Autor Tema: Liverpool - Manchester United, Premier league - 17. kolo  (Posjeta: 4318 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Liverpool - Manchester United, Premier league - 17. kolo
« Odgovori #120 : Prosinac 18, 2023, 10:18 »
Endo, vvD i Trent najbolji. Salah se trudio, obrana solidna, ali Gravenberch, Szoboszlai, Diaz i Nunez već tjednima loši i kada ti 4 napadačke opcije tako izgledaju, onda uvijek postoji šansa da dobiješ to što smo dobili.. Sve najbolje prilike smo puknuli pokraj gola, a sve što je išlo u okvir je bilo prelako za bilo kojeg golmana, pa tako i za Onanu. Kloppove zamjene su mi isto bile loše (nešto u čemu je super ove sezone). Mislim da smo općenito donosili loše odluke. Kad je trebalo pucati nismo, a ponekad smo skroz bezveze pucali umjesto da budemo strpljivi. Gakpo mi je isto bio loš. 2 puta bezveze pucao; prvi put nije imalo apsolutno nikakvog smisla zbog kuta udaranja, a drugi put nije vidio ubacivanje Jonesa nego samo glava u pod i pucaj. Onaj udarac glavom na kraju mora bolje reagirati, isto kao što je Nunez u 1. poluvremenu bezveze spuštao glavom umjesto da puca.

Iskreno, očekivao sam ovakvu (tešku) tekmu. Neki dan sam napisao Davidu (david1991; tako nešto nekad bio na forumu) da je neigranje Brune loše za nas jer će sad biti kompaktniji i imati više discipline, a uvijek mogu biti opasni na kontre. Dodaj da mi ne igramo bajno i lako je moguće da se dogodi ovakvo sranje. Nadao sam se da iz te dvije tekme (United-Arsenal) možemo do barem 4 boda. Ako dobijemo Arsenal, onda je taj put do 4 boda bolji, ali ne vjerujem da ćemo ih dobiti.

E da, baš me zanima koji je kapetan birao strane jučer. Pretpostavljam da oni. Jako dobra odluka njihovog kapetana.

Imamo potpuno isti pogled na ovu utakmicu, što baš i nije često kad smo nas dvojica u pitanju. Kad im igra Bruno, usporeni su do boli, a on uz to uopće ne igra obranu, ali opet pokušavaju izaći naprijed što bi nam dalo više prostora, ovako su parkirali autobus i slali ponekog na izlet na protivničku polovinu.
Meni je Trent, osim jedne greške u obrani, koja je doduše došla kao posljedica sprintanja 50 metra prije pokušaja zaustavljanja opasne akcije Uniteda, odigrao maestralnu utakmicu. Samo da je nešto od onih šutova ušlo, bila bi savršena utakmica za njega

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #121 : Prosinac 18, 2023, 10:51 »
Endo, vvD i Trent najbolji. Salah se trudio, obrana solidna, ali Gravenberch, Szoboszlai, Diaz i Nunez već tjednima loši i kada ti 4 napadačke opcije tako izgledaju, onda uvijek postoji šansa da dobiješ to što smo dobili.. Sve najbolje prilike smo puknuli pokraj gola, a sve što je išlo u okvir je bilo prelako za bilo kojeg golmana, pa tako i za Onanu. Kloppove zamjene su mi isto bile loše (nešto u čemu je super ove sezone). Mislim da smo općenito donosili loše odluke. Kad je trebalo pucati nismo, a ponekad smo skroz bezveze pucali umjesto da budemo strpljivi. Gakpo mi je isto bio loš. 2 puta bezveze pucao; prvi put nije imalo apsolutno nikakvog smisla zbog kuta udaranja, a drugi put nije vidio ubacivanje Jonesa nego samo glava u pod i pucaj. Onaj udarac glavom na kraju mora bolje reagirati, isto kao što je Nunez u 1. poluvremenu bezveze spuštao glavom umjesto da puca.

Iskreno, očekivao sam ovakvu (tešku) tekmu. Neki dan sam napisao Davidu (david1991; tako nešto nekad bio na forumu) da je neigranje Brune loše za nas jer će sad biti kompaktniji i imati više discipline, a uvijek mogu biti opasni na kontre. Dodaj da mi ne igramo bajno i lako je moguće da se dogodi ovakvo sranje. Nadao sam se da iz te dvije tekme (United-Arsenal) možemo do barem 4 boda. Ako dobijemo Arsenal, onda je taj put do 4 boda bolji, ali ne vjerujem da ćemo ih dobiti.

E da, baš me zanima koji je kapetan birao strane jučer. Pretpostavljam da oni. Jako dobra odluka njihovog kapetana.

Šteta što Trent nije pogodio onu povratnu loptu kojih dvadesetak centimetara desno, Onana je već bio savladan. To nam je i bila ponajbolja šansa.

I da, super ti je ovaj osvrt za strane. Uvijek izađemo bolji drugo poluvrijeme, da smo napadali na Kop uvjeren sam da bi zabili gol.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #122 : Prosinac 18, 2023, 11:25 »
Mislim da nismo bili loši nego smo bili nervozni
Od početka se stvorila priča kako ćemo ih pomest i onda je to dovelo do nervoze, pogotovo kako je vrijeme prolazilo. Naši napadači su mi svi bili jako loši, dok mi je veza bila jako dobra, pogotovo Endo

Jebiga, šteta šta nismo otišli na +6 Cityju i dočekali Arsenal kao prvi
Ovako nam je enorman pritisak iduće kolo
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #123 : Prosinac 18, 2023, 11:39 »
Ako je na nama enorman pritisak, onda će Arsenal eksplodirati od pritiska.
Niti njima ne odgovara baš sada doći na Anfield, tako da što se toga tiče, tu je sve podjednako.

