Autor Tema: Atletico Madrid - Liverpool, Liga prvaka 1/8 finala  (Posjeta: 12622 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline adn4n

• Moderator
  • Hero Member
  • In Klopp we trust!
Atletico Madrid - Liverpool, Liga prvaka 1/8 finala
« : Veljača 03, 2020, 21:59 »

vs

Atletico Madrid                    Liverpool

18.02.2020 KO: 21:00

Liverpool kreće u knock out fazu Lige Prvaka kao branilac titule, prva prepreka ka uzastopnim osvajanjem biće madridski Atletico, našim Redsima želimo puno sreće, hrabre igre i što više pogodataka u protivničkoj mreži. YNWA

Liverpoolov predviđeni sastav za utakmicu (bude ažuriran pred utakmicu ako dođe do neke povrede i sličnog):
(click to show/hide)

Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline Skipper

• Hero Member
Odg: Atletico Madrid - Liverpool, Liga prvaka 1/8 finala
« Odgovori #1 : Veljača 16, 2020, 09:34 »
poznate su moje simpatije spram chola i njegova (anti)nogometa (ove godine su nadmašili sami sebe po realizaciji, jedino je 10. bilbao zabio manje golova od colchonerosa od prvih deset ekipa), promijenio se kostur ekipe, dosta novaka je podbacilo, nema više tko povući i zabiti kad ama baš nikako ne ide. šteta, simpa ekipa, bilo je lijepo dok je trajalo i dok su na sve sportske i nesportske načine trljali nos realu i barci (posebno potonjima), ali su vrijeme i smjena generacije učinili svoje.

bez obzira na lošiju godinu i trenutnu formu, trebamo biti oprezni i ne gubiti glavu, jasno je kako će oni igrati i koje su im mane i vrline. cyganluk od početka, dupliranje bekova i pressing na golmana... nema tu nekih novina.
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2 : Veljača 17, 2020, 08:03 »
Baš me zanima kako će rotirati u narednom periodu. Volio bih da sada FA kup shvatimo ozbiljno i da rotiramo u ligi. Atl. Madrid i WHU neka igra prvih 11, protiv Watforda miješani sastav, protiv Chelsea prvi sastav, Bournemouth miješani i onda opet Atl. Madrid prvih 11. Ovi rekordi koje možemo oboriti mi fakat nisu važni. Radije bih uz ligu uzeo još i LP (ili FA kup) nego oborio neki rekord. :)
Never miss a good chance to shut up.

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #3 : Veljača 17, 2020, 08:17 »
Baš me zanima kako će rotirati u narednom periodu. Volio bih da sada FA kup shvatimo ozbiljno i da rotiramo u ligi. Atl. Madrid i WHU neka igra prvih 11, protiv Watforda miješani sastav, protiv Chelsea prvi sastav, Bournemouth miješani i onda opet Atl. Madrid prvih 11. Ovi rekordi koje možemo oboriti mi fakat nisu važni. Radije bih uz ligu uzeo još i LP (ili FA kup) nego oborio neki rekord. :)

ne znam šta bih rekao oko toga. pehar je pehar u svakom slučaju (naročito ako se nađemo u povoljnoj situaciji da obranimo ligu prvaka), ali nas toliko malo dijeli od arsenalova rekorda i stvarno bi mi žao bilo da ne izjednačimo ili ne postavimo novi. vjerojatno će opet proći dosta vremena prije nego što netko bude imao sezonu kakvu mi igramo. a što se tiče pehara, imamo stabilne temelje na svim poljima i vjerojatno ćemo i sljedeće sezone biti u borbi za dosta toga. ovakva se prilika događa jednom u generaciji (što ne znači da ćemo žrtvovati kupove radi rekorda, ipak se ne pita samo nas za konačni rasplet).
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #4 : Veljača 17, 2020, 08:30 »
ne znam šta bih rekao oko toga. pehar je pehar u svakom slučaju (naročito ako se nađemo u povoljnoj situaciji da obranimo ligu prvaka), ali nas toliko malo dijeli od arsenalova rekorda i stvarno bi mi žao bilo da ne izjednačimo ili ne postavimo novi. vjerojatno će opet proći dosta vremena prije nego što netko bude imao sezonu kakvu mi igramo. a što se tiče pehara, imamo stabilne temelje na svim poljima i vjerojatno ćemo i sljedeće sezone biti u borbi za dosta toga. ovakva se prilika događa jednom u generaciji (što ne znači da ćemo žrtvovati kupove radi rekorda, ipak se ne pita samo nas za konačni rasplet).

