Monello izvini ali baš bubaš. Kao prvo pozicija na tablici govori da igramo u itekakvom kontinuitetu. Fabinho je počeo skupljati ozbiljne minute prije dva jebena mjeseca, Keita igra tek prvi niz od tri utakmice za nas (i odigrao je odlično danas).
Kako iz pizde materine izvlačiš iz tolikog uzorka da to nisu igrači koji nas mogu odvesti do vrha (na kojem trenutno jesmo usput)? Kako? Ne možeš znati, osim po svojim nenormalnim očekivanjima i uspoređujući ih s veznim redom Citya koji ima prekaljene veterane kao što su Silva i Fernandinho.
Naš skok u ovoj sezoni je neopisiv. Ti se ponašaš kao da smo momčad koja bi bez problema trebala otpuhati City u borbi za naslov - a to je daleko od istine. Da smo uopće u klinču s njima i u knockoutu LPa je fantastično i tome su doprinijeli i još će doprinijeti i Fabinho i Keita.
Sad siris temu kako ti odgovara i spominjes neke stvari koje nisam ni spomenuo a koje niti nemaju veze sa ovom dvojicom igraca.
Zadrzimo se na njima a doprinos svih ostalih i nasu formu kao momcadi ostavi po strani
Prvo kazes da imaju obilat doprinos nasem mjestu na tablici a onda kazes da jedan ima tek niz od tri utakmice a drugi da tek skuplja ozbiljne minute u zadnja dva mjeseca.
Dogovori se sam sa sobom sta da pises odnosno to se bas poklopilo sa nasim padom forme od kad oni krenuse skupljat ozbiljne minute ,sam si potvrdio,pa ispadas smjesan.
Osobno mislim da je najvaznije da smo danas dobili i da su se Gini i Trent vratili.
Fabinho nek nastavi kao danas i sve OK samo nek zadrzi kontinuitet,da bi konacno imali vise sanse u borbi za naslov.
Zar su to neka nenormalna ocekivanja?
A sto se Keite tice on je opet losiji od Fabinha i ima vece probleme u igri.
Sto opet ne znaci da se oni nece dici u formi nit da ih ja osobno otpisujem totalno.Razgovaramo o dosadasnjoj i trenutnoj formi tih igraca i nisam ja taj koji diktira tempo i kvalitet prvenstva vec City i Liverpool koji se bore za titulu i onaj koji uspije da do kraja zadrzati veci nivo kvalitete odnosno ko napravi manji broj gresaka iz utrke ce izaci kao pobjednik i to je valjda svima jasno.
I na kraju nakon Trenta treba sacekat i Lovrena da se oporavi da se vrati da se obrana stabilizira jer to je po meni bio kljuc uspjeha u prvom djelu sezone ta uigrana armirani beton obrana na celu sa Virgilom i Alisonom.