Autor Tema: Liverpool - West Ham, Premier league - 6. kolo  (Posjeta: 5379 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline adn4n

• Moderator
  • Hero Member
  • In Klopp we trust!
Liverpool - West Ham, Premier league - 6. kolo
« : Rujan 17, 2023, 22:56 »
vs

Liverpool  v West Ham United
24. 09. 2023 KO: 15:00

v West Ham United
Games won: 81
Games drawn: 37
Games lost: 29

31 Jan 2021   West Ham United v Liverpool   W   1-3   Premier League
07 Nov 2021   West Ham United v Liverpool   L   3-2   Premier League
05 Mar 2022   Liverpool v West Ham United   W   1-0   Premier League
19 Oct 2022   Liverpool v West Ham United   W   1-0   Premier League
26 Apr 2023   West Ham United v Liverpool   W   1-2   Premier League
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Liverpool - West Ham, Premier league - 6. kolo
« Odgovori #1 : Rujan 18, 2023, 08:22 »
E ovo će konačno biti pravi ispit jer se prvenstvo sada već polako zahuktava.
Ovo s LASK-om, je onako...
West Ham je ove sezone jako dobar i ne boje se nikoga, pa ako budemo igrali kao prvo poluvrijeme protiv Wolvesa, nećemo dobro proći.

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #2 : Rujan 18, 2023, 08:44 »
Sljedeća 3 kola će pokazati di smo, doma WHU, pa Tott'm i Brighton u gostima.

“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #3 : Rujan 18, 2023, 12:57 »
Ne bojim se West Hama i Tottenhama, tu ćemo ulovit puni plijen nekako sam siguran. Užasno me strah Brightona, tu će dosta timova polomiti zube, ljudi igraju bolesno. S ulaskom kao protiv Volwesa bi Brighton mogao vodit 3:0 već na poluvremenu.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #4 : Rujan 18, 2023, 14:43 »
Ne bojim se West Hama i Tottenhama, tu ćemo ulovit puni plijen nekako sam siguran. Užasno me strah Brightona, tu će dosta timova polomiti zube, ljudi igraju bolesno. S ulaskom kao protiv Volwesa bi Brighton mogao vodit 3:0 već na poluvremenu.
West Ham bi se trebao dobiti.

Ange Postecoglou nije izgubio 50 ligaških utakmica zaredom doma, a Tott'ač igra strašan nogomet pod njim. Tko misli da će biti lako gostovanje, nije baš u vinklu.

Protiv Brightona treba odigrati savršenu utakmicu, ovo što smo dosad mi i oni odigrali ne daje nam priliku uopće se staviti u ulogu favorita protiv njih.

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #5 : Rujan 18, 2023, 14:49 »
7 bodova uzimamo u ove 3 tekme, a kako će se ti bodovi raspodjeliti, nisam siguran, ali znam da ćemo uzeti 7 bodova, 2 pobjede i jedan X, nekako sam u to siguran  B-)
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline adn4n

• Moderator
  • Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #6 : Rujan 19, 2023, 10:27 »
Od 4. mjeseca smo osvojili 36 od moguća 42 boda (najviše u ligi)

Kako mi je drago što imamo ovakvog velemajstora na klupi  :love
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #7 : Rujan 19, 2023, 12:24 »
Od 4. mjeseca smo osvojili 36 od moguća 42 boda (najviše u ligi)

Kako mi je drago što imamo ovakvog velemajstora na klupi  :love

Misliš na trenera ili na Nuneza?  :D
Mislim, obojica su uglavnom na klupi.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #8 : Rujan 19, 2023, 12:37 »
Michail Antonio:

"I saw how Wolves played against Liverpool. We’ve got them this weekend. We’re finishing above Liverpool this season."

Michail Antonio on Liverpool's season:

“My question to you is this: what do you think Liverpool are playing for this year? Even if you couldn’t replace the man [Salah], let’s call this season a write-off.”

“He didn’t turn that [Saudi move] down, no way. He was locked up and the Reds had put that red arrow across: ‘You are not going anywhere’. To be fair to him, he didn’t kick up a fuss. But I know for a fact that he was ready to go.”
Never miss a good chance to shut up.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #9 : Rujan 19, 2023, 12:45 »
Da li smijem napisati da je lik kreten (a da ne dobijem ban), tj. da nisam znao da je Antonio toliki kreten, a ujedno stručnjak za Liverpool.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #10 : Rujan 19, 2023, 12:52 »
Da li smijem napisati da je lik kreten (a da ne dobijem ban), tj. da nisam znao da je Antonio toliki kreten, a ujedno stručnjak za Liverpool.

Smiješ; tj. već jesi. :D

Vidjet ćemo ako je bio u pravu nakon naše tekme, ali da nam ovo daje (navijačima) dodatnu želju da ih dobijemo, definitivno. Nadajmo se da će i igračima.

Po meni bi morali podijeliti momčad na 2 sastava.

Lask:
Kelleher; Bajcetic, Matip, Gomez, Tsimi; Endo, Gravenberch, Gakpo; Elliott, Doak, Jota

WHU:
Allisson; Trent, Konate, VvD, Robbo; Macca, Szobo, Jones; Salah, Diaz, Nunez

U kupu protiv Leicestera bi onda opet nastupio LASK sastav, pa protiv Spursa WHU sastav. Union opet ovaj LASK sastav i onda vs Brightona WHU sastav. Na taj način uvijek imaš odmoreni sastav koji igra jednu tekmu tjedno, a dovoljno su kvalitetni da se dobiju te tekme. Naravno, ubacuješ zamjene po potrebi da se dobiju minute (npr. Nunez i Konate vs Laska...). Tu su još i Thiago i Quansah koji mogu dobiti neke minute za match fitness kako se budu vraćali s ozljeda.
Never miss a good chance to shut up.

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #11 : Rujan 19, 2023, 12:54 »
Smiješ. Vidjet ćemo ako je bio u pravu nakon naše tekme, ali da nam ovo daje (navijačima) dodatnu želju da ih dobijemo, definitivno. Nadajmo se da će i igračima.

Po meni bi morali podijeliti momčad na 2 sastava.

Lask:
Kelleher; Bajcetic, Matip, Gomez, Tsimi; Endo, Gravenberch, Gakpo; Elliott, Doak, Jota

WHU:
Allisson; Trent, Konate, VvD, Robbo; Macca, Szobo, Jones; Salah, Diaz, Nunez

U kupu protiv Leicestera bi onda opet nastupio LASK sastav, pa protiv Spursa WHU sastav. Union opet ovaj LASK sastav i onda vs Brightona WHU sastav. Na taj način uvijek imaš odmoreni sastav koji igra jednu tekmu tjedno, a dovoljno su kvalitetni da se dobiju te tekme. Naravno, ubacuješ zamjene po potrebi da se dobiju minute (npr. Nunez i Konate vs Laska...). Tu su još i Thiago i Quansah koji mogu dobiti neke minute za match fitness kako se budu vraćali s ozljeda.

+1

Sviđa mi se razmišljanje  :super
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #12 : Rujan 19, 2023, 13:18 »
Što ima itko gledati na kraju meča jel taj balvan u pravu? Koga uopće briga za njegovo mišljenje? Lik kao aktivan nogometaš učestvuje u podcastu gdje svaki put iznese provokativne izjave zbog aktivnosti navedenog podcasta, i to nerijetko su izjave protiv njegovih kolega iz West Hama. To ozbiljan klub sebi ne bi trebao dozvoliti. Čuj Michael Antonio iznosi mišljenje i postavlja neka pitanja, Isuse pa to zvuči ko stranica iz Alan Forda.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #13 : Rujan 20, 2023, 07:56 »
Slažem se, ali podosta je praćen i komentiran.
Baš zato i piše takve tekstove da si malo napravi PR.
Najgore je što se na njegove tweetove i objave na ostalim mrežama ponekad dotaknu i u ozbiljnim emisijama poput Sky-a u najavama West Hamovih utakmica.
U svakom slučaju, lik zna što radi.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #14 : Rujan 24, 2023, 14:05 »
𝐂𝐨𝐧𝐟𝐢𝐫𝐦𝐞𝐝 𝐋𝐢𝐯𝐞𝐫𝐩𝐨𝐨𝐥 𝐗𝐈: Alisson; Gomez, Matip, Van Dijk, Robertson; Mac Allister, Szoboszlai, Jones; Salah, Diaz, Nunez

Nema Trenta i dalje.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!