Autor Tema: Atletico Madrid - Liverpool, Liga prvaka 1/8 finala  (Posjeta: 12629 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline AS88

• Jr. Member
Odg: Atletico Madrid - Liverpool, Liga prvaka 1/8 finala
« Odgovori #195 : Ožujak 12, 2020, 13:52 »
Posložilo im se sve, mi smo pokušavali, stvarali prilike, ali nije išlo. Na to još i greška Adriana i to je to.
I da još 10 puta igramo istu utakmicu vjerujatno bi prošli dalje 9 puta u regularnom dijelu.

Glave gore ljudi, gorak je okus nakon ove utakmice, ali sezona je i više nego uspješna.
Više ljudi je već spomenulo da bi potpisali osvajanje prvenstva pod cijenu ispadanja iz LP i FA prije sezone, što vam je sad?

I evo samo da podsjetim, prošle godine prije utakmice sa Barcom čak su Linker, Carragher i mnogi drugi zazivali Kloppa da pusti ligu prvaka i stavi fokus na prvenstvo.

Offline we_love_you_Liverpool

• Hero Member
« Odgovori #196 : Ožujak 12, 2020, 15:19 »
Ostaje gorak okus jer ova momčad zaslužuje više, oni su najbolji na svijetu i zato boli ovakav poraz, ako je itko bio spreman osvojiti duplu krunu onda su to bili oni.

Na osvajanje lige smoo već navikli unazad 2 mjeseca i htjeli to priznati ili ne realnost je takva da i da se osvoji na punom Anfieldu, euforija ne bi bila ni 30% kakva bi bila da se liga osvojila prošle godine ni god igrača ni kod navijača.Tko god kaže drugačije, laže!

Liga jeste bila cilj, ali ovi ljudi su zaslužili da postanu najbolji Liverpool svih vremena, baš zato ovaj poraz posebno boli... Da su bili nadigrani sve bi bilo ok, ali kad odigraju onako dobro, potpuno nadigraju protivnika, e zbog toga je žal poseban...

Ali svejedno mi se čini da smo sinoć odigrali posljednju utakmicu do kolovoza, ne samo Liverpool već i posljednja utakmica ove sezone lige prvaka.

Offline redscro

• Hero Member
« Odgovori #197 : Ožujak 12, 2020, 15:20 »
S pozitivne (na koronu) strane, ne vidim kako će se ova sezona LP svakako odigrati regularno do kraja. Lako moguće da su svi ispali.
"Neki ljudi vjeruju da je nogomet pitanje života ili smrti. Vrlo sam razočaran takvim stavom. Uvjeravam vas da je nogomet puno, puno važniji od toga."

Bill Shankly

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #198 : Ožujak 12, 2020, 16:11 »
Ostaje gorak okus jer ova momčad zaslužuje više, oni su najbolji na svijetu i zato boli ovakav poraz, ako je itko bio spreman osvojiti duplu krunu onda su to bili oni.

Na osvajanje lige smoo već navikli unazad 2 mjeseca i htjeli to priznati ili ne realnost je takva da i da se osvoji na punom Anfieldu, euforija ne bi bila ni 30% kakva bi bila da se liga osvojila prošle godine ni god igrača ni kod navijača.Tko god kaže drugačije, laže!

Liga jeste bila cilj, ali ovi ljudi su zaslužili da postanu najbolji Liverpool svih vremena, baš zato ovaj poraz posebno boli... Da su bili nadigrani sve bi bilo ok, ali kad odigraju onako dobro, potpuno nadigraju protivnika, e zbog toga je žal poseban...

Ali svejedno mi se čini da smo sinoć odigrali posljednju utakmicu do kolovoza, ne samo Liverpool već i posljednja utakmica ove sezone lige prvaka.
ja kažem drugačije i ne lažem... početak citiranoga je glupost, ja se nisam navikao pošto, makar jako blizu, još nismo osvojili prvenstvo a čekam (imam toliko godina da dobro pamtim) već 30 godina.
Isto tako mislim da će euforija biti ogromna...ljudi su sigurno razočarani nakon Ispadanja iz LP ali za nekoliko tjedana, kada matematički osvojimo EPL, ne vjerujem da će euforija biti samo 30%!
Neki ljudi čekaju 30 godina!!! Drugi se tada nisu ni rodili i još nisu dočekali to slavlje a LP su mogli proslavili već dva puta u svom životu i kao sada neće biti nabrijani radi Atletica?
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

• Hero Member
« Odgovori #199 : Ožujak 12, 2020, 17:01 »
Ja je čekam 19 godina od kad sam navijač Liverpoola, nisam mogao suze suzdržati samo 2 puta u životu zbog neuspjeha Liverpoola. 2014 kad se Gerrard poskliznuo i sinoć. Poraz u Kievu me nije bolio ni petinu kao ovaj sinoć... Samo iz razloga što sam vidio fantastičnu igru Liverpoola i sinoć i tokom cijele sezone , što sam bio siguran da prođemo li Atletico, osvajamo ligu prvaka drugi put u nizu i ova generacija bi se lagano mogla predstavljati kao najbolji Liverpool ikad, kao najbolji engleski tim ikad(a moguće da bi bilo još gore ako se prekine lp i nitko ju ne osvoji, jer bi vječno govorili osvojili bi da se igralo, kao što Everton govori za 1986).... Zato posebno boli. Jer ovaj tim zaslužuje više. Nadam se da ćemo narednu sezonu uz još 2 kvalitetna pojačanja biti spremni konačno napasti više trofeja u istoj sezoni, da ova velika ekipa i Klopp zajedno potvrde svoju moć i uđu u legendu svjetskog nogometa. Bila bi sportska nepravda da se ova generacija Liverpoola zaustavi na jednoj pl i lp.

