Autor Tema: West Ham United - Liverpool, EPL 25. kolo  (Posjeta: 10603 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
Odg: West Ham United - Liverpool, EPL 25. kolo
« Odgovori #30 : Veljača 04, 2019, 14:20 »
ajmo pojest ovu sunku
allison, milner, hendo, VvD, gini...ima tu iskusnih lisaca,

Offline Bobby

• Hero Member
« Odgovori #31 : Veljača 04, 2019, 14:37 »
Može se pobijediti ovo danas, nadam se da im neće pritisak otežati. Treba gledati samo sebe, a od Cityja očekivati da će pobijediti sve utakmice do kraja (iako mislim da već protiv Chelseaja kiksaju).

Vjerojatna postava: Alisson - Milner, Matip, Van Dijk, Robertson - Fabinho, Wijnaldum, Shaqiri - Salah, Mane, Firmino

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #32 : Veljača 04, 2019, 14:53 »
mene takodjer kao i neke ubi nervoza jer od silne zelje da se dobije veceras dolazim do nekog straha i loseg osjecaja jer zadnje tekme bas i ne ulijevamo neko povjerenje a ovaj City se priljepio opasno.

ko sto neko rece prije mene sjetim se Leicestera pa mi jos jebeniji osjecaj.

al to se sve jedino moze sprijeciti i izbjeci ratnim ozracjem odnosno sto Ciro mocni kaze "galvanizacijom sine" pa hajmo se tuc za ta tri bode jer kuci nema bez toga odnosno svima bi zaprjetio u svlacionici da ce pjesice kuci iz Londona ako ovo ne dobiju,ono iz zajebancije :D
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #33 : Veljača 04, 2019, 15:02 »
Po meni najveca greska kloppa ove sezone sta salaha stavlja u spicu,firmina povlaci na 10 ku a shaqiri onda igra po krilu...treba forsirat 4-3-3 i salah desno,mane lijevo,bobby spica,tad smo bili najvise raspucani ovako je prisutno mucenje kod realizacije.

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
« Odgovori #34 : Veljača 04, 2019, 15:18 »
U ovom sistemu imamo više balansa u obrani, što se i vidi iz priložene statistike primljenih golova ove i prošle sezone.

Nekako sam imao osjećaj da će Klopp negdi oko Božića počet vraćat Salaha na krilo  ( u 433) zbog toga šta smo se upgrejdali ko ekipa i možemo kvalitetno odigrati dvije potpuno različite formacije i stilove igre, ali to nikako da se obistini i malo sam razočaran iskreno, jer kad je prilika ako ne sada, da se vratimo na prošlogodišnju formaciju bar 2 utakmice i onako uraganski otpušemo protivnika i pokažemo cityu doslovno da puše kite kome kod oće, ali naslov LIverpoola ne dolazi u pitanje ove godine.

Postoje ekipe s kojima moraš igrat oprezno, a postoje i one s kojima možeš na gol više zbog kvalitete, west ham je sigurno jedna od njih
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif

Offline we_love_you_Liverpool

• Hero Member
« Odgovori #35 : Veljača 04, 2019, 15:28 »
Uvjeren sam da ćemo večeras igrati 433 te da će Shaqiri biti ono u čemu je najbolji, a to je joker sa klupe.
Ja sam siguran da je to primarna formacija koju Klopp ima u glavi i da tu formaciju čuva za najbitnije utakmice u ligi prvaka i u ligi.

Moraju izaći kao pravi šampioni i dobiti ovu utakmicu, kad ogroman broj Liverpoolovih hejtera priželjkujeda drugu utakmicu u nizu se okliznemo siguran sam da će motivacija i koncentracija biti na ogromnom nivou pogotovo nakon kiksa prošlo kolo i pobjede City-a i prilaska na 2 boda.
Leicester smo odigrali tako kako smo odigrali mogli smo dobiti, mogli smo i izgubiti čak, da je bilo pravo suđenje vjerojatno bi i dobili... ali takav je bio tijedan nema tko nije kiksnuo od najjačih timova u europi počevš od nas preko Barcelone, Juventusa koji je primio na svom terenu 3 gola od jedne Parme preko gostujućih City-a i  Psg sinoć što se i ne može nazvati kiksom...

