Autor Tema: League cup 2023/24 :: early stages - Liverpool  (Posjeta: 7790 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline luigi

• Hero Member
Odg: League cup 2023/24 :: early stages - Liverpool
« Odgovori #75 : Studeni 02, 2023, 12:24 »
Osvajamo jedino ako ne budemo igrali protiv neke spanske ekipe

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #76 : Studeni 02, 2023, 13:00 »
Sevilla sebi štima već treće mjesto u LP :D

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #77 : Studeni 03, 2023, 07:56 »
Osvajamo jedino ako ne budemo igrali protiv neke spanske ekipe

Mislim da ove sezone nećemo u Liga kupu igrati protiv španjolaca.  :lol

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #78 : Studeni 03, 2023, 12:18 »
Mislim da ove sezone nećemo u Liga kupu igrati protiv španjolaca.  :lol

ma neko je napisao da očekuje da napadamo i EL..
YNWA!!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #79 : Prosinac 20, 2023, 07:30 »
Sve druge tekme su već odigrane. Prošli su Fulham, Middlesbrough i Chelsea. Volio bih da ovo osvojimo.
Never miss a good chance to shut up.

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #80 : Prosinac 20, 2023, 07:43 »
Sve druge tekme su već odigrane. Prošli su Fulham, Middlesbrough i Chelsea. Volio bih da ovo osvojimo.
I ja isto, jer jedino Chelsea realno može nas iznenaditi.
Puno bi nam značio bilo kakav trofej za samopouzdanje, iako je ovo najmanje bitan .
Volio bih da Klopp puno ne rotira večeras:

Allison- Gomez, Quansah, VVD,Tsimikas;    Gravenberch,Jones, Elliot;    Salah, Gakpo, Diaz
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #81 : Prosinac 20, 2023, 08:21 »
+1

S time da će sada Klopp kada ima zeznuti West Ham na suprotnoj strani, a kroz prizmu utakmice za vikend protiv Arsenala, bome ne znam kako će to posložiti.
Iskreno, ne znam niti ja kako bih to posložio. Ne smije se tu ići s prevelikim kalkulacijama ukoliko imamo ozbiljne namjere u ovom kupu, a glupo bi bilo da nemamo kada vidimo tko je sve ostao.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #82 : Prosinac 20, 2023, 08:52 »
Iskreno ja bih rotirao večeras i odmorio većinu igrača. Dok god imamo šanse za titulu, bod smo od Arsenala samo, tome bih se posvetio. West Ham kući možemo dobiti i sa kombinovanim sastavom

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #83 : Prosinac 20, 2023, 08:57 »
WHU:
Alisson; Gomez, Quansah, vvD, Tsimikas; Endo, Gakpo, Jones; Elliott, Diaz, Nunez

Arsenal:
Alisson; Trent, Konate, VvD, Tsimikas; Elliott, Macca, Jones, Szoboszlai; Salah, Nunez

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #84 : Prosinac 20, 2023, 09:03 »
Pa Macca propušta i Arsenal

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #85 : Prosinac 20, 2023, 09:10 »
Pa Macca propušta i Arsenal

Nekako se nadam da će ga osposobiti. Rekao je Lijnders da više ne osjeća bol, tako da ne vidim prepreku kad nije bio problem kod mišića niti ičega takvog nego čisto bol/naotečenost oko kosti. :D

“Alexis is progressing well, he doesn’t have pain anymore, which is a good thing. It was worse than we first thought, but he is progressing well, no pain. Let’s see if we can progress him.”

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #86 : Prosinac 20, 2023, 10:00 »
WHU:
Alisson; Gomez, Quansah, vvD, Tsimikas; Endo, Gakpo, Jones; Elliott, Diaz, Nunez

Arsenal:
Alisson; Trent, Konate, VvD, Tsimikas; Elliott, Macca, Jones, Szoboszlai; Salah, Nunez

Po cemu je Nunez zasluzio dva starta?  :D

Gakpa u spicu obje tekme, Diazu i Nunezu po jedna tekma na krilu. Mozda ih i obojicu izbacit pa stavit nekog veznjaka, ionako nista ne dobivamo od njih u zadnje vrijeme.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #87 : Prosinac 20, 2023, 10:07 »
Nema mi smisla da Gakpo igra svoju "false 9-igru" dok igramo ovaj sustav. Što će nam i 5. veznjak na terenu? To bi značilo kada se on spusti u sredinu gdje su već 4 naša veznjaka i 3 ili 4 protivnička, imat će još manje mjesta što mu je potrebno da igra tu rolu. I nakon što bi se on spustio u tu zgusnutu sredinu da napravi prostora za krila (u trenucima kada Gakpu ne igramo u noge), tko bi nam točno davao širinu? Tako da ne, dok je ovaj sustav, nisam fan Gakpa u napadu, ali ga lajkam u vezi (dok ne forsira udarce kao vs Uniteda). Možemo pokušati Gakpa u novoj roli, ali to smo pokušali već par puta i nije dobro izgledalo. Bio je nevidljiv. A jedina špica koju imamo je Nunez (dok je Jota out i ako ne želimo Salaha ubiti tempom).

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #88 : Prosinac 20, 2023, 10:10 »
Poprilicno je dobro taj sistem funkcionirao drugi dio prosle sezone. U svakom slucaju, Gakpo je izgledao puno bolje od Nuneza, pa i imao dosta bolji ucinak s manjim periodom prilagodbe. Uopce mi se ne svida kao veznjak, jedino ponekad dobro dode u toj ulozi s klupe. Ajde da imamo vrhunskog napadaca pa Gakpa stavljas na losiju poziciju, u napadu nam je Darwin Nunez.

Zar ne igra i recimo Arsenal slicno s Gabrielom, ne bih nazvao njega sidrasem poput Nuneza, puno slicnije Gakpu. Pa i City sezonu prije Haalanda je imao napadaca koji se spustao u sredinu a Cancelo invertao.

Ne kazem da je to najbolji sistem, ali ne vidim trenutno nikakav benefit u igranju Nuneza ispred Gakpa. Ako je razlog to sto ne zagusuje vezu stajanjem u ofsajdu, to mi nije dovoljan argument da bude u prvoj. Jer nicime zadnjih 10 tekmi ne dokazuje da bi trebao bit prvotimac, a Gakpo nije dobio ni priliku ove sezone a bio je sasvim dobar proslu polusezonu na toj poziciji, puno bolji nego u vezi gdje imamo puno vise opcija nego u napadu.
« Zadnja izmjena: Prosinac 20, 2023, 10:16 MagicRat »

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #89 : Prosinac 20, 2023, 10:17 »
Nuneza bih čak vratio na lijevo krilo i bio bi mi opcija ispred Diaza. Od Diaza tamo trenutno gori niko ne može biti