Liverpool > Transferi
Igrači koje bi gledao u LFC i rasprava o momčadi
gento:
Josep Pedrerol: "if an offer comes in, Rodrygo will not stay at Real Madrid . He will be sold."
He also said that " Vinicius will stay and Mbappé has just arrived. Rodrygo 's case is obvious. He already suggested leaving in the summer if he didn't play. He's played a lot this year and hasn't performed as expected. He's left Real Madrid fans cold. You want to play, you demand to play, you threaten to leave, and then he hasn't shown that he's the player for Madrid. I see Rodrygo out of Real Madrid next season. Warning. If an offer comes in, it will be listened to carefully and he won't be held back if he wants to leave."
Marijo:
nadam se da će otić u Arsenal i pojačat nas
gento:
Rodrygo: “I almost joined Liverpool in 2017, the deal was done for €3m”.
“It collapsed because I said no as I wanted to stay at Santos, make history, finish my studies and then leave… even though the offer from #LFC was very good”
mihovil:
--- Citat: gento - Travanj 29, 2025, 13:14 ---Josep Pedrerol: "if an offer comes in, Rodrygo will not stay at Real Madrid . He will be sold."
He also said that " Vinicius will stay and Mbappé has just arrived. Rodrygo 's case is obvious. He already suggested leaving in the summer if he didn't play. He's played a lot this year and hasn't performed as expected. He's left Real Madrid fans cold. You want to play, you demand to play, you threaten to leave, and then he hasn't shown that he's the player for Madrid. I see Rodrygo out of Real Madrid next season. Warning. If an offer comes in, it will be listened to carefully and he won't be held back if he wants to leave."
--- Kraj citata ---
To je ono sto smo mi bili komentirali, on je karika koja bi uvijek mogla izvisit u tom Realu iako ne znam ni kog bi doveli umjesto njega tko bi bio spreman toliko se zrtvovat. Opet bit ce zanimljivo vidjet i kako ce Xabi pristupit tom balansu u ekipi i oce ga kroz promjenu formacije nekako drukcije trazit ali bi definitivno volio da budemo spremni uskocit ukoliko se pojavi na trzistu.
gento:
S obzirom da smo prošlog ljeta ponudili 100 milijuna eura za Kvaratskheliu i da ga ostavimo Napoliju još godinu dana, a ovi su to odbili i onda smo odlučili ne aktivirati naše zanimanje kad je odlazio na zimu (što je po meni bila velika greška), to mi ipak govori da smo već imali više-manje sve dogovoreno s nekim drugim top talentom koji može igrati tu poziciju (pogotovo kada se zna da se za takve transfere sve priprema 6-9 mjeseci unaprijed). Nema puno takvih. Npr. Simons definitivno ima već dogovoren transfer kad ga je Leipzig kupio u januaru i dao mu ugovor na 2 godine što znači da su oni tu kao preprodavači i da imaju dogovoreno s nekim uz neku zaradu. Ipak, volio bih i nadam se nekom većem jer mi je Simons ipak dosta daleko od Kvaradone. Wirtz će pretpostavljam ili u Real ili u City iako bi mi on naravno bio top opcija. Sljedeći koji mi pada na pamet je Rodrygo kad može igrati sve 3 pozicije tako da će do odlaska Salaha biti lijevo, a nakon njegovog odlaska vjerojatno desno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju