Liverpool > Igrači
Cody Gakpo #18
Massone:
Psv potvrdio.
Šta očekujete od minutaže i pozicije?
Mislim da je ovo znak da Bobby odlazi.
djapojunior:
Teško je reći neka konkretna očekivanja, ima potencijal za prvu momčad definitivno, možda i napraviti neki konkretniji iskorak.
Nadam se da će odraditi dobar posao do kraja sezone i pomoći nam za ulazak u top 4, to su kratkoročna očekivanja.
O dugoročnima možemo na kraju sezone.
U svakom slučaju, više nego dobrodošla akvizicija. :super
Monello:
Super da je klopp odlucio maknut firminha iz ozbiljnih opcija i da se okrenuo ovom liku koji je bas tipican igrac kloppovog sistema,
izrazito brz i eksplozivan , tehnicki skroz ok, zna zabit i kolko sam vidio udara sa obe noge.
bice valjda OK
jedan veznjak je problem?
gogec:
Jako mi se svidio ono malo što sam ga gledao, visok, tehnički jak s loptom u nogama, opasan po gol..
On je više ofenzivni veznjak ali vjerujem da može pokriti i sve tri isturene uloge u napadu.. ja ipak mislim da će ga Klopp koristiti između krila a iza napadača, može i u rombu isturenog veznjaka, kao SS ili ACM, ono što su igrali Firmino i Jota ove sezone
Ugl dobrodošao!! :super
gento:
Liverpool and PSV both wanted to keep negotiations for Gakpo “secret”, keen to avoid another transfer saga like in the summer when Man United, Southampton and Leeds were all interested, but when news came out yesterday, PSV decided to announce the deal. [@RikElfrink]
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju