Autor Tema: Manchester United - Liverpool, EPL 9. kolo  (Posjeta: 12829 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Manchester United - Liverpool, EPL 9. kolo
« Odgovori #180 : Listopad 21, 2019, 08:07 »
Ma da smo odigrali sa bilo kojom drugom top ekipom x vani ne bi se toliko nervirao, ali kvragu ovo je United, njih mrzimo, Old Trafford, mi u naletu, mi skoro u idealnoj situaciji ( osim sto nema Salaha ), oni se ne mogu sastat, ni sa ekipom, ni sa formom, ni sa rezultatima, samo takva prilika da ih dobijemo i prošle i ove godine, a mi opet odigramo ovako p***asto, u najmanju ruku je baš frustrirajuće ...

Ti igrači koje mi nazivamo drvima su se njima super jučer uklapali u njihov bunker. Da su izašli s najjačom mogućom postavom (tehnički boljim igračima) imali bi veće šanse dobiti ih. Bar moje mišljenje. Ugl, svake godine isto i prije i nakon tekme. :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
« Odgovori #181 : Listopad 21, 2019, 08:37 »
meni se jedino nije ok da nikako ne ulazimo u niz utakmica sa nasim clean sheet
(pa makar juce bilo 0-0)

svaku utakmicu popijemo neki golcic

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #182 : Listopad 21, 2019, 13:16 »
Jedva čekam narednu sezonu kad će United opet biti u kurcu, a svi ovdje najavljivati razbijanje.  :lol

kad se samo sjetim što su neki ovdje pisali jučer prije utakmice  :D

žao mi je jer smo imali situaciju na svojoj strani, a "pali" (uvjetno rečeno) smo bez ispaljenog metka.
Npr. ono Firmino u prvom poluvremenu jednostavno mora zakucat u gol a on je dodao De Gei
Njihov gol je bio čisti faul, no bilo kako bilo, ono poslije su lijepo odigrali a naša 2 stopera su ostala nigdje

Na kraju je šteta što onaj udarac Oxa u nadoknadi vremena nije ušao. Bio bi predivan osjećaj da smo ih uspjeli okrenut
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #183 : Listopad 21, 2019, 14:11 »
Glavni naš problem je taj šta smo jučer igrali sa 3 veznjaka koji su odlični trkački, znaju stat na loptu i borbeni su. Nama jednostavno fali to u sredini da neko može jedan na jedan riješit protivničkog igrača, i automatski povuć prema naprijed i stvorit višak. Čim smo ubacili takve tipove igrača u tekmu pod tim mislim na Oxa, Lallanu i Keitu odmah smo ga zabili, i ko zna da je bilo još malo vremena možda bi uvalili i drugi.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #184 : Listopad 21, 2019, 14:44 »
Glavni naš problem je taj šta smo jučer igrali sa 3 veznjaka koji su odlični trkački, znaju stat na loptu i borbeni su. Nama jednostavno fali to u sredini da neko može jedan na jedan riješit protivničkog igrača, i automatski povuć prema naprijed i stvorit višak. Čim smo ubacili takve tipove igrača u tekmu pod tim mislim na Oxa, Lallanu i Keitu odmah smo ga zabili, i ko zna da je bilo još malo vremena možda bi uvalili i drugi.

uvjeren sam da je bilo još 10 minuta da bi 100% dali i drugi
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #185 : Listopad 21, 2019, 15:29 »
Wijnaldum mi je jucer bio dosta dobar, nisu mu noge toliko drhtale kao inace, ali Henderson los.

Fab-Milner-Ox protiv Genka
Fab-Gini-Keita protiv Spursa

Poslano sa mog SM-A405FN koristeći Tapatalk