Ma ja vjerujem da i naši rotirani sastavi imaju itekako veliku šansu da dobiju Watford i Bournemouth.

Offline lfc

• Hero Member

Online mashaka

• Hero Member
« Odgovori #6 : Veljača 17, 2020, 17:01 »
Ja bi stavljao najjači sastav sve dok matematički ne osiguramo titulu 99 posto. Ukoliko dobijemo West Ham, Watford, Bournemouth lagano bi nakon Evertona krenuo s rotacijima u ligi. Eventualno protiv Citya još najjači sastav. Vjerujem da s kombiniranim sastavom ne bi izgubili ni protiv Palacea, ni protiv Burnleya, Brightona i Aston Ville. Šta se tiče Atletica, čekaju nas dvije ružne utakmice koje će nas potrošit poprilično. I da velika mi je želja da Klopp protiv Chelsea izađe sa šta jačim sastavom jer izbacimo li ih možemo do kraja i u Fa-cupu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #7 : Veljača 17, 2020, 17:42 »
Tko bi vam sutra startao? OX, Keita ili Fabinho? Ne sviđa mi se igra Fabinha nakon ozljede i mislim da bih krenuo s Hendom na DM, a OX-om u sredini.

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #8 : Veljača 17, 2020, 18:50 »
Tko bi vam sutra startao? OX, Keita ili Fabinho? Ne sviđa mi se igra Fabinha nakon ozljede i mislim da bih krenuo s Hendom na DM, a OX-om u sredini.

Slažem se, isto bi s OX-om krenuo sutra..

Offline brutek

• Hero Member
« Odgovori #9 : Veljača 17, 2020, 20:31 »
mislim da će startat standardna čvrsta postava s fabinom, hendom i ginijem

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #10 : Veljača 18, 2020, 13:25 »
Moram priznati da je ovo jedna od rijetkih naših utakmica u zadnje vrijeme u kojoj uopće ne znam što možemo očekivati kao ishod.  :lud

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #11 : Veljača 18, 2020, 13:30 »
Poprilicno sam siguran da necemo izgubit veceras,Simeone ce ic na to da ne primi gol,pa ce probat sa golom u gostima proc.

Offline Trevelyan

• Hero Member
« Odgovori #12 : Veljača 18, 2020, 14:36 »
Da, to je logika kojom bi se Simeone trebao voditi s obzirom da ima relativno nepouzdanu obranu i napad trenutno. Bio bih zadovoljan s remijem od tipa 1:1 i više (0:0 je u biti najnepovoljniji rezultat koji nam se može dogoditi, ili da izgubimo 1:0), te našom minimalnom pobjedom (idealno 0:2, ili 1:2). Mislim da smo u izvlačenju parova već bili blagi favoriti, a otada smo mi samo postajali jači a oni slabiji. ;)
« Zadnja izmjena: Veljača 18, 2020, 14:46 Trevelyan »
Mo Salah, you little dancer!

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #13 : Veljača 18, 2020, 14:36 »
0:0 sa posjedom lopte 18:82.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #14 : Veljača 18, 2020, 15:00 »
treba se pripaziti ovakvog atletica. kao što kaže @trevelyan, bili smo smatrani favoritima još na izvlačenju, a kamoli sada kad se ista forma nastavila i dva mjeseca poslije ždrijeba, a oni su otad pali i izgubili nekoliko prvotimaca. igraju kući, u lošoj su formi, naizgled je sve protiv njih... plodno tlo za neko iznenađenje i veličanje ranjenog atletica koji je srušio liverpool poslije 650 utakmica bez poraza.