Autor Tema: Wolves - Liverpool, Premier league - 5. kolo  (Posjeta: 6037 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Wolves - Liverpool, Premier league - 5. kolo
« Odgovori #90 : Rujan 18, 2023, 08:10 »
Nakon izlaska MaccAe, Jones odlično odigrao tu ulogu, mali Quansah opet dobar, nešto se ozlijedio, jel se zna šta o tome?

Dobro je ovo, treba dobit ovakve tekme, pogotovo kad rano krene s -1..

Neto je bio prilično dobar s druge strane

Sumnjam da je to ozljeda, prije mi se čini da je on nespreman za ovakav intenzitet igre na ovoj razini.

Ne volim Index, ali pošto nisam dalje našao ovu Kloppovu izjavu, evo linka. Sve je rečeno već u naslovu.
https://www.index.hr/sport/clanak/klopp-nakon-pobjede-liverpoola-kao-da-smo-se-prvi-put-okupili-na-parkiralistu/2495996.aspx

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #91 : Rujan 18, 2023, 14:41 »
Pogledao u miru cijelu tekmu i mogu reći, Joe Gomez je rupa! RUPA!! Uz njega cijela obrana igra loše, a ostali i nisu bili tako loši.
Stvarno si u kurcu kada si lošiji i od Matipa u jednoj ovakvoj utakmici, čovjek nema krvi ni motiva igrati.
Svi napadi su išli po njegovoj strani, a on mrtvo hladno trčkara za igračem koji ga prođe.

“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #92 : Rujan 18, 2023, 15:10 »
 NIje to baš toliko loše bilo, kako je znao loše odigrati, a i spasio je on 2 kritične situacije blokom.

Online vecac2

• Hero Member
  • In it goes towards Lovren...
« Odgovori #93 : Rujan 18, 2023, 15:36 »
Puno bolje je odigrao u drugom poluvremenu kada nije morao igrati Trent rolu

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #94 : Rujan 18, 2023, 15:36 »
Kad se sjetim šta je svojevremeno Sane radio od njega i kad sam mislio da će stasati. :suicide
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Online jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #95 : Rujan 18, 2023, 17:08 »
Nerealno koliko Szoboszlai dobro igra na svakoj poziciji, bilo to na osmici, na duplom pivotu, na krilu, na deseetki, lik je fantastican.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #96 : Rujan 18, 2023, 21:09 »
Nerealno koliko Szoboszlai dobro igra na svakoj poziciji, bilo to na osmici, na duplom pivotu, na krilu, na deseetki, lik je fantastican.

Meni je u prvom poluvremenu bio jako loš, ali je zato u drugom to izgledalo puno bolje.

Ali da, jako sam zadovoljan s njegovim transferom.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #97 : Rujan 19, 2023, 08:05 »
Meni je u prvom poluvremenu bio jako loš, ali je zato u drugom to izgledalo puno bolje.

Ali da, jako sam zadovoljan s njegovim transferom.

Ovo boldano je i po meni bilo upravo tako. Pa ne znam da li smo gledali istu utakmicu. U prvom je baš bio loš.
U drugom OK, ali činjenica je da je Klopp pogodio s njegovim transferom. Nismo baš često imali igrače koji se tako dobro ukope odmah od prve utakmice, obično je za to potreban duži ili kraći period prilagodbe.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #98 : Rujan 19, 2023, 08:53 »
Ovo boldano je i po meni bilo upravo tako. Pa ne znam da li smo gledali istu utakmicu. U prvom je baš bio loš.
U drugom OK, ali činjenica je da je Klopp pogodio s njegovim transferom. Nismo baš često imali igrače koji se tako dobro ukope odmah od prve utakmice, obično je za to potreban duži ili kraći period prilagodbe.

pa i u tekmi sa Bournemouthom je bio prvo pol slab, ali je u drugom s igračem manje baš zablistao, razvalio..  pa valjda je i logično da se u tijeku prilagodbe događaju te oscilacije, ali kao i većini, meni se stvarno sviđa kako lik igra i čime raspolaže na terenu.. btw nisam znao da može biti tako brz..  :O
YNWA!!