07 »
Djapo odgovorio sam ti u inbox, da ne spammam ovdje
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #63 : Listopad 22, 2023, 13:31 »
Ne mogu djeca i civili biti "krivi" ni za sta.

Online Gerro

• Hero Member
« Odgovori #64 : Listopad 22, 2023, 14:31 »
Zidovi sta ovo sad rade nije terorizam? Hamas? Ekipa koja je nacinjena od strane Amera, isti k***c kao i Al Qaida da vode rat s Komunistima na podrucju Afganistana.. eto, vrtimo se u krug, opet ce ti isti sutra sjest za stol i zajedno jesti, ali neki roditelj ili dijete vise nikad nece sjest s roditeljima za stol da jede.. to je problem!!

https://youtube.com/shorts/XjZpTeKow4k?si=_RvVJcHk5ff1eiPy
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
« Odgovori #65 : Listopad 23, 2023, 08:17 »
Zidovi sta ovo sad rade nije terorizam? Hamas? Ekipa koja je nacinjena od strane Amera, isti k***c kao i Al Qaida da vode rat s Komunistima na podrucju Afganistana.. eto, vrtimo se u krug, opet ce ti isti sutra sjest za stol i zajedno jesti, ali neki roditelj ili dijete vise nikad nece sjest s roditeljima za stol da jede.. to je problem!!

https://youtube.com/shorts/XjZpTeKow4k?si=_RvVJcHk5ff1eiPy
1982 su nudili gazu i Sinaj Egipatu - odgovorili im, da nece ekstremiste u svoju zemlju
pa mislim da ih nece nijedna arapska zemlja.bar tako izgleda..
btw negdje sam procitao da je u 70-ih bilo u gazi 300.000 stanovnika..
HEBES DA JE TO USLO NA LFC FORUM.....moglo bi i Armenija, Etiopija........a da lovimo titulu ocito nije vazno???

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #66 : Listopad 23, 2023, 10:10 »
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #67 : Listopad 23, 2023, 10:13 »
https://www.instagram.com/reel/Cyqw2N3oz9f/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Ahahahahahahaha fin prc, moram bit pošten

Pa baš i nije jer očito novinar ne razumije razliku u ovoj greški suca i u onome što se dogodilo na tekmi vs Spursa.
Never miss a good chance to shut up.

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #68 : Listopad 23, 2023, 11:11 »
Kaj nije to nekakva loša montaža?

Em Klopp uopće nije bio ovak obučen na prekjučerašnjoj presici nakon tekme protiv Evertona, em sam sam gledo tu cijelu presicu i nisam uopće primjetio to pitanje. Čisto sumnjam da ne bi primjetio tako očajan pokušaj humora, ili čega već.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #69 : Listopad 23, 2023, 13:35 »
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!