Na kraju pobjeda najbitnija. Luis Diaz je fenomenalan bio ove dvije utakmice, baca sjetu na Manea, samo tako neka nastavi. Szobo je top top pojačanje, nevjerojatna količina trke, energije, jedva čekam da zabije gol, mislim da nismo još svjesni kakvog igrača ćemo dobit. Šteta radi crvenog Mac Allistera, pogotovo jer nam ide Newcastle, to će bit veliki hendikep, a ako budu 3 tekme to je veliko sranje. Endo na prvu nit smrdi nit mirise, ali svakako ga hoću vidit u prvih 11 da pruži bolji balans između zadnje linije i napada. Gakpo mi se na ovoj poziciji koju igra jednostavno ne sviđa, isto mi se ne sviđa opet šta nam protivnik stvara dosta šansi, i to većinom ide preko strane na kojoj igra Robertson, daj dovedite tog Hinacipea. Arnoldova ozljeda brine i ako i njega ne bude duže vrijeme uz Macovu kaznu onda je jao si ga nama. Diaz također kao da je doživio ozljedu. Jednostavno ljudi jako smo tanki, nemamo luksuz da imamo više od dva izostanka ( Thiago, Jones, Macc, Arnold) to su već 4 izostanka, osjetit će se jako jako. Nunez ništa od ulaska, a Elliot nikad neće bit više od nekog rotacijskog igrača za uc povremeno zadnjih 10 ak minuta, ništa nije napredovao otkad se vratio s posudbe iz Blackburna, uđe u zadnju trećinu i sve uvijek pokvari krivom odlukom.