Autor Tema: Brighton - Liverpool, Premier league - 8. kolo  (Posjeta: 5031 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Brighton - Liverpool, Premier league - 8. kolo
« Odgovori #105 : Listopad 09, 2023, 11:39 »
https://twitter.com/Realaldo474/status/1711298074604085618

Čisti crveni. :)

Ne znam da li si samo sarkastičan, ali ako je bio faul i penal, u pravu si da je trebao biti i crveni. Ovo postaje totalni cirkus sa suđenjem i kriterijima.
"Not a goal scorring opportuniti"...  :lol

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #106 : Listopad 09, 2023, 11:46 »
Ne znam da li si samo sarkastičan, ali ako je bio faul i penal, u pravu si da je trebao biti i crveni. Ovo postaje totalni cirkus sa suđenjem i kriterijima.
"Not a goal scorring opportuniti"...  :lol

Nisam sarkastičan. Nije mi jasno što su ovdje mislili.
Never miss a good chance to shut up.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #107 : Listopad 09, 2023, 16:39 »
Nisam zadovoljan bodom jučer, u biti bio bi zadovoljan bodom protiv Brightona vani da smo dobili Spurse prošlo kolo, a dobili bi ih uvjeren sam da nas sudac nije onako izmasakrirao. Onako bi smo imali 4/6 a sad imamo 1/6. Brighton je vrlo dobra ekipa i svima će tamo biti teško doći do pobjede. City vezao dva poraza srećom. Teško je sad iz ove perspektive govorit jel nas domet ove sezone borba za prvo mjesto u ligi, City mi je slabiji od lani i djeluje ispuhano, mislim da bi se njima mogla dogodit lošija sezona nego na šta su nas navikli, pogotovo šta ja ne smatram Kovacica, Matheusa i Dokua nekim velebnim pojacanjima a nema De Bruynea na duže a nisu tu ni Mahrez i Gundogan dva jako bitna kotačića, Arsenal vidjet ćemo, ne bih rekao da su oni bolja ekipa od nas. Mi imamo sad 4 lakše utakmice ( 3 doma sa Evertonom, Nottinghamom i Brentfordom ) kao i slabašni Luton u gostima. Stvarno je realno očekivati 4 pobjede i 12 bodova, i onda nam nakon iduće pauze ide City, i tek ćemo onda moći donijet zaključke jesmo li ove sezone spremni za to. U svakom slučaju top 4 po meni nije upitan, jako smo kvalitetni prema naprijed, sredina je osvjezena, da nam fali jedan zadnji vezni i jedan stoper jeste da bi bili baš kompletni ali po meni nisu ni drugi rivali baš sto posto kompletni. U svakom slučaju ako nismo bolji od Citya i Arsenala svakako smo bolji od Newcastlea, Uniteda i Spursa ( koji su trenutno nekim čudom prvi), po meni imamo sve predispozicije da bez nekog prevelikog stresa osiguramo minimalni cilj a to je Liga prvaka, na ruku nam ide i šta će vjerojatno zbog proširenja Lige prvaka i 5. mjesto vodit u Ligu prvaka. Jedino ako nas ponovno ozljede ne skrše ali ne vjerujem da možemo baš svake sezone imat takve probleme.

Offline Vebbo

• Hero Member
« Odgovori #108 : Listopad 09, 2023, 21:50 »
Nisam sarkastičan. Nije mi jasno što su ovdje mislili.

Da je ovo bilo na drugoj strani mislis da ne bi bilo crvenog? Ja sam uvjeren da bi.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #109 : Listopad 09, 2023, 22:22 »
Da je ovo bilo na drugoj strani mislis da ne bi bilo crvenog? Ja sam uvjeren da bi.

Ja sam uvjeren da ne bi. Ne vjerujem da je toliki problem pristranost, nego neprofesionalnost i manjak kvalitete.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Vebbo

• Hero Member
« Odgovori #110 : Listopad 10, 2023, 02:54 »
Tomkins je objavio seriju clanaka na ovu temu, vjerojatno si ih i procitao.

https://tomkinstimes.substack.com/p/objective-data-liverpool-are-refereed
« Zadnja izmjena: Listopad 10, 2023, 02:59 Vebbo »

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #111 : Listopad 10, 2023, 16:22 »
Pogledajte s kim igramo zadnju utakmicu u sezoni i šta vam to znači :D

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #112 : Listopad 10, 2023, 16:45 »
I boje protivnika Šitija iste  :D
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #113 : Listopad 10, 2023, 18:35 »
Nama je ovo treci put da zadnje kolo kuci igramo protiv Wolvesa. Za bod smo izgubili titule prethodna dva puta :D

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #114 : Listopad 11, 2023, 08:11 »
Ja sam uvjeren da ne bi. Ne vjerujem da je toliki problem pristranost, nego neprofesionalnost i manjak kvalitete.

Mogu se složiti s time s ipak jednom malom digresijom da ipak mislim da se neke klubove malo više pogura od drugih.

Offline Vebbo

• Hero Member
« Odgovori #115 : Listopad 11, 2023, 19:32 »
Mogu se složiti s time s ipak jednom malom digresijom da ipak mislim da se neke klubove malo više pogura od drugih.

Ne znam, Tomkins se dosta bavi statistikom i sve se to moze provjeriti. Brojevi i analiza zbilja izgledaju lose po Liverpool.
Meni se ipak cini da nije samo nesposobnost u igri.