Autor Tema: Premier Liga - 2022/23  (Posjeta: 99420 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Monello

• Hero Member
Odg: Premier Liga - 2022/23
« Odgovori #4800 : Svibanj 28, 2023, 18:55 »
Jesi li dosegao maksimum pizdarija koje možeš napisati na forumu?

Sasvim normalno pitanje sam postavio, nista strasno da bi ti svoju frustraciju lijecio na meni.
Da da li je klopp dirao maksimum sta mislis.
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Online Ch13

• Hero Member
« Odgovori #4801 : Svibanj 28, 2023, 18:55 »
Keleher isto panj,Alisson nebi danas nijedan primio,ovaj brani samo kad ga pogode.A Gomeza ako ne prodamo barem za 5 mill onda nesto nije u redu sa Klopom i pomocnicima.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #4802 : Svibanj 28, 2023, 18:59 »
Da da li je klopp dirao maksimum sta mislis.
Vjerojatno je, kad u dvije sezone uzmes LP i PL a onda jos kasnije u jednoj igras sve utakmice u sezoni, to je vrlo blizu maksimuma koji u Liverpoolu mozes ostvarit. Dobra stvar je sto i ispod maksimuma je super za nas, vidi se to po ovome kad se sezona u kojoj smo 5. dozivljava kao kataklizma.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #4803 : Svibanj 28, 2023, 19:02 »
Vjerojatno je, kad u dvije sezone uzmes LP i PL a onda jos kasnije u jednoj igras sve utakmice u sezoni, to je vrlo blizu maksimuma koji u Liverpoolu mozes ostvarit. Dobra stvar je sto i ispod maksimuma je super za nas, vidi se to po ovome kad se sezona u kojoj smo 5. dozivljava kao kataklizma.

Ma ja sve 5 nema potrebe dalje raspravljat evo golova, evo nas nazad.
Al nako usput klopp je 8g u lfc

Offline mario1987

• Sr. Member
« Odgovori #4804 : Svibanj 28, 2023, 19:15 »
Ma ja sve 5 nema potrebe dalje raspravljat evo golova, evo nas nazad.
Al nako usput klopp je 8g u lfc

Dobro očeš stvarno reći da je Klopp u ovih 8god napravio tako loš posao da bi nakon ove sezone zaslužio pedalu. Ono prije njega smo osvajali trofeje kao na traci..  :čeka  Pa top 4 smo slavili kao naslov, sad bi ti nakon jedne loše sezo e populjuvao na sve što je postigao do sad, a postigao je puno. To što ti sereš konstantno je prava slika kakav si ti navijač.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #4805 : Svibanj 28, 2023, 20:12 »

ma samo sam htio zdravo razmisljat i kriticki se osvrnut na neke stvari na kraju sezone i nista drugo,

jeste klopp imao uspjeh to svi znamo i to nije upitno jer o tome svi pisu al evo kriticki se isto treba osvrnut i spomenuti neke stvari koje nisu valjale,

i ne nije ovo prva ovo je druga sezona da je zbog pogresnih odluka na isti nacin upropastena, i nemojmo zaboravit i jedno finale lige prvaka koje je usrao karijus bi se direktno moglo pripisati pogresnoj procjeni i odluci kloppa da ga dovede i postavi na gol mada je pokazivao i dokazivao svo vrijeme u ligi da nije kvalitet za stajati na golu apsolutno u finalu ne.

to ja osobno mogu spomenut jer sam se bas natezao sa dosta ljudi na forumu kad sam vec u januaru nakon 6mjeseci kod nas zagovarao da ga klopp salje na posudbu,

tako da ako otvoreno pricamo o kloppovom ucinku nema potrebe da se vrijedjamo i spustamo na taj nivo konverzacije.

nisam ja rekao da klopp treba dobiti otkaz, samo se pitam dal je dostigao svoj maksimum sto je sasvim opravdano se upitat i tu sam mislio vise na sljedecu sezonu a ne na direktni otkaz.

pitam se hoce li pogodit sa ljudima koje ce odabrati da rade sa njim na transferima, da li ce pogodit sa transferima i kako ce slozit momcad za sljedecu sezonu?
iz razloga sto je pokazao neke manjkavosti na tom polju pitam se da li on moze i da li je u ovih osam godina dao sve sto ima i sto moze.

sasvim normalno razmisljanje.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #4806 : Svibanj 29, 2023, 13:24 »
Btw bez obzira što je ono jučer bila revijalna utakmica i što smo po prilikama trebali pobijediti, Kelleher je bio užasan. Davno nisam vidio onako katastrofalnu golmansku izvedbu
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011