Autor Tema: Europa league 2023/24 :: Grupna faza - Liverpool  (Posjeta: 12432 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline scouser68

• Hero Member
Odg: Europa league 2023/24 :: Grupna faza - Liverpool
« Odgovori #180 : Prosinac 01, 2023, 21:53 »
Mislim da ne smijemo to napravit. Zato i jesmo na Midtyland išli sa miješanim sastavom. U pitanju je neki fair play ili nekakav sličan k***c upleten jer belgijanci su i dalje u borbi za 2. mjesto, a mi ako izvedemo treći sastavom i oni nas dobiju možemo biti optuženi za namještanje utakmice i slična sranja.

Nabijem ih na fair play. Sustav je sam tako napravljen da se ti izboris za ovakvu poziciju. I sad sta? S kojim sastavom bi mi to trebali igrati da netko bude zadovoljan, a ono po meni jos bitnije, s kojom to motivacijom bi trebali igrati ako imamo osigurano prvo mjesto? Pa vise ce se truditi klinci u takvoj utakmici nego prvih 15 igraca koji znaju da u nebitnoj utakmici se mogu ozlijediti, a ceka ih poslije toga derbi u itekako bitnoj utakmici?

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #181 : Prosinac 01, 2023, 23:37 »
Volio bih da izbjegnemo na sve moguce nacine Leverkusen, barem do finala. Alonso ih je bome poslozio.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #182 : Prosinac 11, 2023, 11:13 »
Koje su šanse da krene sa Salahom? Bojim se da dosta velike, a realno, pola statnih 11 ne bi ni trebalo otputovati.
Never miss a good chance to shut up.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #183 : Prosinac 11, 2023, 11:22 »
Pa nije valjda izgorio po glavi. Nek krene sa Nunezom, možda pročepi protiv ovih. Ima Doaka, Gakpa, Diaza, Nuneza nek iskombinuje nesto

Kelleher; Chambers-Quansah-Konate-Gomez; Endo-Jones-Elliott; Gakpo-Nunez-Doak

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #184 : Prosinac 11, 2023, 11:23 »
Ma neka pošalje zamjene i mlađe i doviđenja.

Samo nam treba još ozljeda.

A i na ove je 3,10 pobjeda  :D

“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #185 : Prosinac 11, 2023, 11:27 »
Pa nije valjda izgorio po glavi. Nek krene sa Nunezom, možda pročepi protiv ovih. Ima Doaka, Gakpa, Diaza, Nuneza nek iskombinuje nesto

Kelleher; Chambers-Quansah-Konate-Gomez; Endo-Jones-Elliott; Gakpo-Nunez-Doak

Ma ja bi još slabiji sastav.

Kelleher; Bradley, Quansah, Gomez, Chambers; Endo, Jones, Elliott; Gordon, Doak, Gakpo

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #186 : Prosinac 11, 2023, 11:49 »
Na Kaidea sam skroz zaboravio, a znam da se vratio. Meni bi Gakpo počeo protiv Uniteda umjesto Diaza.

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #187 : Prosinac 11, 2023, 12:28 »
Poznavajuci Kloppa, bit ce opet dosta jaki sastav, sjecamo se LP-a i zadnjeg kola. Sigurno ce bit nekoliko prvotimaca tu.

Samo nek odmori Salaha, Szobu i Trenta, to je najbitnije.

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #188 : Prosinac 11, 2023, 12:36 »
Poslati sve ove U21 i amen, koji k se ideš žiliti bez veze, a za vikend ti je UTD i još si prvi na tablici, i treba preživjeti ovaj sad period boxing day-a i bez Salaha.
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #189 : Prosinac 11, 2023, 12:43 »
Na Kaidea sam skroz zaboravio, a znam da se vratio. Meni bi Gakpo počeo protiv Uniteda umjesto Diaza.

Ma i da počinje Gakpo umjesto Diaza vs Uniteda, opet mu treba minuta i ritma tako da bi mi igrao ovdje. Ja sve više naginjem tome da Szoboszlai par tekmi odigra na lijevom krilu. Skoro pa da idemo 442/352 s Trentom koji ulazi u sredinu gdje su Macca i Jones, na krilima Elliott i Szobo, a u napadu Nunez i Salah.

Btw, Elliott je prošle godine bio topčina vs Uniteda na Anfieldu. Tada smo startali s Fabinho, Hendom i njim u vezi.

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #190 : Prosinac 11, 2023, 22:51 »
treba poslat ekipu ka onda u dansku

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #191 : Prosinac 11, 2023, 23:25 »
Ma i da počinje Gakpo umjesto Diaza vs Uniteda, opet mu treba minuta i ritma tako da bi mi igrao ovdje. Ja sve više naginjem tome da Szoboszlai par tekmi odigra na lijevom krilu. Skoro pa da idemo 442/352 s Trentom koji ulazi u sredinu gdje su Macca i Jones, na krilima Elliott i Szobo, a u napadu Nunez i Salah.

Btw, Elliott je prošle godine bio topčina vs Uniteda na Anfieldu. Tada smo startali s Fabinho, Hendom i njim u vezi.

Vise bi onda imalo smisla da je Jones na krilu a Szobo u vezi, ionako Jones nikad ne igra na desnoj strani veze a krilo je znao cesto igrat. A Szobo vec zna mehaniku svoje pozicije.

No mislim da Klopp nece to igrat.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #192 : Prosinac 12, 2023, 07:30 »
Vise bi onda imalo smisla da je Jones na krilu a Szobo u vezi, ionako Jones nikad ne igra na desnoj strani veze a krilo je znao cesto igrat. A Szobo vec zna mehaniku svoje pozicije.

No mislim da Klopp nece to igrat.

U zadnje vrijeme mi je loš, a Diaz je jako često nevidljiv/nekonkretan. Moguće da je Szooboszlaiev pad u formi zbog previše minuta u nogama, ali za to krivim Kloppa kad ga ima potrebe stavljati na 30 minuta čak i kad u kupu vodimo. Jones bi mi tada bio na lijevom veznom, Macca središnji, a Trent bi ulazio na desnog veznog kao i sada. Ali da, ne vjerujem da će to napraviti. Samo kažem da se ne bi bunio da tako nešto pokuša.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #193 : Prosinac 12, 2023, 10:12 »
Mislim da će Klopp poslat na teren dosta jak sastav sa nekoliko izmjena. Ne možeš tamo započet sa klincima. U pitanje bi se dovela regularnost natjecanja i ne bi bilo fer prema drugim timovima iz grupe. Bitno da odmore Virg, Mo, Trent i Szobo i Alisson

Offline Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #194 : Prosinac 12, 2023, 10:40 »
Ma šalji 8. postavu, dobro ti mi puca za regularnost i fair play. Da riskiramo ozljede i umor pred najveći derbi na otoku i to dok smo lideri na tablici zbog drugorazrednog natjecanja gdje smo već osigurali prvo mjesto, pa to je za momentalni otkaz. Nije Klopp lud.