Autor Tema: Liverpool - Genk, Liga prvaka 4. kolo  (Posjeta: 9368 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline luigi

• Hero Member
Odg: Liverpool - Genk, Liga prvaka 4. kolo
« Odgovori #105 : Studeni 06, 2019, 14:14 »
Nema potrebe za svadjom, svi navijamo za isti klub sem edena i mihovila

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #106 : Studeni 06, 2019, 14:19 »
Ronaldo, Zlatan, Neymar, Surez...nastavi niz

Oni daju gol, Salah doda golmanu

Nema potrebe za svadjom, svi navijamo za isti klub sem edena i mihovila
:lol
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Comanche

• Sr. Member
  • #YNWA
« Odgovori #107 : Studeni 06, 2019, 15:10 »
Salah je jednodimenzionalan igrac u igri s loptom i tocka. Zna samo ili pretrcat nekog levata tipa David Luiz na sirokom prostoru ili gurnut si na lijevu pa sta Bog da.  Sve rjede je da golman uopce treba reagirati na njegov sut a sve vise zavrsi u 15. redu tribina ili u prvom bloku. Sama njegova tehnika šuta i dodavanja je tragikomedija, to vidi svatko ko se ikad bavio ovim sportom.

Prve sezone kod nas je bio u nevidenoj formi i zbog toga ga nebi prodavao, ali dal mu treba skinut status bozanstva u ekipi, apsolutno da. Dapace treba dovest Sancha pa da vidimo zapravo koliko se Salah moze provlacit uz ovakve igre.

Cuj ovo usporedba Ronalda, Ibre, Neymara... s Salahom....hahaha pa ovi rjese svaku drugu utakmicu svojim doprinosom, Salah ih rjesi dvije po sezoni.

Jos za Origia, momak mi je postao posebno drag, a pljuvao sam po njemu non stop, svakako zasluzuje pravu sansu u prvih 11 jer je napredovao 200%.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #108 : Studeni 06, 2019, 15:13 »
Ibra, Ronaldo ok ali kakadu Neymar nije ozbiljan fudbaler vec 3 godine.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #109 : Studeni 06, 2019, 15:22 »
Salah je jednodimenzionalan igrac u igri s loptom i tocka. Zna samo ili pretrcat nekog levata tipa David Luiz na sirokom prostoru ili gurnut si na lijevu pa sta Bog da.  Sve rjede je da golman uopce treba reagirati na njegov sut a sve vise zavrsi u 15. redu tribina ili u prvom bloku. Sama njegova tehnika šuta i dodavanja je tragikomedija, to vidi svatko ko se ikad bavio ovim sportom.

Prve sezone kod nas je bio u nevidenoj formi i zbog toga ga nebi prodavao, ali dal mu treba skinut status bozanstva u ekipi, apsolutno da. Dapace treba dovest Sancha pa da vidimo zapravo koliko se Salah moze provlacit uz ovakve igre.

Cuj ovo usporedba Ronalda, Ibre, Neymara... s Salahom....hahaha pa ovi rjese svaku drugu utakmicu svojim doprinosom, Salah ih rjesi dvije po sezoni.

Jos za Origia, momak mi je postao posebno drag, a pljuvao sam po njemu non stop, svakako zasluzuje pravu sansu u prvih 11 jer je napredovao 200%.

Da, stvarno je čovjek prevara. Osim što je po transfermarktu treći najskuplji igrač na svijetu i šesti favorit za Zlatnu loptu. No što ti ljudi znaju stvarno.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #110 : Studeni 06, 2019, 15:32 »
Problem je taj šta su protivničke obrane naučile kako isključit Salaha iz igre što u prvoj sezoni nije bio slučaj jer je bio novina i iznenađenje. On konstantno igra jednodimenzionalno, ništa novo ne dodaje svojoj igri da bi je oplemenio. Uvalit će on opet ove sezone 20 i plus golova Al trebao bi dodatno poraditi na nekim segmentima igre. Mrzim svaki put kad imamo slobodni na 20 i nešto metara od gola i vidim njega kod lopte, i ne rijetko ukrade šut Arnoldu, a udarac mu je definitivno jedna od većih mana. Druga najveća mana mu je šta ne poštuje suigrače.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #111 : Studeni 06, 2019, 15:42 »
Da, stvarno je čovjek prevara. Osim što je po transfermarktu treći najskuplji igrač na svijetu i šesti favorit za Zlatnu loptu. No što ti ljudi znaju stvarno.

