Autor Tema: Liverpool - Bournemouth, EPL 26. kolo  (Posjeta: 11578 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Monello

• Hero Member
Odg: Liverpool - Bournemouth, EPL 26. kolo
« Odgovori #135 : Veljača 10, 2019, 01:45 »
Monello izvini ali baš bubaš. Kao prvo pozicija na tablici govori da igramo u itekakvom kontinuitetu. Fabinho je počeo skupljati ozbiljne minute prije dva jebena mjeseca, Keita igra tek prvi niz od tri utakmice za nas (i odigrao je odlično danas).

Kako iz pizde materine izvlačiš iz tolikog uzorka da to nisu igrači koji nas mogu odvesti do vrha (na kojem trenutno jesmo usput)? Kako? Ne možeš znati, osim po svojim nenormalnim očekivanjima i uspoređujući ih s veznim redom Citya koji ima prekaljene veterane kao što su Silva i Fernandinho.

Naš skok u ovoj sezoni je neopisiv. Ti se ponašaš kao da smo momčad koja bi bez problema trebala otpuhati City u borbi za naslov - a to je daleko od istine. Da smo uopće u klinču s njima i u knockoutu LPa je fantastično i tome su doprinijeli i još će doprinijeti i Fabinho i Keita.

Sad siris temu kako ti odgovara i spominjes neke stvari koje nisam ni spomenuo a koje niti nemaju veze sa ovom dvojicom igraca.

Zadrzimo se na njima a doprinos svih ostalih i nasu formu kao momcadi ostavi po strani
Prvo kazes da imaju obilat doprinos nasem mjestu na tablici a onda kazes da jedan ima tek niz od tri utakmice a drugi da tek skuplja ozbiljne minute u zadnja dva mjeseca.
Dogovori se sam sa sobom sta da pises odnosno to se bas poklopilo sa nasim padom forme od kad oni krenuse skupljat ozbiljne minute ,sam si potvrdio,pa ispadas smjesan.

Osobno mislim da je najvaznije da smo danas dobili i da su se Gini i Trent vratili.
Fabinho nek nastavi kao danas i sve OK samo nek zadrzi kontinuitet,da bi konacno imali vise sanse u borbi za naslov.
Zar su to neka nenormalna ocekivanja?

A sto se Keite tice on je opet losiji od Fabinha i ima vece probleme u igri.

Sto opet ne znaci da se oni nece dici u formi nit da ih ja osobno otpisujem totalno.Razgovaramo o dosadasnjoj i trenutnoj formi tih igraca i nisam ja taj koji diktira tempo i kvalitet prvenstva vec City i Liverpool koji se bore za titulu i onaj koji uspije da do kraja zadrzati veci nivo kvalitete odnosno ko napravi manji broj gresaka iz utrke ce izaci kao pobjednik i to je valjda svima jasno.

I na kraju nakon Trenta treba sacekat i Lovrena da se oporavi da se vrati da se obrana stabilizira jer to je po meni bio kljuc uspjeha u prvom djelu sezone ta uigrana armirani beton obrana na celu sa Virgilom i Alisonom.
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #136 : Veljača 10, 2019, 09:43 »
monello ti ga fkt sereš. ako je tvoje subjektivno mišljenje da je loš jer eto smatraš da je loš to ne znači da je drugima. jednostavno drugačije percepcije. ti smatraš da bi trebao rasturat ko masch i xabi u najboljim danima ( a da je sve u jednom igraču ) i samim time ti je loš. a on je spoj i jednog i drugog ali još nikako na toj razini, ali to ga ne čini lošim igračem. treba vremena dati igračima da se pokažu a ne bubat bezveze
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #137 : Veljača 10, 2019, 10:00 »

Dogovori se sam sa sobom sta da pises odnosno to se bas poklopilo sa nasim padom forme od kad oni krenuse skupljat ozbiljne minute..

Fabinho nek nastavi kao danas i sve OK samo nek zadrzi kontinuitet,da bi konacno imali vise sanse u borbi za naslov.

Sto opet ne znaci da se oni nece dici u formi nit da ih ja osobno otpisujem totalno.

S nasim padom forme se poklopilo da je Fabinho poceo skupljati minute?
Ajde da provjerimo koliko je to tocna tvrdnja. Fabinho je prvih 90 min u prvenstvu odradio protiv Cardiffa u desetom mjesecu prosle godine u pobjedi od 4:1. Od tada je zakljucno s jucerasnjom utakmicom odigrao 12 utakmica u prvenstvu (pricamo samo o 90 minuta igre) u kojoj je Liverpool ostvario 10 pobjeda i 2 remija. Da, nismo izgubili utakmicu u prvenstvu kada je on igrao punu minutazu(ok, opcenito smo izgubili samo jednu, ali svejedno, bio je u ekipi). Kopao je, rovao je, naravno i grijesio, ali i asistirao pa cak i zabio.
Za igraca koji je da te citiram: "ni od kakve pomoci na terenu" ima koliko ja vidim kontinuitet igranja malo duze od ovoga sto ti navodis da je poceo skupljati minute s nasim padom forme. Osim ako ti mislis da je taj pad poceo u desetom mjesecu prosle god.

