Autor Tema: Liverpool - Barcelona, Liga prvaka 1/2 finale  (Posjeta: 20788 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline markoj

• Hero Member
Odg: Liverpool - Barcelona, Liga prvaka 1/2 finale
« Odgovori #405 : Svibanj 09, 2019, 09:29 »
isao bi i ja...ocemo kakav smjestaj zajedno?

ovo mi vuče na pederluk

:sram
 :D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #406 : Svibanj 09, 2019, 09:36 »
Never miss a good chance to shut up.

Offline mane19

• Full Member

Offline we_love_you_Liverpool

• Hero Member
« Odgovori #408 : Svibanj 09, 2019, 14:24 »
Preko 400 tisuća novih followera je dobila instagram stranica Liverpoola u 24 sata tokom utakmice i nakon, a obično dobiva 20-30k novih dnevno u zadnjih par mjeseci.. . Velike stvari radi ovaj klub, u svakom pogledu raste!
Prije godinu smo otprilike duplo zaostajali za Arsenalom, sad smo ih prešli već za milijun, a Chelsea ćemo prestići nakon finala.
Ako ovako nastavimo kao klub, a nema razloga da ne nastavimo ni Man Utd nije nerealan da se prestigne...
To nisu neki ključni parametri, ali dovoljni su okvirno da se vidi popularnost kluba, kako stoji marketinški... A mi smo prije 14 mjeseci na instagramu imali 6 milijuna followera, ali onda je krenula crvena odiseja u ligi prvaka i sad smo na 15 milijuna! Što i te kako govori kolika je važnost lige prvaka, da se sa tim natjecanjem ne može ništa porediti.

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #409 : Svibanj 09, 2019, 14:39 »
ovo mi vuče na pederluk

:sram
 :D
Mozda vuce ali pravi pederluk ce biti ako nesto nadjem preko Coachsurfinga preko kojeg momentalno trazim...90% ljudi je gay...kakva odvratna platforma za razvijanje pederske pozude umotana u "volim zivot and i am open minded " celofan...
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #410 : Svibanj 09, 2019, 14:40 »
Mozda vuce ali pravi pederluk ce biti ako nesto nadjem preko Coachsurfinga preko kojeg momentalno trazim...90% ljudi je gay...kakva odvratna platforma za razvijanje pederske pozude umotana u "volim zivot and i am open minded " celofan...

A jebiga, ako želiš dobiti nešto za 0HRK, moraš nešto i dati. :D

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #411 : Svibanj 09, 2019, 15:01 »
A jebiga, ako želiš dobiti nešto za 0HRK, moraš nešto i dati. :D
Ne zelim za 0 hrk ali brate mili u Madridu je od hostela(pazi hoStela) ostao jedan slobodan i taj daje krevet sa 8 ljudi u sobi za 236eura po noci...aloooo

Offline Nikola

• Sr. Member
« Odgovori #412 : Svibanj 09, 2019, 15:07 »

Molim te ne pricaj gluposti  :tuc prosel sam cijeli svijet pomocu couchsurfinga tokom zadnjih 11 godina i nisam naletel ni na jednog. Zapravo cak mi se s par cura posrecilo

Offline Nikola

• Sr. Member
« Odgovori #413 : Svibanj 09, 2019, 15:14 »
Ne zelim za 0 hrk ali brate mili u Madridu je od hostela(pazi hoStela) ostao jedan slobodan i taj daje krevet sa 8 ljudi u sobi za 236eura po noci...aloooo

Probaj grupu na fejsu— Madrid free couch for football fans
Prosle godine je ista grupa osnovana za kijev di su lokalci otvorili svoje domove besplatno za navijace zbog ovog razloga...

Unfortunately, the same thing is happening in Madrid. I booked a very decent place for 800 for 3 nights. Full payment was done via credit card. This afternoon I receive this. Then I see the same place with a 3000 tag! Thieves.

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #414 : Svibanj 09, 2019, 15:37 »
Vidim da nitko ne jebe onu grupu koju sam napravio za Madrid pa cu ovdje napisati...daj se javite,tko sve ide sigurno,koje datume? Pa jebo ga led ajmo nesto zajedno naci pa cemo im dati 800e ako nas ide 4 npr. Pisite ljudi,odu cijene u 3pm

Offline buz

• Sr. Member
« Odgovori #415 : Svibanj 09, 2019, 17:57 »
Glupo mi je bilo javljati se. Ići ću samo ako nabavim kartu ranije. A šanse za to nisu prevelike. Veze su povučene, sad čekam.
"If you can't support us when we lose or draw , don't support us when we win"  - Bill Shankly

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #416 : Svibanj 09, 2019, 18:12 »
@less more, @nikola, @bbbsrednjaci ajde pišite tamo u grupu, ja sam riješio smještaj a skupa mi karta, pa se možda možemo naći na pola puta?
Say what again!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.