Jučer sam gledao u isto vrijeme dvije nagluplje i najdosadnije tekme u posljednjih ne znam koliko godina/utakmica...
Lpool - ManUTD; Dinamo - Hajduk.
I jako su me razočarali pojedinci iz Lpoola sa svojim pristupom i ponašanjem na tekmi Lpool - UTD.
Ponekad mi se čini kao da ne jedu dovoljno jer nemaju sape i nemaju snage za donositi pravilne odluke u pravo vrijeme, kada treba pucati, onda se dodaje, kada treba dodati, onda se petlja, kada ne treba dodati, nego pucati, onda se doda i slično. Sam pristup utakmici pred novootvorenom tribinom je bio van svake razine i osjećaj je bio kao da se ne igra protiv UTD, nego protiv neke lijeve ekipe u Kikiriki kupu.
Navijači isto bili loši, pa sam ugasio zvuk i pustio zvuk sa utakmice Dinamo - Hajduk, tamo se imalo šta čuti, ako ništa drugo barem topovske udare.
Nije mi jasno kako od 34 šuta, ti pošalješ 26 van okvira i 8 točno u golmana? Čovjek se jednom bacio ako se dobro sjećam i to na Salahov šute u desni gornji kut? A svi znamo kakav je kikser i taraba Onana. Pa ako si se pripremao za utakmicu i gledao šta ti radi i kako se ponaša te koje su crte kretanja protivničkih igrača, zašto nisi gledao malo i njihovog golmana te kako reagira?
Pa zar je problem koju loptu puknuti dolje desno/lijevo, precizno naciljati, isprovocirati nekakvu lošu golmanovu reakciju?
Baš totalno loša utakmica, mi smo izgubili 2 boda, UTD je osvojio 1.