Autor Tema: Liverpool - West Ham, Premier league - 6. kolo  (Posjeta: 4616 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
Odg: Liverpool - West Ham, Premier league - 6. kolo
« Odgovori #75 : Rujan 24, 2023, 22:50 »
VvD, Matip i Gomez su nastavljali zaleđe, a Robertson se loše povukao 2 metra niže. To mu je često bila boljka posljednjih sezona. Ajmo ovo danas pripisati lošoj komunikaciji.

Nisam trazio snimke, tako da  :super

Danas ovakog Paquetu rado bi gledao u nasem dresu. Od danasnjih 14 duela dobio ih je 11. Treci najbolje ocjenjen igrac WHU ove sezone nakon JWP i Areole. Nije ni cudo sto ga je Pep trazio.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #76 : Rujan 24, 2023, 23:13 »
Odličan je Paqueta, odličan!!!
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #77 : Rujan 25, 2023, 00:56 »
Odličan je Paqueta, odličan!!!

Jbt i ja htio napisati još popodne, nezz kako inače igra ali izgleda značajno ozbiljniji igrač nego kad je bio u serie A , tad nedorečen.. odličan igrač, ne čudi da ga city želi..

Iskreno nezz di bi mi sa njime, ali danas je bio odličan
YNWA!!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #78 : Rujan 25, 2023, 08:54 »
Jbt i ja htio napisati još popodne, nezz kako inače igra ali izgleda značajno ozbiljniji igrač nego kad je bio u serie A , tad nedorečen.. odličan igrač, ne čudi da ga city želi..

Iskreno nezz di bi mi sa njime, ali danas je bio odličan

Najviše bi mu odgovarala ova lijeva 10-ka, ali tu već imamo Maccu (dugoročno), Gravena i Jonesa. Ne bi me iznenadilo da Arsenal proba s njim ako se Havertz ne prilagodi toj poziciji pa ga pomaknu naprijed (gdje bi po meni i trebao biti; rotacija Jesus-Havertz-Saka za "false 9"/desno krilo).

« Zadnja izmjena: Rujan 25, 2023, 09:00 gento »
Never miss a good chance to shut up.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #79 : Rujan 25, 2023, 09:38 »
Najviše bi mu odgovarala ova lijeva 10-ka, ali tu već imamo Maccu (dugoročno), Gravena i Jonesa. Ne bi me iznenadilo da Arsenal proba s njim ako se Havertz ne prilagodi toj poziciji pa ga pomaknu naprijed (gdje bi po meni i trebao biti; rotacija Jesus-Havertz-Saka za "false 9"/desno krilo).

misliš lijeva 8ica?

10tka mi je neko iza napadača, i tu bi on sigurno bio dobar ali mi to ne igramo..   ali lijevo Palleta, desno Szobo, iza MacA ili neko treći, zvuči prilično nepredvidivo i talentirano..  ali, ponavljam, nezz da li ima konstantu, ovo kako je jučer odigrao je milina..
YNWA!!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #80 : Rujan 25, 2023, 09:55 »
misliš lijeva 8ica?

10tka mi je neko iza napadača, i tu bi on sigurno bio dobar ali mi to ne igramo..   ali lijevo Palleta, desno Szobo, iza MacA ili neko treći, zvuči prilično nepredvidivo i talentirano..  ali, ponavljam, nezz da li ima konstantu, ovo kako je jučer odigrao je milina..

Ma 8/10, kako god želiš nazvati to naše. Na tu lijevu poziciju bi dugoročno gurao Maccu, a doveo novog DM-a.
« Zadnja izmjena: Rujan 25, 2023, 10:01 gento »

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #81 : Rujan 25, 2023, 10:11 »
Realno, VvD postaje sve više kiks igrač, nećemo se lagati. Koliko god ga volio, proplivao je par puta. Svaka čast za asist, ali jbg puno "pliva i zaspi" u obrani.
Da nije bilo Salaha i Alisona, teško bismo mi ovo jučer okrenuli, pogotovo obzirom kako smo izgledali.

Tek u drugom dijelu je to postalo dobro. Do gola Nuneza, prilično bezidejno smo izgledali. Želje ima, to stoji.
Matip mi je jučer zbilja bio dobar, a i Gomez je odigrao solidno, obzirom na kritike na njegovu igru.

A o ovosezonskim pojačanjima bismo stvarno mogli raspravljati jer uz 2 sjajna, ima dva koja uopće ne kužim, ali dobro, vrijeme će pokazati kakvi su, nadam se.

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #82 : Rujan 25, 2023, 10:59 »
16/18 bodova, uz obrambenu igru koja nije uopće bajna, je odličan rezultat unatoč tome što smo imali Chelsea i Newcastle u gostima!
Ima tu jako puno mjesta za napredak, najviše u obrambenoj igri.
Sve drugo je i više nego dobro, ali obrana pliva i to jako, ispadamo iz linija svako malo, ali ako uspijemo zapiti gol više od protivnika, to je pobjeda, to je totalni nogomet  :super.
Veza nam je super, napada je odličan iako me Nunez živcira jer kad očekujem da zabije, ne zabije, a kad ne očekujem da zabije, zabije, strašno nešto  :D :D
Ali Nunez ima to nešto, ima to nešto u što vjerujem da će eksplodirati svaki čas, da će svaku priliku, polupriliku pretvoriti u gol, mislim da ga treba trpati u prvih 11 da bi se to ostvarilo.
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #83 : Rujan 25, 2023, 15:50 »
VvD, Matip i Gomez su nastavljali zaleđe, a Robertson se loše povukao 2 metra niže. To mu je često bila boljka posljednjih sezona. Ajmo ovo danas pripisati lošoj komunikaciji.

Evo slikica s jučerašnje tekme:

To jako često napravi i onda ide centaršut na drugu stativu gdje desni bek (najčešće Trent, jučer Gomez) jednostavno ne može stignuti svog igrača i ispada krivac za gol.

Offline adn4n

• Moderator
  • Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #84 : Rujan 25, 2023, 16:53 »
Evo slikica s jučerašnje tekme:

To jako često napravi i onda ide centaršut na drugu stativu gdje desni bek (najčešće Trent, jučer Gomez) jednostavno ne može stignuti svog igrača i ispada krivac za gol.
Užas
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #85 : Rujan 25, 2023, 18:31 »
Ovo je katastrofalno pozicioniranje, kriminalno..

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #86 : Rujan 25, 2023, 23:33 »

Bit će zanimljivo vidjeti kako ćemo se prilagođavati u nastavku. Do sada smo igrali 4 sustava/formacije - 3223, 442, 433, 441 (za zadnji su "krivac" crveni kartoni).

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #87 : Rujan 26, 2023, 09:13 »
Prema ovom navedenom miksanju, ne bih se čudio da protiv kokoši odigramo 3-5-2.  :kuler