Autor Tema: Arsenal - Liverpool, EPL 36. kolo  (Posjeta: 5225 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mashaka

• Hero Member
Odg: Arsenal - Liverpool, EPL 36. kolo
« Odgovori #30 : Srpanj 15, 2020, 23:24 »
Brzina reakcije pred golom je stvarno očajna.. presporo odugrava za PL, vrijeme bi bilo da nešto i odigra

Baš smo zasrali ovu tekmu..

Lik nije na fizičkom nivou za igrat premier ligu. Govorio sam i ranije mislim da je lik preskočio stepenicu u karijeri, dosao je iz austrijske lige preko noći na najveći nivo nogometa. Ono jednostavno moraš zabit ili iz prve pucat prema golu. Salaha neću komentirat, vidi se da želi stić vardya onda uđe u šansu i doslovce doda loptu golmanu. Osim Keita koji je počeo pokazivat nešto mi na klupi nemamo opcija da mogu preokrenut tijek utakmice u našu korist. Hendo je stožerni igrač i bez njega i njegove energije izgledamo puno lošije. City je dobio ogroman vjetar u leđa s poništenjem kazne i sigurno će se pojačati, i grist će da vrate titulu kod sebe, United će isto bit maksimalno motiviran nakon šta smo mi osvojili i sigurno će se pojačati, Chelsea se pojačava, ne bi htio da nam domet dogodine bude da smo u top four. Morat ćemo i mi nešto napravit, bar dva ulazna transfera i morat ćemo nešto novo dodat u našoj igri. Danas su svi osim Manea i Robertsona bili ispod nivoa, a Firmino ne može dat gol da ga jebeš već ohoho vremena.

Offline we_love_you_Liverpool

• Hero Member
« Odgovori #31 : Srpanj 15, 2020, 23:29 »
Postali smo prepotentni, arogantni, mislimo prvaci smo i to je to sad se možemo zajebavati... Da li je kraj svijeta sad kad smo prvaci i mi smo konačni prvaci svijeta ? Svaka sljedeća utakmica je najbitnija, vrtiće se lopta i nakon što smo osvojili ligu, a niko se neće sam pobijediti. Naši ovakvim pristupom i stavom sramote grb i dres koji nose, tako se to ne radi....
Ovakvi primljeni golovi su posljedica zajebancije i prepotencije, pretpostavljam da se odavno i trenira opušteno i za to sve se vrati ovako primljenim golovima...

Vrijeme je da se svi uozbilje i stave prst na čelo  jer ako smo osvojili ligu ne mora značiti da je to to i da ćemo se sad zadovoljiti time za narednih 30 godina....
Odavno su oni prepotentni, to se vidi po njihovom stavu, ponašanju, priči na terenu, mlatenju rukama.... Ona serija nepobjedivosti ih je dovela do toga da se ponašaju kao da su uhvatili boga za muda, vrijeme je da se uozbiljimo.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #32 : Srpanj 15, 2020, 23:51 »
Gasi forum :lol
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #33 : Srpanj 16, 2020, 00:06 »
Gasi forum :lol

Bas... kraj sezone, oatvarili su zacrtano.... i vamo se ocekuje da grizu kao da se odlucuje o prvaku.   

Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #34 : Srpanj 16, 2020, 00:11 »
Bas... kraj sezone, oatvarili su zacrtano.... i vamo se ocekuje da grizu kao da se odlucuje o prvaku.

pa problem je šta je sezona upućivala na veličanstvenu a na kraju će bit "samo" odlična

postali smo prvaci, odlično!
postali smo prvaci u rekordnom roku...odlično!
dugo vremena je bila otvorena opcija da budemo neporaženi...propalo
dugo vremena je bila otvorena opcija rekordnog broja bodova...propalo
dugo vremena je bila otvorena opcija rekordne razlike prvog i drugog...vjerojatno propalo
dugo vremena smo gurali na 4 fronta...ispali u kupu od Chelsea, ispali u liga kupu od Aston Ville (ok, bila je posebna situacija), ispali u ligi prvaka od Atletica koji ima ništa posebno sezonu

mislim ok, koga boli neka stvar za rekorde, postali smo prvaci nakon 30 godina, ali jednostavno moramo shvatit da ovo nije kraj nego bi trebao bit novi početak i da se moramo pojačat za sačuvat taj kontinuitet
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #35 : Srpanj 16, 2020, 07:47 »
jebem li im mamicu nonšalantnu, ugasio sam tv poslije alissonove pogreške. zašto bih se ja živcirao kad njih boli ona stvar i mislima su od 25. lipnja na havajima i maldivima. više me žulja sinoćnji poraz nego ono šamaranje na etihadu, još od mrtvog arsenala.

ne moraju grist, ali ne moraju ni bit onako opušteni i ponašat se kao da tri godine zaredom osvajamo premiership i da smo apsolutno nedodirljivi. sve super, prvaci smo, dočekali smo taj trenutak i sve će se ovo zaboraviti kad se bude dizao pehar, ali me smeta što su se previše razbahatili. svejedno mi je poslije sinoćnje utakmice, nek juniori odigraju svaku minutu svake preostale utakmice.
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline martin

• Full Member
« Odgovori #36 : Srpanj 16, 2020, 08:03 »
ovo sve što smo odigrali u nastavku sezone je dno

Pa protiv kristala smo odigrali vrhunsku utakmicu, i tada se prvenstvo završilo i to je to.

