Liverpool > Igrači

Darwin Núñez #9

(1/228) > >>

gento:


Full name: Darwin Gabriel Núñez Ribeiro
Date of birth: 24 June 1999
Place of birth: Artigas, Uruguay
Height: 1.87m
Playing position: Forward
Former clubs: Penarol, Almeria, Benfica


ℹ️❗️𝘽𝙍𝙀𝘼𝙆𝙄𝙉𝙂: #Liverpool are 𝘄𝗶𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴 to make Uruguayan striker Darwin Nuñez the most expensive signing in the club's history, and have offered €100M (£85M) to Benfica.

Nuñez has already told Benfica that he intends to play at Anfield.

Source: @Record_Portugal(For those wondering, Record tends to be an average source when it comes to news, but they have some really good Benfica connections and they are decent at times, so to come out and make this bold claim might be very promising.)

Virgil:

--- Citat: luigi - Lipanj 07, 2022, 18:36 ---Sta je s Nkunkua, nekako mi logicnije da idemo po njega nego po Nuneza. Ili ovi bas traze bolesne pare za njega pa smo se odmah otpisali tu?

--- Kraj citata ---

sumnjan da bi tražili više od benfice...

nego šta je sa veznog,meni za sad tu više gori nego napad  :roll

gento:

Gago8:
Može jedan Nunez za dobro jutro

mashaka:
Znam da će negodovat neki, da je ludost dat ovoliki novac za Nuneza, ali ako je stvarno Klopp spreman izdvojit ovoliki novac za njega onda to ne može biti roba s greškom. Urugvajci su uvijek bili fantastični napadači (vidi pod Forlan, Suarez, Cavani), te je Nunez njihov legitimni nasljednik. Ima nešto u njemu, ako dođe valjda će se uklopiti u sustav i ekipu. Ja sam isticao i prije i reći ću, Nunez nije toliko lošiji napadač od Haalanda kojeg je većina htjela na forumu a po meni su vrlo slični igrači. Samo šta je Haaland mainstream igrač a ovaj prolazi malo ispod radara.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju