Autor Tema: Sheffield United - Liverpool, EPL 7. kolo  (Posjeta: 6746 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
Odg: Sheffield United - Liverpool, EPL 7. kolo
« Odgovori #60 : Rujan 29, 2019, 19:34 »
Meni fali golman koji ce obraniti svaku loptu i nikad ne primiti gol ili napadac koji ce na svaki kontakt dati gol

Sine ostavi se sarkazma, nije za tebe
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #61 : Rujan 29, 2019, 20:21 »
pa mislim da bi i klopp htio kreativnijeg igrača u vezi, zato smo i doveli keitu, druga je stvar što nema na tražištu (ili uopće) puno igrača koji mogu igrati presing i da su kreativni.

ja samo kažem da nam taj tipični playmaker nije ni potreban, a što se tiče šuteva s daljine nekako mi se čini da ih klopp ne preferira. ne znam o čemu zapravo raspravljamo nakon minule sezone u kojoj smo uzeli LP i imali 97 bodova u prvenstvu, a ove godine gazimo sve pod sobom. ne postoji problem u sustavu/rosteru, dogodi se samo slabiji dan u formi nekada i to je to.

Pa to što smo prošle sezone uzeli LP i imali 97 bodova u prvenstvu ne znači da ne postoji prostor za napredak, ja smatram da bi nam takav jedan igrač puno značio, ti očito smatraš da ne treba, i u redu, ali nema potrebe dizati se ko konj na zadnje noge i pisat da sam rekao da smo prejadni i čuditi se mojoj gluposti.
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #62 : Rujan 29, 2019, 20:36 »
Bruno Fernandes istina je. Ima pluća da igra u veznom redu ima gol u sebi, Olmo nema nista od toga.

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #63 : Rujan 29, 2019, 22:14 »
Ma sve 5 i ja mislim da mozemo uvijek bolje.Samo imam dojam da smo postali previse razmazeni i ko da nismo svjesni da smo vjerovatno najbolja ekipa na svijetu.I ja san pobornik toga da ma koliko god ekipa jaka bila uvijek je nuzno dovesti neko osvjezenje,da nema monotonije.

Imamo takvog protivnika  da nemamo puno prostora za greske .U svim drugim ligama bi se prosetali do naslova,ovdje takav luksuz nemamo.Ukaze li nam se ove sezone prilika da dokrajcimo utrku za naslov,to ce nam bit jedna jedina sansa.

Bilo bi lijepo docekat ih sa 11 pobjeda na kontu,ali bit ce to vrlo vrlo tesko.

Offline dodoonn

• Hero Member
  • MakeusDream
« Odgovori #64 : Rujan 30, 2019, 21:03 »
Ako sljedece tekme u prvenstvu (Leicester,Man Utd, Spursi) stavljam nas u favorite za osvajanje lige.
If you are first you are first. If you are second you are nothing.