Dobrodošli na lfccro.com forum!
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mislim da ne smijemo to napravit. Zato i jesmo na Midtyland išli sa miješanim sastavom. U pitanju je neki fair play ili nekakav sličan k***c upleten jer belgijanci su i dalje u borbi za 2. mjesto, a mi ako izvedemo treći sastavom i oni nas dobiju možemo biti optuženi za namještanje utakmice i slična sranja.
Pa nije valjda izgorio po glavi. Nek krene sa Nunezom, možda pročepi protiv ovih. Ima Doaka, Gakpa, Diaza, Nuneza nek iskombinuje nestoKelleher; Chambers-Quansah-Konate-Gomez; Endo-Jones-Elliott; Gakpo-Nunez-Doak
Na Kaidea sam skroz zaboravio, a znam da se vratio. Meni bi Gakpo počeo protiv Uniteda umjesto Diaza.
Ma i da počinje Gakpo umjesto Diaza vs Uniteda, opet mu treba minuta i ritma tako da bi mi igrao ovdje. Ja sve više naginjem tome da Szoboszlai par tekmi odigra na lijevom krilu. Skoro pa da idemo 442/352 s Trentom koji ulazi u sredinu gdje su Macca i Jones, na krilima Elliott i Szobo, a u napadu Nunez i Salah.Btw, Elliott je prošle godine bio topčina vs Uniteda na Anfieldu. Tada smo startali s Fabinho, Hendom i njim u vezi.
Vise bi onda imalo smisla da je Jones na krilu a Szobo u vezi, ionako Jones nikad ne igra na desnoj strani veze a krilo je znao cesto igrat. A Szobo vec zna mehaniku svoje pozicije.No mislim da Klopp nece to igrat.