Autor Tema: Liverpool - Bournemouth, Premier league - 2. kolo  (Posjeta: 4802 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline LessMore

• Hero Member
Odg: Liverpool - Bournemouth, Premier league - 2. kolo
« Odgovori #105 : Kolovoz 19, 2023, 18:12 »

Također. Mislim da su on i vvD dobro odigrali za sada.

Prije nego se kreneš razbacivati tom statistikom reci mi na šta je tebi ovo danas ličilo otkad je siroček ušao u igru. Dve lopte u bunar (govorimo o pasu na 5m koji zbog timinga ode protivniku), dva povratna pasa na metar i po, jedan uzaludni bezglavi presing po cijeloj zadnjoj liniji i pokušaj driblinga u punom sprintu (😂) koji naravno nije prošao...i sad ćeš ti meni statistikom dokazati drugačije?

Ista stvar kod Konatea, vrati snimku, pogledaj ovaj zadnji ulaz Traorea u sredinu, pogledaj Konatea kak stoji na petama ko na jajima, pogledaj timing i reakciju, pogledaj kako ga ovaj otrese koda ga nema i dolazi u gol šansu. Nemojte me jebat sa optom i sličnim sranjima kraj zdravih očijju
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline ultrasFIUME

• Sr. Member
« Odgovori #106 : Kolovoz 19, 2023, 18:13 »
Ovo je ona postava sa 3 iza gdje je Robbo jedan od njih, a TAA ulazi u sredinu, za to treba puno puno uigravanja. Vjerujem da bi malo jači protivnik one greške s početka žestoko kaznio, iako je i Bournemouth bio opasan.
Ne kužim koju rolu Gakpo ima u sredini, ako može tko objasniti FM riječnikom?
MacAllister previše mrcvari loptu, stalno pleše na granici da mu je uzmu i onda može biti opasno.

Poslano sa mog SM-A236B koristeći Tapatalk

Matches attended:
Milan - Liverpool (UCL 21/22)
Liverpool - Southampton (EPL 22/23)
Chelsea - Liverpool (EPL 23/24)
Manchester City - Liverpool (EPL 23/24)

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #107 : Kolovoz 19, 2023, 18:22 »
Na kraju pobjeda najbitnija. Luis Diaz je fenomenalan bio ove dvije utakmice, baca sjetu na Manea, samo tako neka nastavi. Szobo je top top pojačanje, nevjerojatna količina trke, energije, jedva čekam da zabije gol, mislim da nismo još svjesni kakvog igrača ćemo dobit. Šteta radi crvenog Mac Allistera, pogotovo jer nam ide Newcastle, to će bit veliki hendikep, a ako budu 3 tekme to je veliko sranje. Endo na prvu nit smrdi nit mirise, ali svakako ga hoću vidit u prvih 11 da pruži bolji balans između zadnje linije i napada. Gakpo mi se na ovoj poziciji koju igra jednostavno ne sviđa, isto mi se ne sviđa opet šta nam protivnik stvara dosta šansi, i to većinom ide preko strane na kojoj igra Robertson, daj dovedite tog Hinacipea. Arnoldova ozljeda brine i ako i njega ne bude duže vrijeme uz Macovu kaznu onda je jao si ga nama. Diaz također kao da je doživio ozljedu. Jednostavno ljudi jako smo tanki, nemamo luksuz da imamo više od dva izostanka ( Thiago, Jones, Macc, Arnold) to su već 4 izostanka, osjetit će se jako jako. Nunez ništa od ulaska, a Elliot nikad neće bit više od nekog rotacijskog igrača za uc povremeno zadnjih 10 ak minuta, ništa nije napredovao otkad se vratio s posudbe iz Blackburna, uđe u zadnju trećinu i sve uvijek pokvari krivom odlukom.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #108 : Kolovoz 19, 2023, 18:22 »
Meni je Konate u obje utakmice izgledao bolje od Virgila  :hm
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #109 : Kolovoz 19, 2023, 18:28 »
Meni je Konate u obje utakmice izgledao bolje od Virgila  :hm
Ja prvu nisam gledao, ovu sam gledao samo drugo poluvrijeme. Dovoljno mi je da mi oči prokrvare kad vidim te neke pojedince. Al dobro, svako svoje

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #110 : Kolovoz 19, 2023, 18:30 »
Koliko negativnosti na temi  :lol :lol :lol

i meni je početak bia katastrofa ali ovo sve kasnije mi je top bilo,pogotov reakcija na igrača manje  :super

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #111 : Kolovoz 19, 2023, 18:39 »
Koliko negativnosti na temi  :lol :lol :lol

i meni je početak bia katastrofa ali ovo sve kasnije mi je top bilo,pogotov reakcija na igrača manje  :super

Gosti se morali otvorit, sto je rezultiralo nasom kontrom. Jeste uzorak od dvije utakmice, ali Jota i Gakpo ovako jednostavno ne mogu. Smetaju jednom drugom.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #112 : Kolovoz 19, 2023, 18:41 »
Ja prvu nisam gledao, ovu sam gledao samo drugo poluvrijeme. Dovoljno mi je da mi oči prokrvare kad vidim te neke pojedince. Al dobro, svako svoje

A ne znam, prvo me živcira Virgilova nonšalancija

Npr onaj pas za Solankea, kad su ga Virgil i Robbo stisli u sendvič je bio užasno spor i da se Virgil nije onako vukao po terenu teško da bi Solanke ikako mogao biti prvi na njoj

Kasnije u drugom poluvremenu, bilo je par njihovih ubačaja po podu, Virgil svaki put stoji daleko od njihovih igrača, ne prati nikoga
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #113 : Kolovoz 19, 2023, 18:49 »
Jurgen Klopp confirms Trent Alexander Arnold received a kick to the ankle and should be fine.

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #114 : Kolovoz 19, 2023, 18:51 »
A ne znam, prvo me živcira Virgilova nonšalancija

Npr onaj pas za Solankea, kad su ga Virgil i Robbo stisli u sendvič je bio užasno spor i da se Virgil nije onako vukao po terenu teško da bi Solanke ikako mogao biti prvi na njoj

Kasnije u drugom poluvremenu, bilo je par njihovih ubačaja po podu, Virgil svaki put stoji daleko od njihovih igrača, ne prati nikoga
Ovo apsolutno, gadi mi se kad nonšalantno igra, zajebe i onda maše rukama. Al vidi se klasa u svakom dodiru s loptom. Konate hoda,trči i vodi loptu ko da će svaki tren opast. Malo koordiniranija verzija Sakhoa

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #115 : Kolovoz 19, 2023, 18:52 »
e svašta.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #116 : Kolovoz 19, 2023, 20:30 »
Ima li šta novo za Trenta i Diaza?

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #118 : Kolovoz 19, 2023, 21:59 »
Prije nego se kreneš razbacivati tom statistikom reci mi na šta je tebi ovo danas ličilo otkad je siroček ušao u igru. Dve lopte u bunar (govorimo o pasu na 5m koji zbog timinga ode protivniku), dva povratna pasa na metar i po, jedan uzaludni bezglavi presing po cijeloj zadnjoj liniji i pokušaj driblinga u punom sprintu (😂) koji naravno nije prošao...i sad ćeš ti meni statistikom dokazati drugačije?

Ista stvar kod Konatea, vrati snimku, pogledaj ovaj zadnji ulaz Traorea u sredinu, pogledaj Konatea kak stoji na petama ko na jajima, pogledaj timing i reakciju, pogledaj kako ga ovaj otrese koda ga nema i dolazi u gol šansu. Nemojte me jebat sa optom i sličnim sranjima kraj zdravih očijju

Ti si govorio o Elliottu općenito, ne samo danas. Mislim da je mali jako dobar potencijal i sretan sam da ga imamo. Napisao si da je loš u duelima, a ustvari je jedan od najboljih u ligi u tom segmentu vs ostalih mladih igrača.
Never miss a good chance to shut up.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #119 : Kolovoz 19, 2023, 22:17 »
al pričamo o dečku koji ima 20 godina, igra van pozicije, odnosno trebao bi igrati krilo, a uvalili ga da igra vezu
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "