Autor Tema: Prijateljske utakmice  (Posjeta: 6961 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Prijateljske utakmice
« Odgovori #60 : Rujan 05, 2020, 16:23 »
Keita je užasan u ovim običnim dodavanjima. Da igramo protiv ozbiljnijeg protivnika već bi mu 3 put presjekli i zabili.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #61 : Rujan 05, 2020, 16:30 »
Nemas Trenta i Robertsona  na boku i ekipa/veza ti ne moze normalnu priliku napravit

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #62 : Rujan 05, 2020, 16:36 »
Koliko god ovo bila pripremna utakmica, isto se ne moramo baš sramotit :lose
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline champagnepapi

• Newbie
« Odgovori #63 : Rujan 05, 2020, 16:43 »
Koliko vidim dobar je u igri s obje noge, visok je, dobar skok, sad se još samo mora naučiti braniti i ne komplicirati (s tim da bih volio vidjeti snimku tko mu je i kako dodao). :D

Ugl, nadam se da bi za 2-3 godine moglo biti nešto od njega. Barem da bude dovoljno dobar za tog 4. stopera. Trenutno to nije nit ima logike da bude.
Jep slažem se,dosta smiren sa loptom u nogama,a što se dodavanja tiče..(https://streamja.com/zNW7B) Ne baš precizno dodavanje Salaha :D

Offline brutek

• Hero Member
« Odgovori #64 : Rujan 05, 2020, 16:43 »
Keita je užasan u ovim običnim dodavanjima. Da igramo protiv ozbiljnijeg protivnika već bi mu 3 put presjekli i zabili.
problem je kaj osim običnih i dalje nema nikakvo dugo dodavanje. za razliku od ovog klinca koji ima odlična, jaka i brza dodavanja te dobro vidi slobodne igrače. a ostalo treba doći s iskustvom

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #65 : Rujan 05, 2020, 16:54 »
Salah i Firmino očajni. Ovoj ekipi su pojačanja neophodna, Keita je očajan. Da se mene pita prvog bi ga stavio na prodaju, a doveo Thiaga i produžio Wijnaldumu(bar znaš šta možeš očekivati od njega i ima konstantu) dok je Keita igrač koji će u jednoj tekmi napravit par dobrih stvari, a onda će idućih 5 tekmi bit očajan. Jel ovo neka zafrkancija da će Koumetio bit četvrti stoper? Šta očekivat od dječaka od 17 godina. Znam da je prijateljska, ali brate čitavo prvo poluvrijeme sam mislio da igramo protiv premierligaša a ne trečeligaša. Ništa nismo pokazali u ove 4 utakmice do sad, spavamo već 2 ljetna prijelazna roka, sve me strah ove sezone i da ne padnemo na koljena jer djelujemo umorni, ne zainteresirani i predvidljivi. Da na kraju budemo slavili 4.mjesto sve me strah.

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #66 : Rujan 05, 2020, 17:15 »
Ima li nade za njega još?  :D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #67 : Rujan 05, 2020, 17:25 »
Ima li nade za njega još?  :D

Pa valjda ima kad ga Klopp i dalje drži u klubu. Meni je on u vezi ko Lovren u obrani. Može imati odlične poteze i dobre partije, ali mu neki potezi i dodavanja samo čekaju kiks.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #68 : Rujan 05, 2020, 17:43 »
Jones je opet super odigrao.

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #69 : Rujan 05, 2020, 17:45 »
Jones je opet super odigrao.
Nema sta, mali koristi svaku priliku na najbolji moguci nacin.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #70 : Rujan 05, 2020, 17:53 »
Curtis i Elliot odlični.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #71 : Rujan 05, 2020, 19:22 »
Nisam gledao utakmicu al evo citam crni Iniesta opet flopao i to protiv mocnog Blackpoola...

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #72 : Rujan 05, 2020, 19:34 »
Nisam gledao utakmicu al evo citam crni Iniesta opet flopao i to protiv mocnog Blackpoola...

Ma bio je oke, ali neka dodavanja su mu fakat bezvezna i da to napravi protiv konkretne momčadi bi nas kaznili.

A gle ovoga:
https://twitter.com/dxnii50/status/1302255499669372928?s=19

:lol

Užasan je bio danas. Napravio užasan penal kakav ne očekujem niti od županijskoga golmana, a i čak bi rekao da mi je njegovo postavljanje za 1. gol čudno.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #73 : Rujan 05, 2020, 19:41 »
Ma bio je oke, ali neka dodavanja su mu fakat bezvezna i da to napravi protiv konkretne momčadi bi nas kaznili.

A gle ovoga:
https://twitter.com/dxnii50/status/1302255499669372928?s=19

:lol

Užasan je bio danas. Napravio užasan penal kakav ne očekujem niti od županijskoga golmana, a i čak bi rekao da mi je njegovo postavljanje za 1. gol čudno.

:lol :lol

I on je poslije restarta bio los moram priznati. Nadam se da je to radi bitnosti utakmica i da ce se uozbiljiti za pocetak sezone.

Ne bih se iznenadio da bude patnja protiv Leedsa.