Autor Tema: Liverpool - Wolverhampton Wanderers, EPL 38. kolo  (Posjeta: 7077 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
Odg: Liverpool - Wolverhampton Wanderers, EPL 38. kolo
« Odgovori #60 : Svibanj 12, 2019, 19:21 »
Kapa do poda nasim momcima na ovoj sezoni. Za mene ne su prvaci bez obzira na ishod.
Jbg City je odigrao 14 sa pobjedom i primili tek par golova i ovi nasi su ih pratili i stopu do kraja, al ovi nisu posustali.

Edit:
Jebali vas ovih 12mm u dupe. Tko xna kak bi ta utakmica zavrsila da je to uslo, mozda bi izgubili i sa vise razlike, a to se nikad nece saznat. Imali smo svoje prilike koje nismo iskoristili, neke utakmice di smo se provukli u zadnjim minuta i na kraju je kako je.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #61 : Svibanj 12, 2019, 19:26 »
Još kad sam bio jako mlad ja uvijek sanjao sam san da budeš prvak makar jednom bar
Al' što sam više rastao, nešto sam bolje saznao, za mene prvak ti si svaki dan

Sing loud, sing proud! :fiju
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #62 : Svibanj 12, 2019, 19:41 »
Jebali vas ovih 12mm u dupe. Tko xna kak bi ta utakmica zavrsila da je to uslo, mozda bi izgubili i sa vise razlike, a to se nikad nece saznat. Imali smo svoje prilike koje nismo iskoristili, neke utakmice di smo se provukli u zadnjim minuta i na kraju je kako je.

Da, bas bez ikakve veze. Ajde ono da je to bilo sad u zadnjem kolu pa bas ono odlucujuci trenutak, ali cmoljiti za 12 mm prije 20 utakmica je cista glupost.. Nigdje veze..

Offline adn4n

• Moderator
  • Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #63 : Svibanj 12, 2019, 19:42 »
Još kad sam bio jako mlad ja uvijek sanjao sam san da budeš prvak makar jednom bar

:love
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline xabeard14alonso

• Hero Member
  • #RiseUp
« Odgovori #64 : Svibanj 13, 2019, 11:56 »

UCV

:p
"No matter what we call heroin, it's gonna get sold. Shit is strong, we gonna sell it. Shit is weak, we gonna sell twice as much. You know why? Because a fiend is gonna chase that shit no matter what. It's crazy. We do worse, and we get paid more." -  Stringer Bell