Autor Tema: Liverpool - Wolverhampton Wanderers, EPL 19. kolo  (Posjeta: 4493 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
Odg: Liverpool - Wolverhampton Wanderers, EPL 19. kolo
« Odgovori #15 : Prosinac 29, 2019, 18:21 »
Ja ovakve stvari nebi sudio za offsajd. Jbt mm su u pitanju

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #16 : Prosinac 29, 2019, 18:22 »
Jos vam VAR nevalja?  :D
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline redscro

• Hero Member
« Odgovori #17 : Prosinac 29, 2019, 18:23 »
Ja ovakve stvari nebi sudio za offsajd. Jbt mm su u pitanju

A koliko milimetara je dovoljno da bi ti sudio?

Ofsajd je ofsajd, nanometar ili metar. Pravilo je tu da se poštuje (a ne kako bi balkanci rekli da se krši).
"Neki ljudi vjeruju da je nogomet pitanje života ili smrti. Vrlo sam razočaran takvim stavom. Uvjeravam vas da je nogomet puno, puno važniji od toga."

Bill Shankly

Offline markoj

• Hero Member
« Odgovori #18 : Prosinac 29, 2019, 18:23 »
Ovo nije VAR ovo je KVAR
Jbo nogomet su ubili ..
Najbolje doći u 90tu minutu i upaliti tekmu ovo sa VARom nema smisla, nogomet više nije gledljiv

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #19 : Prosinac 29, 2019, 18:24 »
A koliko milimetara je dovoljno da bi ti sudio?

Ofsajd je ofsajd, nanometar ili metar. Pravilo je tu da se poštuje (a ne kako bi balkanci rekli da se krši).
Ja se samo stavim u situaciju druge strane i pitam se dal bi popizdio da mi tak nest sude. Odgovor je da. Znaci ni na kraj pemti  mi nije bilo da je zaledje i onda odjednom VAR check.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #20 : Prosinac 29, 2019, 18:26 »
VAR je najveće zlo otkako su izmislili nogomet.

Je, bio je u ofsajdu 3.42mm i to je utjecalo na to što smo primili gol...kako da ne

s ovim smećem će samo ljudima zgadit igru
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Online Bobby

• Hero Member
« Odgovori #21 : Prosinac 29, 2019, 18:26 »
LiVARpool :D

Kakva sprdnja od tehnologije, ili mijenjaj ili ukini, ovo nema smisla. Ne komentiram naš gol, tu je bila greška išta suditi i provjera bi bila gotova u minutu, ali ovo njihovo je čisti gol, jbg. ALI eto, kakve smo golove vidjeli da su ukinuli ovaj vikend (npr Pukki jučer), barem su konstantni.

Offline Moos

• Sr. Member
« Odgovori #22 : Prosinac 29, 2019, 18:27 »
Kod naseg gola provjeravali su dali je lopta usla u gol prije nego li je sudac svirao ruku.A njihov gol opravdano ponisten,noga je bila ispred i nije bilo puno kalkuliranja sa crtama kao kod drugih ofsajda,vidjelo se da je ispred i gotovo,VAR je samo potvrdio

Offline brutek

• Hero Member
« Odgovori #23 : Prosinac 29, 2019, 18:29 »
var je ok
ali trebaju pročistiti i popraviti pravila da on dođe do pozitivnog izražaja
ovo izaziva antiklimakse uglavnom, golove bez slavlja, slavlja bez golova

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #24 : Prosinac 29, 2019, 18:29 »
Kod naseg gola provjeravali su dali je lopta usla u gol prije nego li je sudac svirao ruku.A njihov gol opravdano ponisten,noga je bila ispred i nije bilo puno kalkuliranja sa crtama kao kod drugih ofsajda,vidjelo se da je ispred i gotovo,VAR je samo potvrdio

koliko? 0.31cm ili 0.59cm?
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.

Offline we_love_you_Liverpool

• Hero Member
« Odgovori #25 : Prosinac 29, 2019, 18:29 »
Po meni mora se uvesti neka tolerancija kod ofsajda. Ne znam kako su 100% sigurni u momenat upućivanja lopte. Ali to je to nekad ti odnese nekad donese... Poništeni su golovi Manea i Firmina, sad se vratilo.

Offline redscro

• Hero Member
« Odgovori #26 : Prosinac 29, 2019, 18:31 »
koliko? 0.31cm ili 0.59cm?

Je li bitno? Zaleđe od 0.31cm ne utječe na postizanje gola, a ono od 10.31cm utječe? Gdje je granica? Zaleđe je zaleđe i točka.
"Neki ljudi vjeruju da je nogomet pitanje života ili smrti. Vrlo sam razočaran takvim stavom. Uvjeravam vas da je nogomet puno, puno važniji od toga."

Bill Shankly

Offline Brna

• Hero Member
« Odgovori #27 : Prosinac 29, 2019, 18:31 »
Korištenje VAR-a može samo postati brže i bolje, ali ono što se je pokazalo očito je da treba mijenjati suce i(li) pravila igre.

Gdje povući liniju s offsideom? Sigurno je da trenutno ne može točno odrediti kad je bio kontakt s loptom, ali barem je u tome konzistentan.

I ja bi popizdio da je odluka bila na drugoj strani, ali VAR tu obavlja dobar posao. Drugi par rukava je što očito svi imaju problem s pravilom offsidea.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #28 : Prosinac 29, 2019, 18:32 »
Cekajte, pa upravo zbog ovakvih stvari iz proslosti su i uveli VAR. Dok su se gubile utakmice zbog ovakvih milimetara i ruke Lallane, tada se zapomagalo da treba uvesti tehnologiju, da se isprave sudacke pogreske koje stete klubu.

Kada se to konacno uvelo, da bi ispravilo sudijske pogreske (iako ne funkcionira savrseno) opet vam smeta... prva je godina VAR-a, ne sumnjam da ce napredovati i on kroz sezone.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #29 : Prosinac 29, 2019, 18:33 »
Po meni mora se uvesti neka tolerancija kod ofsajda. Ne znam kako su 100% sigurni u momenat upućivanja lopte. Ali to je to nekad ti odnese nekad donese... Poništeni su golovi Manea i Firmina, sad se vratilo.

amen

ovo je žešći kretenizam