Ja je čekam 19 godina od kad sam navijač Liverpoola, nisam mogao suze suzdržati samo 2 puta u životu zbog neuspjeha Liverpoola. 2014 kad se Gerrard poskliznuo i sinoć. Poraz u Kievu me nije bolio ni petinu kao ovaj sinoć... Samo iz razloga što sam vidio fantastičnu igru Liverpoola i sinoć i tokom cijele sezone , što sam bio siguran da prođemo li Atletico, osvajamo ligu prvaka drugi put u nizu i ova generacija bi se lagano mogla predstavljati kao najbolji Liverpool ikad, kao najbolji engleski tim ikad(a moguće da bi bilo još gore ako se prekine lp i nitko ju ne osvoji, jer bi vječno govorili osvojili bi da se igralo, kao što Everton govori za 1986).... Zato posebno boli. Jer ovaj tim zaslužuje više. Nadam se da ćemo narednu sezonu uz još 2 kvalitetna pojačanja biti spremni konačno napasti više trofeja u istoj sezoni, da ova velika ekipa i Klopp zajedno potvrde svoju moć i uđu u legendu svjetskog nogometa. Bila bi sportska nepravda da se ova generacija Liverpoola zaustavi na jednoj pl i lp.
Prošlu godinu kad je Brighton poveo bio sam u ekstazi, zadnjih 6-7 utakmica City-a sam bio na rubu nervnog sloma kad bi dobili, pritisak bi mi rastao na nenormalne vrijednosti, e to je Liverpool, više od kluba..... A sad se osjećam kao da osvajamo samo američku turneju... Ne znam možda me emocije preplave kad se to konačno dogodi, ali nisam siguran.... Titulu osvajamo postepeno nakon Leicestera.... Nažalost vjerojatno nikad nećemo ni saznati zbog corona virusa kakva bi bila atmosfera, možda je i najbolje da se tek u kolovozu dodijeli taj pehar, pred punim Anfieldom, možda tad emocije budu najžešće kad se poželimo Liverpoola nakon 5 mjeseci.
Nije isto čovjeku kad zaradi milijun eura postepeno ili kad dobije milijun na lotu.... To je činjenica.