I jednima i drugima bi veći pritisak bio ići sada na gostovanje Evertonu ili Crystal Palaceu (ubojici divova kako ih inače zovu).

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #124 : Prosinac 18, 2023, 11:41 »
Protiv Arsenala cemo gledat drugu tekmu, Arsenal dolazi igrati. Sad, to moze bit i bolje i gore za nas, ovisno kako to iskoristimo.

Samo da Darwin ne starta, lijepo bi bilo i da Diaz ostane na klupi.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #125 : Prosinac 18, 2023, 11:43 »
Protiv Arsenala cemo gledat drugu tekmu, Arsenal dolazi igrati. Sad, to moze bit i bolje i gore za nas, ovisno kako to iskoristimo.

Samo da Darwin ne starta, lijepo bi bilo i da Diaz ostane na klupi.

Slažem se.
Gakpo i Elliot ili Jones unutra.

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #126 : Prosinac 18, 2023, 11:49 »
Jučer sam gledao u isto vrijeme dvije nagluplje i najdosadnije tekme u posljednjih ne znam koliko godina/utakmica...

Lpool - ManUTD; Dinamo - Hajduk.

I jako su me razočarali pojedinci iz Lpoola sa svojim pristupom i ponašanjem na tekmi Lpool - UTD.
Ponekad mi se čini kao da ne jedu dovoljno jer nemaju sape i nemaju snage za donositi pravilne odluke u pravo vrijeme, kada treba pucati, onda se dodaje, kada treba dodati, onda se petlja, kada ne treba dodati, nego pucati, onda se doda i slično. Sam pristup utakmici pred novootvorenom tribinom je bio van svake razine i osjećaj je bio kao da se ne igra protiv UTD, nego protiv neke lijeve ekipe u Kikiriki kupu.

Navijači isto bili loši, pa sam ugasio zvuk i pustio zvuk sa utakmice Dinamo - Hajduk, tamo se imalo šta čuti, ako ništa drugo barem topovske udare.

Nije mi jasno kako od 34 šuta, ti pošalješ 26 van okvira i 8 točno u golmana? Čovjek se jednom bacio ako se dobro sjećam i to na Salahov šute u desni gornji kut? A svi znamo kakav je kikser i taraba Onana. Pa ako si se pripremao za utakmicu i gledao šta ti radi i kako se ponaša te koje su crte kretanja protivničkih igrača, zašto nisi gledao malo i njihovog golmana te kako reagira?

Pa zar je problem koju loptu puknuti dolje desno/lijevo, precizno naciljati, isprovocirati nekakvu lošu golmanovu reakciju?

Baš totalno loša utakmica, mi smo izgubili 2 boda, UTD je osvojio 1.

“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #127 : Prosinac 18, 2023, 12:10 »
Čuj, kakve je United zicere imao u odnosu na naših stotisuća polušansi, još je to dobro i završilo.

A što se tiče, nas, ja mislim da bismo bili puno energičniji npr. s Jonesm, al jbg. U prvom dijelu je djelovalo kao pripremna prijateljska utakmica. nijednog žešćeg duela, pa čak skoro uopće niti ful nismo napravili, a niti oni nisu morali raditi faulove kad smo plesali kako sam i napisao valcer oko šesnaesterca.

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #128 : Prosinac 18, 2023, 12:12 »
Slažem se.
Gakpo i Elliot ili Jones unutra.

ko da ne znate klopa,pa taj drka do iznemoglosti igrače koji ispadnu iz forme.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #129 : Prosinac 19, 2023, 18:09 »
e jbg darwine sjebao si.

znači nemrem ga više branit, non stop u zaleđu, niki k ne radi, lopta se odbija ko od stupa i to u jedinim šansama što imamo, on usere. pad u formi očigledan, ako se ono moglo nazvati forma. a kao šlag na tortu dolazi njegov frend južnoamerikanac diaz. bez obzira na ovu famili patnju, liku se ćaća i mater vratili, nikad sretniji, al on i dalje silaznom putanjom. prije me nije impresionirao i dalje ide sve na gore. što reći na vezu kad nam je japanac bio najbolji igrač. gdje su nastali gravenberch i szobo? jel ih netko vidio?
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #130 : Prosinac 19, 2023, 18:31 »
e jbg darwine sjebao si.

znači nemrem ga više branit, non stop u zaleđu, niki k ne radi, lopta se odbija ko od stupa i to u jedinim šansama što imamo, on usere. pad u formi očigledan, ako se ono moglo nazvati forma. a kao šlag na tortu dolazi njegov frend južnoamerikanac diaz. bez obzira na ovu famili patnju, liku se ćaća i mater vratili, nikad sretniji, al on i dalje silaznom putanjom. prije me nije impresionirao i dalje ide sve na gore. što reći na vezu kad nam je japanac bio najbolji igrač. gdje su nastali gravenberch i szobo? jel ih netko vidio?

Da nije bilo diaza da blokira sut gravenbercha u lrvom poluvremenu, pitanje je sa koliko bi golova united otisao kuci. Meni Gravenberch nije bio los toliko, a Szabo je potonuo najvise. Valjda se jos privikava na ritam PL.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #131 : Prosinac 20, 2023, 08:30 »
Nije bio loš, ali bio je neprimjetan, ništa konkretno nije napravio, čak niti jednu od one dvije kontre s zicerom Uniteda nije spriječio kada je mogao praviti faul, a to za ovakve utakmice ti dođe isto kao da je odigrao sranje od utakmice.