Autor Tema: FA Cup 2023/24 :: early stages - Liverpool  (Posjeta: 17933 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline luigi

• Hero Member
Odg: FA Cup 2023/24 :: early stages - Liverpool
« Odgovori #495 : Ožujak 19, 2024, 13:45 »
Ma čak ne bi reko da smo previše bahato ušli nego da smo nekako tokom utakmice, pogotovo u drugom poluvremenu počeli svjesno ili nesvjesno računat da je to to i da ćemo privest stvari mirno kraju.. Samim time smo izgubili nekakvu ''pohlepu'' i nemilosrdnost i desilo se to šta se desilo. Nije trebalo vadit Salaha i Szobu po meni, moro je bar jedan od njih odradit cijelu utakmicu..

A šta možemo, jebat ga sad.. Nadat se da će bit vrijedna i počna lekcija za ostatak sezone.

Ma ja imam dojam da nakon onih 7-0 idemo s njima u fazonu lako ćemo, kako od navijača tako i od igrača, pogotovo ona prva ligaška utakmica, gdje su se najavljivale kojekakve petarde, a ono nismo šanse stvorili 90 minuta

Online El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #496 : Ožujak 19, 2024, 13:49 »
Ma bili smo nonsalantni,mislili smo da necemo morat odigrati nista i uzet pobjedu.
Od 35, minute smo shvatili da se nesto treba odigrati i bili dosta bolji sljedecih 45 minuta.

Bježali smo od duela,bili daleko od lopte i događanja,pristup je bio dosta los.
Onda smo se sjetili igrat,dovoljno rano za pobjediti.
Nismo okrunili dominaciju, par traljavih gresaka otraga koje ne radimo i eto ga.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #497 : Ožujak 20, 2024, 08:14 »
Još se nisam doljutio...
U biti, tijekom utakmice mi je bilo svejedno jer nam je tako i ekipa djelovala, ali mi je onaj kraj bio teški horor.
Zato sam sam sebe banirao s foruma do slijedeće utakmice.

https://twitter.com/LouiseLacy/status/1561839914718838785/photo/1