ma samo sam htio zdravo razmisljat i kriticki se osvrnut na neke stvari na kraju sezone i nista drugo,
jeste klopp imao uspjeh to svi znamo i to nije upitno jer o tome svi pisu al evo kriticki se isto treba osvrnut i spomenuti neke stvari koje nisu valjale,
i ne nije ovo prva ovo je druga sezona da je zbog pogresnih odluka na isti nacin upropastena, i nemojmo zaboravit i jedno finale lige prvaka koje je usrao karijus bi se direktno moglo pripisati pogresnoj procjeni i odluci kloppa da ga dovede i postavi na gol mada je pokazivao i dokazivao svo vrijeme u ligi da nije kvalitet za stajati na golu apsolutno u finalu ne.
to ja osobno mogu spomenut jer sam se bas natezao sa dosta ljudi na forumu kad sam vec u januaru nakon 6mjeseci kod nas zagovarao da ga klopp salje na posudbu,
tako da ako otvoreno pricamo o kloppovom ucinku nema potrebe da se vrijedjamo i spustamo na taj nivo konverzacije.
nisam ja rekao da klopp treba dobiti otkaz, samo se pitam dal je dostigao svoj maksimum sto je sasvim opravdano se upitat i tu sam mislio vise na sljedecu sezonu a ne na direktni otkaz.
pitam se hoce li pogodit sa ljudima koje ce odabrati da rade sa njim na transferima, da li ce pogodit sa transferima i kako ce slozit momcad za sljedecu sezonu?
iz razloga sto je pokazao neke manjkavosti na tom polju pitam se da li on moze i da li je u ovih osam godina dao sve sto ima i sto moze.
sasvim normalno razmisljanje.