Očito kada igramo pod pritiskom da vrhunski igramo, što je i dobro. Jebiga stresna je sezona bila, velika očekivanja, veliki pritisak, pa pauza... Nije to baš tako lako.

Prozivat igrače nakon ovakve sezone mislim da nema smisla. Svi su igrali odlično kada je trebalo. Koliko puta smo se vračali i dobivali utakmice. Pa prvaci svita u prvi misec.

Ne sumnjam, stavit će ih Klopo u škvaru za sljedeću sezonu, opet ćemo biti pravi kada je najpotrebnije.

I taj japanac će proigrat.

Osobno jedva čekam ovaj kraj , digni pehar i kreni dalje.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #37 : Srpanj 16, 2020, 08:56 »
Znači ništa od bodovnog rekorda, a prošli tjedan protiv Burnleya smo ispustili priliku da imamo sve domaće pobjede u sezoni. Sad zbilja nemamo za što igrati više, eventualno bi bilo dobro zadržati neporaženost kod kuće. Čak ni Salah nema baš neke šanse za titulu najboljeg strijelca.

"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline martin

• Full Member
« Odgovori #38 : Srpanj 16, 2020, 09:16 »
Kada gledaš statistiku utakmice, a nisi gledao utakmicu, rekao bi da te neko zajebaje.

Igramo u leru, a vidljivo da smo 4 koplja bolja ekipa od Arsenala. Izgubio se taj osječaj odgovornosti kod bitnih utakmica,  a ova svakako nije.

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #39 : Srpanj 16, 2020, 11:42 »
"Liverpool’s season is the season long equivalent of being 7-0 up at half time and only winning 8-0"

Treba to shvatiti, nema navijača, titulu si osigurao u prvoj polovici sezone... Ako njih boli k***c, a zaslužili su da boli, treba i nas za sve tekme nakon Palacea i Cityevog poraza.

A ove priče o FA kupu, Liga kupu i rekordima stavite mačku o rep - to bi bilo samo kićenje sezone a već za 5 godina bi zaboravili za išta drugo osim toga da smo prekinuli post

Jedino LP ne mogu opravdati, Španjolac i oblačno vrijeme će u dogledno vrijeme biti bolna tema

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #40 : Srpanj 16, 2020, 11:47 »
"Liverpool’s season is the season long equivalent of being 7-0 up at half time and only winning 8-0"

vidiš, s ovim se apsolutno ne slažem

prije bi rekao da je sezona poput utakmice protiv Manchester United gdje na poluvrijeme vodiš 4-0 a na kraju pobijediš 5-3
sretan si zbog pobjede al ti je žao što ih nisi više zgazio
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #41 : Srpanj 16, 2020, 12:20 »
Nakon svih ovih godina, a i nacina na koji su se gubile titule, pogotovo onako bolno prosle sezone gdje je city nepokolebljivo nizao pobjede, mislim da je ovakva sezona velicanstvena u svakom pogledu. Najvise mentalnom. Sve ovo ostalo oko rekorda i cjepidlacenja toga da li je netko po osvajanju postao nonsalantniji ili ne, za mene su ciste gluposti.

Offline martin

• Full Member
« Odgovori #42 : Srpanj 16, 2020, 12:25 »
Nakon svih ovih godina, a i nacina na koji su se gubile titule, pogotovo onako bolno prosle sezone gdje je city nepokolebljivo nizao pobjede, mislim da je ovakva sezona velicanstvena u svakom pogledu. Najvise mentalnom. Sve ovo ostalo oko rekorda i cjepidlacenja toga da li je netko po osvajanju postao nonsalantniji ili ne, za mene su ciste gluposti.

AMEN

Offline Brna

• Hero Member
« Odgovori #43 : Srpanj 16, 2020, 12:29 »
Slažem se s ovim, pogotovo ako ne gledamo samo kontekst ove sezone, već pogledamo konstantu koju imamo od prošle, pa čak i kraja pretprošle sezone.

A ako ćemo već biti razmaženi navijači, puno bi više trebali biti razmaženi oko sljedeće sezone, a ne ovih nebitnih rekorda. I ako pričamo o tome da "ovo nije kraj, nego novi početak", onda na novi početak treba gledati na sljedeću sezonu i tu suditi. Zato sam i odmah nakon naslova rekao da bi radije da se da više prilike i Jonesu i Eliottu i Williamsu, da odigra nešto i taj Shaqiri i Origi... sve da ovi najbolji malo odmore i imaju dovoljno vremena do sljedeće predsezone. Iako mi je jako žao što smo ispali od Atletica, čak mislim da će nam za novu sezonu i biti dobro što nećemo u osmom mjesecu biti u punom pogonu.

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #44 : Srpanj 16, 2020, 14:01 »
ovo sve što smo odigrali u nastavku sezone je dno

moramo imat boljeg napadača od Firmina
moramo imat bolje rezervne opcije od Origija/Minamina
moramo imat bolje veznjake od Keite i Oxa
moramo imat boljeg obrambenog od Lovrena

ne kupimo li nikoga imat ćemo velikih problema iduće sezone
Ae uzet cemo uzorak od par utakmica gdje ih kolektivno boli k***c.