Liverpool > Transferi

Zimski transferi 2021/2022

<< < (3/131) > >>

jon_snow:

--- Citat: scouser68 - Rujan 09, 2021, 14:06 ---The price touted for Bellingham is £80 million, though any starting role at the World Cup next year is expected to increase his value and his possible wage demands said SPORT1 reporter Patrick Berger.

--- Kraj citata ---
Previse je 80 mil.

Mastodont:
ništa nije previše ako igrač svojim nastupima opravda uloženo, tipa VVD. kao što je previše dati za lupam minamina 8 kad ovaj nema impact ni za toliko.
sad naravno, sve i uvijek je kocka. nekad viša, nekad manja ...

mashaka:
Volio bi Judu kod nas jer smatram da će od njega postat wc igrač i tek mu je 18 a već toliko seniorskog iskustva, ali dok mi ovamo pričamo dotle će City i United ili Chelsea djelovat, nas ne vidim da ćemo platit nit 60 a kamoli 80 o kojima se barata. Potpisat ćemo mi Solera za 15 miliona ili će nas Klopp uvjerit da je Ox imao vrhunsku predsezonu.

gento:
👀 | Liverpool have been long admirers of Jude Bellingham.

[Echo]

--- Citat: mashaka - Rujan 09, 2021, 16:07 ---Volio bi Judu kod nas jer smatram da će od njega postat wc igrač i tek mu je 18 a već toliko seniorskog iskustva, ali dok mi ovamo pričamo dotle će City i United ili Chelsea djelovat, nas ne vidim da ćemo platit nit 60 a kamoli 80 o kojima se barata. Potpisat ćemo mi Solera za 15 miliona ili će nas Klopp uvjerit da je Ox imao vrhunsku predsezonu.

--- Kraj citata ---

Kad su nas zadnje United ili Chelsea pobijedili oko transfera?

Odma ti dam pitanje da me pokopaš; kad je Liverpool zadnje napravio transfer? :D

jon_snow:
Szoboszlai ili Juda ?  :hm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju