Autor Tema: Chelsea - Liverpool, EPL 6. kolo  (Posjeta: 9664 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Chelsea - Liverpool, EPL 6. kolo
« Odgovori #105 : Rujan 24, 2019, 10:58 »
Pa nemojte me jebat, lik nam je skinuo šansu za gol u 2v2 situaciji, ionako nebi bilo vremena za njihovu re-kontru.

Koji k, protiv pravila je postupio, nema tu opravdanja. Naši se nisu bunili jer su bili umorni i čekali kraj, ja sam dotle popizdio na tu odluku. Ono se otvorila jebena šansa za gol, nevjerovatno da to zaustaviš

Kako je točno postupio protiv pravila? Zaključio je da nije situacija za pustiti prednost, dao nam faul i igraču žuti karton. Jako pametna odluka od njega i hvala mu što tako razmišlja i što je on sudio, a ne ti. :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #106 : Rujan 24, 2019, 11:10 »
Kako je točno postupio protiv pravila? Zaključio je da nije situacija za pustiti prednost, dao nam faul i igraču žuti karton. Jako pametna odluka od njega i hvala mu što tako razmišlja i što je on sudio, a ne ti. :D

Ovo je fakat loše jer znam da sudiš. Jel mogo dati žuti karton igraču kod prvog prekida?
O čemu mi pričamo ovdje.. ajde ona uzrečica da suci razumiju pravila ali ne razumiju igru, ovdje je u pitanju nepoštivanje pravila prednosti, nema tu dileme. Lopta u našim nogama u dobroj situaci
YNWA!!

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #107 : Rujan 24, 2019, 11:30 »
Jep, ja bi ovdje isto uzeo faul. Hvala mu na tome.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #108 : Rujan 24, 2019, 11:33 »
Jep, ja bi ovdje isto uzeo faul. Hvala mu na tome.

Svi bi uzeli tri boda (i igrači koliko vidimo) jer smo znali da je kraj, moja poanta je da je sudac pogriješio
YNWA!!

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #109 : Rujan 24, 2019, 11:34 »
Svi bi uzeli tri boda (i igrači koliko vidimo) jer smo znali da je kraj, moja poanta je da je sudac pogriješio
Nije, poanta je da je sudio ono sto je ekipa koja je imala loptu htjela, po meni je to ispracna odluka.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #110 : Rujan 24, 2019, 11:44 »
Nije, poanta je da je sudio ono sto je ekipa koja je imala loptu htjela, po meni je to ispracna odluka.

Oprosti kako se odlučuje što ekipa želi da se sudi?
YNWA!!

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #111 : Rujan 24, 2019, 11:52 »
Oprosti kako se odlučuje što ekipa želi da se sudi?
Procjena. Ti mislis da je pogrijesio u toj oduci, gento, marijo i ja mislimo da nije. Kao i u hrpi stvari sto se suđenja tice radi se o osjecaju i procjeni. I kao i kod hrpe drugih stvari sto se sudenja tice, nece se svi sloziti.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #112 : Rujan 24, 2019, 12:11 »
Gogec je igrao hendikep, zato se buni

Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #113 : Rujan 24, 2019, 12:34 »
Gogec je igrao hendikep, zato se buni

Ma jok brate, iritiraju me glupe odluke. Nebitno je što bi mihovil, ti, gento ili ja želio da se sudi u danom trenutku, to je do nas, trebao je pustiti prednost i kod prvog prekida dati žutaka.

Ja to vidim ko šansu za gol, mihovil i gento ko šansa da se okonča tekma, na kraju je to nebitno.

Kako bi to gledali da je bilo nerješeno ili da smo gubili, jel bi se onda slagali s odlukom?

Rezultat mora biti nebitan sucu pri odluci, on je neutralan ili ja griješim?
YNWA!!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #114 : Rujan 24, 2019, 12:42 »
Pa ja se nadam da smo gubili ili da je bilo nerjeseno da ne bi pustio prednost.

Ja smatram da je donio dobru odluku sad da li je to uradio slucajno ili ne ne znam

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #115 : Rujan 24, 2019, 13:06 »
Kako bi to gledali da je bilo nerješeno ili da smo gubili, jel bi se onda slagali s odlukom?

Rezultat mora biti nebitan sucu pri odluci, on je neutralan ili ja griješim?
Ne, naravno da ovisi o rezultatu. Prednost je procjena suca, nije ju nuzno pustiti, ovisi o situaciji i osjecaju za utakmicu. Po meni je ovdje sudac dobro procijenio.

Offline Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #116 : Rujan 24, 2019, 13:09 »
Liverpool have been in more champions league finals than premier league defeats over the last 18 months.

Također 15. pobjeda zaredom u PL

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #117 : Rujan 24, 2019, 23:56 »
Ne, naravno da ovisi o rezultatu. Prednost je procjena suca, nije ju nuzno pustiti, ovisi o situaciji i osjecaju za utakmicu. Po meni je ovdje sudac dobro procijenio.

pa to je to

da je bilo 1-1 ili 1-0 za njih pustio bi 100% prednost jer bi mi u tom trenu hvatali gol. Ovako je nama faul daleko više išao u korist i sudac je procijenio da je nama veća nagrada faul nego prednost i po meni ispravno postupio
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011