Ne otpisujes ih totalno kazes, a dan prije sa mnom u raspravi u svom postu napises decidirano:
"Fabinho bas kao i Keita apsolutno nebitna dva lika ovu sezonu i o njima nema razloga nista raspravljat."

Fabinho je kanta, rupa, ne doprinosi ni naprijed ni nazad.. I takav odigra pola nasih utakmica ove sezone u kojoj smo izazivaci Cityu.  Kvalitetno se skrivao po terenu dok se borimo za naslov. Svaka cast njemu kao i Kloppu. To treba znati.

« Zadnja izmjena: Veljača 10, 2019, 10:17 scouser68 »

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #138 : Veljača 10, 2019, 10:47 »
S nasim padom forme se poklopilo da je Fabinho poceo skupljati minute?
Ajde da provjerimo koliko je to tocna tvrdnja. Fabinho je prvih 90 min u prvenstvu odradio protiv Cardiffa u desetom mjesecu prosle godine u pobjedi od 4:1. Od tada je zakljucno s jucerasnjom utakmicom odigrao 12 utakmica u prvenstvu (pricamo samo o 90 minuta igre) u kojoj je Liverpool ostvario 10 pobjeda i 2 remija. Da, nismo izgubili utakmicu u prvenstvu kada je on igrao punu minutazu(ok, opcenito smo izgubili samo jednu, ali svejedno, bio je u ekipi). Kopao je, rovao je, naravno i grijesio, ali i asistirao pa cak i zabio.
Za igraca koji je da te citiram: "ni od kakve pomoci na terenu" ima koliko ja vidim kontinuitet igranja malo duze od ovoga sto ti navodis da je poceo skupljati minute s nasim padom forme. Osim ako ti mislis da je taj pad poceo u desetom mjesecu prosle god.

Ne otpisujes ih totalno kazes, a dan prije sa mnom u raspravi u svom postu napises decidirano:
"Fabinho bas kao i Keita apsolutno nebitna dva lika ovu sezonu i o njima nema razloga nista raspravljat."

Fabinho je kanta, rupa, ne doprinosi ni naprijed ni nazad.. I takav odigra pola nasih utakmica ove sezone u kojoj smo izazivaci Cityu.  Kvalitetno se skrivao po terenu dok se borimo za naslov. Svaka cast njemu kao i Kloppu. To treba znati.

Meni opet on i Keita nedovoljno dobri do sad,odnosno jucer je odigrao Fabinho i dobro i nek tako nastavi i bice sasvim OK.
Doduse na jacem protivniku je i uzorak bolji al eto.

Jucer je bio bitan dok Keita opet manje i nek se igraju u kontinuitetu pa valjda dodju do te komstantnosti.

Nek se Gini vratio i Trent takodjer jos kad dodje Lovren bice to sasvim OK.
To je uz ova 3 boda najvaznije.

Offline LUDI-OS™

• Hero Member
« Odgovori #139 : Veljača 10, 2019, 11:01 »
Keita juce odigrao odlicnu tekmu...bit ce da si psa setao vise puta za vrijeme tekme

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #140 : Veljača 10, 2019, 11:03 »
Keita juce odigrao odlicnu tekmu...bit ce da si psa setao vise puta za vrijeme tekme

Ko tebe seta ?

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #141 : Veljača 10, 2019, 11:37 »
Taman sam mislio da ce bit mir kad nema luigia :joj
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #142 : Veljača 10, 2019, 12:22 »
Za one koji ne znaju to vam je Dermonis.

Ajde napokon da i nju upoznamo.

Inace, koliko sam ja skuzio taj komentator Grgic zesce svrsava na United, posebno na Fergusona.
Say what again!

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #143 : Veljača 10, 2019, 12:53 »
Ja sam cijelo vrijeme mislio da je Dermonis musko  :lol :lol

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #144 : Veljača 10, 2019, 13:21 »
Ja sam cijelo vrijeme mislio da je Dermonis musko  :lol :lol

Danas je Dermonis otputovala na Thailand. Ako je sljedeći put vidiš u tijelu muškarca, imaš odgovor i na to... :D

Btw, Dermonis, postavi nam par fotka kad se vratiš s izleta. :super
Never miss a good chance to shut up.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #145 : Veljača 10, 2019, 13:59 »
Otkako je usvojena ova Istanbulska Konevncija predstavlja se kao muškarac. I ja čekam slike.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1