Nije potrebno biti toliko iskljuciv.
Niko se ovde ne zalaze da ga  se lincuje i potjera u Egipat vec realno komentiramo stanje stvari a pojedine ljude kao mene iritira konstantno forsiranje istog odnosno gusenje Origia bez ikakvog valjanog razloga jer Salah osim zbog bonusa iz proslosti nicim nije zasluzio da  bude u startnih 11.

Salah je prvu sezonu maximalno profitirao u Kloppovom sistemu i ta mu je sezona bila vrhunska i na nivou svjetske klase igraca i tu nema price.

Ali Salah je nakon te sezone svaku sljedecu u apsolutnom padu i  covjek nije za prepoznati osim po frizuri.

On nema kontinuitet da bi bio WC igrac i bas zbog toga on to nikad nece ni biti.
Ta cjena koju spominjes na trzistu apsolutno nema nikakve veze sa njegovim trenutnim igrama nit ocitava pravo stanje stvari.

I moram da se zapitam zar je on neko bozanstvo da ga se ne smije kritizirat i pozelit mu malo odmora na klupi.
On ljudi nema snage sa 16 metara opalit po lopti i meni je zalosno gledat udarce gdje se lopta jedva dokotrlja do golmana.
To je tuzno.

'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #112 : Studeni 06, 2019, 15:44 »
Neymar je po transfrmarktu drugi igrac svijeta u Fifinom izboru nije u top 50 vec drugu godinu u nizu. Kokosi i panjevi Rashford i Martial kostaju preko 80 miliona tamo. Stvarno relevantno.

Offline markoj

• Hero Member
« Odgovori #113 : Studeni 06, 2019, 15:45 »
Ovaj Salah nije niti sjena Salaha od početka. Ono što je najgore je da se ne vidi napredak kod njega. Pročitana je knjiga.
Kako igra imam dojam da je već negdje u drugom klubu

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #114 : Studeni 06, 2019, 15:49 »
Meni je on drag, pisao sam to i prije na forumu, ali bih volio radi dobrobiti kluba da ga prodamo na kraju sezone i uzmemo neke masne pare npr 150+ miliona, naredne sezone ce vec imati 28 godina i sve cemo ga teze moci prodati za neke vece pare ako se nastavi njegov pad u formi. 

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
« Odgovori #115 : Studeni 06, 2019, 16:35 »
Očekujem hat-trick Salaha protiv Citya, obično nakon što se sere po njemu on se posere po nama.

Da se razumijemo,očigledno je da ima pad forme, ali i takav pad forme će na kraju bit 20+ golova i 10+ asistencija što su i dalje vrhunske brojke. Prodao bi ga samo ako smo sigurni da dovodimo boljeg (Mbappe) ili podjednako dobrog(ne znam ko je uopće u tom rangu, možda Sancho, Sane, Bernardo Silva, Dembele...)
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #116 : Studeni 06, 2019, 16:48 »
Sane i Dembele su nivo Martiala npr. Bernardo je odlican igrac ali nije gol igrac. Isao bih po Sancha na ljeto

Offline we_love_you_Liverpool

• Hero Member
« Odgovori #117 : Studeni 06, 2019, 18:39 »
Došlo doba da nam je nedovoljno to što igrač koji nije u bog zna kakvoj formi nakon 15 utakmica sezone ima 8 gololova i 5 asistencija... Previše nas je razmazio ovaj Liverpool, čitajući ove zadnje 2-3 stranice, a da nisam upućen u situaciju, stekao bih dojam da smo u najboljem slučaju peti na tablici u ligi i u nezahvalnoj poziciji u ligi prvaka.

Do prije manje od 2 godine smo bili razvojni klub čiji su najbolji igrači godinama odlazili u poželjnije klubove, a sad nitko ne želi iz Liverpoola, niti pomišlja na to, sem ako su nepotrebni. Na ovom forumu su se pisali potovi europskih klubova i pisalo se kako nikad nećemo moći doći do pota 1, da smo osuđeni na pot 3, a evo nas danas najuspješniji klub na svijetu u ovom momentu u svim poljima. Mnogi ili se plaše velikog Liverpoola ili ne vole vidjeti veliki Liverpool, pa su tu da popljuju o svemu, da traže dlaku u jajetu u svemu pa makar Liverpool imao rezultate kakve ima ... Zašto mijenjti tim koji dobija ? Ako smo ostvarili tolike pobjede uz jedan remi u ligi i poraz u ligi prvaka sa Salahom na terenu još je dao 8 golova uz 5 asistencija, onda definitivno nema razloga da se stavlja na klupu.