Autor Tema: Liverpool - Aston Villa, Premier league - 4. kolo  (Posjeta: 5632 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
Odg: Liverpool - Aston Villa, Premier league - 4. kolo
« Odgovori #30 : Rujan 03, 2023, 16:11 »
Kad se u skoku desi kratki spoj pa na loptu krenes i nogom i glavom  :lol

Jedan gol da postigne, ili ce ovo bit tragicno  :lol
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Slav26

• Hero Member
« Odgovori #31 : Rujan 03, 2023, 16:13 »
Neće. Odradio je jako dobar posao danas. Ako bude imao kontinuitet mislim da će biti sve bolji, odnosno precizniji.

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #32 : Rujan 03, 2023, 16:13 »
Baš sam ovo došo napisat...majke mi neznam šta bi reko

Znam ja,nivo sredine tabele epl-a u vrh glave. Svaka čast za Newcastle,ali mi ovo ne možemo trpiti ak planiramo šta na dulje staze. U najboljem slučaju neka ulazi sa klupe ka protiv Njuke i to je to, ćao..

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #33 : Rujan 03, 2023, 16:15 »
Bravo Salah. Konacno utakmica bez previse nerviranja.

Darwin kad vec ne moze zabit, asistira.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #34 : Rujan 03, 2023, 16:16 »
Asist Nuneza

Samo mu treba dat cijelu utakmicu. Igra odlično danas, a golovi će doć
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline adn4n

• Moderator
  • Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #35 : Rujan 03, 2023, 16:56 »
Ne znam kako možeš biti nogometaš 7 ili 8 sezona kod nas, koliko je već Gomez tu, a opet si dozvoliš da te svako gurkanje i svaka provokacija toliko dodirne da se ideš gurat bez ikakvog razloga pri rezultatu 3 - 0.

Sreća pa nam nije ni blizu startera kada su svi zdravi inače bi svakih par mjeseci bio po tekmu zaključan.
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #36 : Rujan 03, 2023, 16:56 »
Zaslužan za 2 gola danas. 2. prečka je po meni dobar pokušaj. 1. stativu je trebao zabiti, ali na kraju ispadne gol tako da mu se na kraju može zamjeriti samo promašaj glavom, ali je svejedno na kraju asistirao Salahu. Ne znam što ste svi napeti oko njega. U prošlom kolu nam donio 3 boda, a danas 2 gola.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #37 : Rujan 03, 2023, 16:57 »
Jota kriminalan danas

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #38 : Rujan 03, 2023, 16:59 »
Ne znam kako možeš biti nogometaš 7 ili 8 sezona kod nas, koliko je već Gomez tu, a opet si dozvoliš da te svako gurkanje i svaka provokacija toliko dodirne da se ideš gurat bez ikakvog razloga pri rezultatu 3 - 0.

Sreća pa nam nije ni blizu startera kada su svi zdravi inače bi svakih par mjeseci bio po tekmu zaključan.

Pa dobro nesportski ga je koljenom Duran ono kao gurnuo, pa i nebi trebao reagirati nekim udarcem al se mora postaviti.. btw Duran ima 19g
YNWA!!

Offline vecac2

• Hero Member
  • In it goes towards Lovren...
Liverpool - Aston Villa, Premier league - 4. kolo
« Odgovori #39 : Rujan 03, 2023, 17:00 »
Zaslužan za 2 gola danas. 2. prečka je po meni dobar pokušaj. 1. stativu je trebao zabiti, ali na kraju ispadne gol tako da mu se na kraju može zamjeriti samo promašaj glavom, ali je svejedno na kraju asistirao Salahu. Ne znam što ste svi napeti oko njega. U prošlom kolu nam donio 3 boda, a danas 2 gola.
Mene frustrira jer mi je stvarno simpatican iz nekog razloga, volio bih da uspije ali se bojim da ce ga ovakve utakmice unazaditi i u glavi vratiti u proslosezonsku formu.

Mada se mora priznati da je i nesreca mali faktor, danas 2 puta okvir gola…

EDIT: Gomez mi je bio top danas, Jota kriminalan nakon ulaska. Szobo je najblize Gerrardu sto smo imali od njegovog odlaska.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #40 : Rujan 03, 2023, 17:02 »

Apsolutno, da je zabio onaj zicer što se nije na vrijeme odlučio da ide glavom, već krenuo nogom pa predomislio, bila bi odlična tekma, a i ovako je jako dobar.. pa vidi se koliko smo opasniji sa njim na terenu..   meni se baš sviđa taj ultra brzi trojac Diaz-Nunez-Salah, još kad bi Diaz znao i podijelit loptu bio bi vrh
YNWA!!

Offline adn4n

• Moderator
  • Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #41 : Rujan 03, 2023, 17:05 »
Pa dobro nesportski ga je koljenom Duran ono kao gurnuo, pa i nebi trebao reagirati nekim udarcem al se mora postaviti.. btw Duran ima 19g
Pa je, ako je bilo nešto dobit će žuti karton ne mora ga i Gomez dobit. Ima 26 godina, ja ga smatram seniorskim igračem a ne nekom klinjom da se spušta na nivo 19godišnjaka realno, valjda treba s godinama / iskustvom doći neka smirenost i odlučnost ali toga on izgleda nema ni u igri ni van nje.

Odigrao je danas solidnu utakmicu makar nas je mogao koštat sa onim što se okliznuo ali to se može dogodit svakom samo mi smetaju ovakve gluposti kada se rade stvari koje su skroz nepotrebne i uopće ne priliče igraču njegovog statusa u timu.

/ Nunez dobar, neka skuplja samopouzdanje sada, pruža bolje partije od Jote
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #42 : Rujan 03, 2023, 17:08 »
Pa je, ako je bilo nešto dobit će žuti karton ne mora ga i Gomez dobit. Ima 26 godina, ja ga smatram seniorskim igračem a ne nekom klinjom da se spušta na nivo 19godišnjaka realno, valjda treba s godinama / iskustvom doći neka smirenost i odlučnost ali toga on izgleda nema ni u igri ni van nje.

Odigrao je danas solidnu utakmicu makar nas je mogao koštat sa onim što se okliznuo ali to se može dogodit svakom samo mi smetaju ovakve gluposti kada se rade stvari koje su skroz nepotrebne i uopće ne priliče igraču njegovog statusa u timu.

/ Nunez dobar, neka skuplja samopouzdanje sada, pruža bolje partije od Jote

Ma dobro, meni je drago da ima života i drskosti u njemu, nekad mi je preflegma..

Da ono kad se okliznuo, reko nije mu trebalo puno za kiks..  ali da, osim toga vrhunska tekma..

Dobri smo, rano zabili pa smo bili mirni, sve bolje to izgleda.. AV nije ništa mogla.. rutinska pobjeda
YNWA!!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #43 : Rujan 03, 2023, 17:09 »
Kada smo kod forme "napadača", jedini oko kojeg bi trenutno morali biti zabrinuti je po meni Gakpo. Ove sezone nije odigrao niti jednu tekmu kako treba. Niti u sredini, niti u napadu.
Never miss a good chance to shut up.

Offline adn4n

• Moderator
  • Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #44 : Rujan 03, 2023, 17:12 »
Kada smo kod forme "napadača", jedini oko kojeg bi trenutno morali biti zabrinuti je po meni Gakpo. Ove sezone nije odigrao niti jednu tekmu kako treba. Niti u sredini, niti u napadu.
I Jota  :lose