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #36 : Veljača 04, 2019, 16:35 »
Da mi imamo oxa spremnog puno bi lakse igrali 4-3-3. Ox je previse okomit igrac i lako stvara visak sto je salah odlicno koristio lani i punio mreze.,nama trenutno nema tko stvarat visak kroz sredinu( ocekivao sam to od keite al covjek je zasad zakazao i to je to) fabinho moze dat dobru loptu,ali hendo i gini to ne mogu,svaki put kad gini primi loptu vec znam sta ce napravit,uvijek je to dodavanje unazad ili igracu koji je najblizi do njega,to me jedino nervira kod njega, toliko puta moze dodat loptu naprijed i on stane na loptu sekund i vrati nazad.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #37 : Veljača 04, 2019, 17:13 »
Isuse koliko stručnjaka na jednom mjestu
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
« Odgovori #38 : Veljača 04, 2019, 17:48 »
Oprostite gospodine, neće se ponovit
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #39 : Veljača 04, 2019, 18:11 »
Dobit cemo ovo danas (cupajuci ili lagano, kakogod, ali tri boda danas uzimamo).
Onda slijedi nerijeseno Citya i Evertona pa nasa pobjeda nad Bournemouthom i onda high pressure utakmica Citya s Chelzom. Jesu aktualni prvaci, ali nisu s druge planete pa da su imuni na pritisak.

To je scenarij..   ]:)
To kralju da! Jebalo vas kukanje a nismo ni poceli! Nije na odmet malo pozitive i vjere,nismo za dzabe prvi
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #40 : Veljača 04, 2019, 18:54 »
Ja imam super osjećaj pred ovu utakmicu. West Ham je momčad pod Pelegrinijem koja će se htjeti (umjereno) nadigravati s nama. Igraju na širokom terenu i u stadionu koji nije naročito glasan. Važno je da ne trtarimo, čak i da povedu ili da je 0-0 na poluvremenu. Samo mirno, kontrolirana agresija i jasan cilj i rezultat neće izostati. Pobjedimo li večeras odmah će raspored izgledati lakše jer imamo solidan odmor pa Bournemouth doma. Dakle samo smireno i uz punu vjeru u našu kvalitetu.

Trebamo prestati paničariti oko Citya i prihvatiti da se jednostavno nećemo do kraja sezone značajno odljepiti - čak je izgledno da će nas tu i tamo sustići. Oni su favoriti, ne mi, ali igrat ćemo do kraja i ne treba gubiti glavu.

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #41 : Veljača 04, 2019, 19:22 »
Arnautović očekivano ne igra.
Potvrđeno upravo na Tvittyu.

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
« Odgovori #42 : Veljača 04, 2019, 20:04 »
Fabinho   Lallana  Keita

Ovo je stvarno  ajmo rec nesto neocekivano

Offline Brna

• Hero Member
« Odgovori #43 : Veljača 04, 2019, 20:04 »
Liverpool: Alisson, Milner, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Keita, Lallana, Mane, Salah, Firmino.

Substitutes: Mignolet, Sturridge, Moreno, Shaqiri, Origi, Jones, Camacho.

433? Wijnaldum ozlijeđen? Lovren?

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #44 : Veljača 04, 2019, 20:05 »
Alisson, Milner, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Lallana, Keita, Salah, Mane, Firmino

Subs: Mignolet, Moreno, Camacho, Jones, Shaqiri, Origi, Sturridge

Jordan Henderson and Dejan Lovren are out with slight muscle issues while Gini Wijnaldum is out with a sore knee :roll