Nisam zadovoljan bodom jučer, u biti bio bi zadovoljan bodom protiv Brightona vani da smo dobili Spurse prošlo kolo, a dobili bi ih uvjeren sam da nas sudac nije onako izmasakrirao. Onako bi smo imali 4/6 a sad imamo 1/6. Brighton je vrlo dobra ekipa i svima će tamo biti teško doći do pobjede. City vezao dva poraza srećom. Teško je sad iz ove perspektive govorit jel nas domet ove sezone borba za prvo mjesto u ligi, City mi je slabiji od lani i djeluje ispuhano, mislim da bi se njima mogla dogodit lošija sezona nego na šta su nas navikli, pogotovo šta ja ne smatram Kovacica, Matheusa i Dokua nekim velebnim pojacanjima a nema De Bruynea na duže a nisu tu ni Mahrez i Gundogan dva jako bitna kotačića, Arsenal vidjet ćemo, ne bih rekao da su oni bolja ekipa od nas. Mi imamo sad 4 lakše utakmice ( 3 doma sa Evertonom, Nottinghamom i Brentfordom ) kao i slabašni Luton u gostima. Stvarno je realno očekivati 4 pobjede i 12 bodova, i onda nam nakon iduće pauze ide City, i tek ćemo onda moći donijet zaključke jesmo li ove sezone spremni za to. U svakom slučaju top 4 po meni nije upitan, jako smo kvalitetni prema naprijed, sredina je osvjezena, da nam fali jedan zadnji vezni i jedan stoper jeste da bi bili baš kompletni ali po meni nisu ni drugi rivali baš sto posto kompletni. U svakom slučaju ako nismo bolji od Citya i Arsenala svakako smo bolji od Newcastlea, Uniteda i Spursa ( koji su trenutno nekim čudom prvi), po meni imamo sve predispozicije da bez nekog prevelikog stresa osiguramo minimalni cilj a to je Liga prvaka, na ruku nam ide i šta će vjerojatno zbog proširenja Lige prvaka i 5. mjesto vodit u Ligu prvaka. Jedino ako nas ponovno ozljede ne skrše ali ne vjerujem da možemo baš svake sezone imat takve probleme.