Ova pobjeda nam je ogroman vjetar u leđa, ogromna injekcija samopouzdanja, jer ogromna je stvar tako rutinski izbaciti Bajern koji je uz to dao 11 golova u zadnje 2 utakmice...
To je konačno jedan veliki protivnik u ligi prvaka kojeg smo izbacili, prošlu godinu smo govorili prvo Porto nije toliko zvučno ime, pa onda City jbg igramo sa njima stalno u ligi to kao da i nije europa, pa onda Roma iako su izbacili Barcelonu ipak nije taj krem i ta utakmica nije klasik.
Ali sad smo izbacili veliki ogromni klub i to na njihovom terenu što je velika stvar, ogromna doza samopouzdanja, postaju svjesni da su za velika djela, ono sinoć je bilo rutinski, šampionski odrađeno, a tek će ta pobjeda donijeti novu rutinu u igri naših igrača.
Nekako sam u prvoj utakmici osjetio jednu možda malo preveliku dozu respekta kod naših igrača prema Bajernu, pa je zbog toga izostala i realizacija, ali ovaj dvomeč je jedno ogromno iskustvo koje samo može unaprijediti Liverpool. Bajern ima velik broj ovakvih dvomeča u europi kroz godine, nama je bio prvi pravi protiv nekog od top internacionalnih klubova i čini mi se da tek sad postajemo svjesni koliko možemo i da smo sam krem svjetkog nogometa te da se i te kako pitamo oko osvajanja trofeja