Prošlu godinu kad je Brighton poveo bio sam u ekstazi, zadnjih 6-7 utakmica City-a sam bio na rubu nervnog sloma kad bi dobili, pritisak bi mi rastao na nenormalne vrijednosti, e to je Liverpool, više od kluba..... A sad se osjećam kao da osvajamo samo američku turneju... Ne znam možda me emocije preplave kad se to konačno dogodi, ali nisam siguran.... Titulu osvajamo postepeno nakon Leicestera....  Nažalost vjerojatno nikad nećemo ni saznati zbog corona virusa kakva bi bila atmosfera, možda je i najbolje da se tek u kolovozu dodijeli taj pehar, pred punim Anfieldom, možda tad emocije budu najžešće kad se poželimo Liverpoola nakon 5 mjeseci.

Nije isto čovjeku kad zaradi milijun eura postepeno ili kad dobije milijun na lotu.... To je činjenica.

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #200 : Ožujak 12, 2020, 17:02 »
Bome smo se razmazili.. Sjećam se da smo prije par godina zavidili Arsenalu i njihovom kontinuiranom igranju Lige Prvaka, a sad je kataklizma nakon ovoga  :D

Odigrali smo po meni skroz dobru utakmicu koju smo trebali riješit prije produžetaka.. Ali sreća i Oblak su bili na njihovoj strani - a Adrian nažalost na našoj. Kao što je netko rekao, da im nije Adrian poklonio tu loptu ne bi oni do imendana zabili. Nikakva tragedija, idemo pokušat završit sezonu u dobrom tonu, iako bi moglo bit poprilično dosadno u zadnjih 6, 7 kola haha. Na ljeto donijet neke odluke, možda osvježit momčad na pojedinim pozicijama i idemo dalje, vraćamo se iduće sezone uz nadamo se više uspjeha u ovom natjecanju :kuler

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #201 : Ožujak 12, 2020, 17:23 »
treba ozbiljno razmislit do ljeta i napravit spisak prioriteta za pojacati ovu momcad.
jedan ozbiljan napadac (werner nadam se ne) sigurno bi trebao doci ,rezervni golman isto.
salah je najbolje dane vec dao Liverpoolu i sinoc od njegove impresivne statistike opet nije bilo pomoci.
steta sto je Ox izasao bio je najopasniji na terenu.
Wijnaldum odlican igrac za vrhunske tekme.

jeste da je prvenstvo osvojeno i to je top ,
al ipak se treba napravit ozbiljna analiza ispadanja iz svih ostalih takmicenja pogotovo jer smo sinoc jako naivno ispali odnosno u ove dvije tekme sa Atleticom je postalo jasno koliki su limiti pojedinih igraca i gdje se treba posebice obratiti paznja u sljedecem prelaznom roku.
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline Moos

• Sr. Member
« Odgovori #202 : Ožujak 12, 2020, 17:37 »
Nrznam sta imas proti Salaha,ali sve opasno sta ke no je doslo sa Salahove strane.Izluđivao je Lodija i jedini us Wajnalduma koji moze zadrzati i zagraditi loptu

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #203 : Ožujak 12, 2020, 17:59 »
Nrznam sta imas proti Salaha,ali sve opasno sta ke no je doslo sa Salahove strane.Izluđivao je Lodija i jedini us Wajnalduma koji moze zadrzati i zagraditi loptu
nemoj se ponovno upuštati u tu raspravu...jednostavno ga ne voli
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline markoj

• Hero Member
« Odgovori #204 : Ožujak 12, 2020, 18:20 »
Nije jedini :)
Taa opet igra playa ..itd
Koliko god bili prvaci rekonstrukcija je neophodna.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #205 : Ožujak 12, 2020, 18:58 »
Nije jedini :)
Taa opet igra playa ..itd
Koliko god bili prvaci rekonstrukcija je neophodna.
Ni manje ni vise nego rekonstrukcija? Opa. Da mi je vidjet kako cemo to rekonstruirati momcad koja je odigrala cudesnu sezonu i kojoj je vecina najvaznijih igraca u najboljim godinama. Ne nadogradnja ili osvjezivanje nego rekonstrukcija odmah.

Jedva cekam da iduce godine dobijemo sve osim jedne utakmice u hendikepu pa da nakon te idemo u novu rekonstrukciju, jer sto bi moglo poc po krivu...

• Hero Member
« Odgovori #206 : Ožujak 12, 2020, 19:51 »
Nama sve što treba to su 2 kvalitetna pojačanja da proširimo kadar da ne moramo gristi nokte kad se desi neka ozljeda... Vjerujem da će se Minamino potpuno uklopiti i pokazati kvalitet, a uz to još 2 vrhunska igrača mlađih godina i nema zime za nas uz ovo što imamo, opet ćemo biti favoriti broj 1 u ligi i ligi prvaka. Klopp je tu, ne sumnjam da će povući prave poteze i izvući pouke iz loših stvari ove sezone koje su nas dovele da u kratkom roku izgubimo u ligi, ispadnemo iz Fa cupa i lige prvaka i da se te loše stvari više neće ponavljati. Tu mislim da bespotrebno trošenje i premalo rotacija u ligi na +20, na olako ispuštanje fa cupa iz ruku, pa i ta možda prevelika pauza i putovanja na druge krajeve svijeta samo tjedan dana prije prve utakmice osmine finala lige prvaka.
A ne sumnjam i da će glad biti velika  nakon ovog sinoć, a i kupa i kod Kloppa i kod igrača. Siguran sam da se Klopp neće zadovoljiti jednom titulom i jednom ligom prvaka u svom mandatu u Liverpoolu!