Liverpool > Transferi

Igrači koje bi gledao u LFC i rasprava o momčadi

<< < (158/159) > >>

Massone:
Odmah bi ga uzeo i nadam se da ima barem 1% naše zainteresiranosti za njega.

Raptor:

--- Citat: gento - Travanj 29, 2025, 13:41 ---S obzirom da smo prošlog ljeta ponudili 100 milijuna eura za Kvaratskheliu i da ga ostavimo Napoliju još godinu dana, a ovi su to odbili i onda smo odlučili ne aktivirati naše zanimanje kad je odlazio na zimu (što je po meni bila velika greška), to mi ipak govori da smo već imali više-manje sve dogovoreno s nekim drugim top talentom koji može igrati tu poziciju (pogotovo kada se zna da se za takve transfere sve priprema 6-9 mjeseci unaprijed). Nema puno takvih. Npr. Simons definitivno ima već dogovoren transfer kad ga je Leipzig kupio u januaru i dao mu ugovor na 2 godine što znači da su oni tu kao preprodavači i da imaju dogovoreno s nekim uz neku zaradu. Ipak, volio bih i nadam se nekom većem jer mi je Simons ipak dosta daleko od Kvaradone. Wirtz će pretpostavljam ili u Real ili u City iako bi mi on naravno bio top opcija. Sljedeći koji mi pada na pamet je Rodrygo kad može igrati sve 3 pozicije tako da će do odlaska Salaha biti lijevo, a nakon njegovog odlaska vjerojatno desno.

--- Kraj citata ---
Nije mi jasno kako ti vjeruješ u to? Misliš da bi stvarno kupili igrača za 100m i ostavili ga na posudbi  :lol :lol

gento:

--- Citat: Raptor - Travanj 29, 2025, 14:12 ---Nije mi jasno kako ti vjeruješ u to? Misliš da bi stvarno kupili igrača za 100m i ostavili ga na posudbi  :lol :lol

--- Kraj citata ---

Pa napravili smo slično s Keitom koji je koštao 55 milijuna funti. Oke, ovaj je u funtama 85 što je ipak razlika, ali opet tu je inflacija + pozicija koja obično više košta + puno veći talent. Ako je to jedini način da ga dobiješ, onda mislim da bi. A s obzirom da je izvor top za talijansko tržište, onda da, vjerujem u to.

Raptor:

--- Citat: gento - Travanj 29, 2025, 14:14 ---Pa napravili smo slično s Keitom koji je koštao 55 milijuna funti. Oke, ovaj je u funtama 85 što je ipak razlika, ali opet tu je inflacija + pozicija koja obično više košta + puno veći talent. Ako je to jedini način da ga dobiješ, onda mislim da bi. A s obzirom da je izvor top za talijansko tržište, onda da, vjerujem u to.

--- Kraj citata ---
Možeš vjerovati onda i da je Zemlja ravna ploca :lol

luigi:
Pusti genta, placaju ga iz kluba da siri propagandu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju