Liverpool > Igrači

Dominik Szobozslai #8

<< < (22/29) > >>

mihovil:

--- Citat: Virgil - Travanj 14, 2024, 20:55 ---Edwards tog poluigrača nikad ne bi doveo

--- Kraj citata ---
A jel moramo bas uvijek radit kultove licnosti? Nije da Edwards nije imao promašaja...

gento:

--- Citat: mihovil - Travanj 14, 2024, 21:06 ---A jel moramo bas uvijek radit kultove licnosti? Nije da Edwards nije imao promašaja...

--- Kraj citata ---

Ma imao je. S tim da meni u onim našim okolnostima na ljeto još dan danas nije jasan dolazak Gravena. To sam pisao i tada (poduži post). Dečko je potencijal, ali mislim da nije za nas i mislim da nije ono što nam je trebalo na ljeto.

gogec:

--- Citat: Raptor - Travanj 14, 2024, 19:56 ---Jel to neki FM naziv za rolu?  :D

--- Kraj citata ---

Nemam pojma da li tamo koriste, ne igram to valjda 15g, imaš objašnjenja na netu, ne treba biti ignorant..

https://www.vocabulary.com/dictionary/ball%20carrier

Ovo ga dosta dobro opisuje, ali na kraju mu fali dobar udarac ili zadnji pas

Luis Garcai:
Kaze danas komentator da je igrac sa najvise udaraca izvan 16. Nije se bas proslavio.

luigi:
Hungary manager was not impressed with Dominik Szoboszlai vs Ireland last night 👀

“This time his [Szoboszlai’s] game was mediocre, Roland Sallai had a better day this time,”

“Of course, he had good solutions, as always, but he also made unexpected mistakes that are not typical of him – but mistakes happen in every footballer’s life.” #lfc

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju