Autor Tema: West Ham United - Liverpool, EPL 25. kolo  (Posjeta: 10601 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline LessMore

• Hero Member
Odg: West Ham United - Liverpool, EPL 25. kolo
« Odgovori #195 : Veljača 05, 2019, 19:44 »
Meni samo nije jasno što je Klopp sinoć tražio od Pellegrinija? Da mu se ispriča jer mu nije pustio? Skroz korektna utakmica, bez grubih faulova, nikakve tenzije i onda se Klopp ponaša kao idiot

A pogotovo mi nije jasno što je htio od sudaca
Covjek je duboko unutra bijesan na sebe,gori,zna da je pogrijesio...i onda klasicni obrambeni mehanizam odrađuje svoje -> ljuti se na druge, svi su drugi krivi...klasicni primjer.

Svi tako funkcioniramo! Poznato?
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
« Odgovori #196 : Veljača 05, 2019, 19:46 »
Ubio bi za vezu Hendo Milner Gini do kraja sezone, nikad više neću srati protiv njih trojice u sredini.

Kada se vraćaju ozlijeđeni?

Do utakmice sa Utd

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #197 : Veljača 05, 2019, 19:57 »
Covjek je duboko unutra bijesan na sebe,gori,zna da je pogrijesio...i onda klasicni obrambeni mehanizam odrađuje svoje -> ljuti se na druge, svi su drugi krivi...klasicni primjer.

Svi tako funkcioniramo! Poznato?

sve ok al imam dojam da nas zbog Kloppa i Salaha mrzi cijela liga

Svima je više pun k Kloppovog kmečanja, maltretiranja sudaca i Salahovih epileptičkih napada u protivničkom šesnaestercu
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #198 : Veljača 05, 2019, 20:11 »
Napokon da je to netko rekao hallelujah.
Postaje pre naporan sa stalnim spominjanjem sudaca naravno da ce se ljudi tome smijat.Nakon svake utakmice mora spomenit jebenog sudca,meni to nije normalno.Jos on ciju ekipu sudci privilegiraju ove sezone.

Salah je jednako naporan sa svojim bacakanjina i cekanjem bilo kakva kontakta da se baci.Pa cak i kad je  faul lik treba napravit piruetu u zraku dok pada i ono klasicno drzanje za nogu ko da otpada.Postaje jednak Suarezu bar u tome :D

« Zadnja izmjena: Veljača 05, 2019, 21:06 El Rey »

Offline we_love_you_Liverpool

• Hero Member
« Odgovori #199 : Veljača 05, 2019, 20:47 »
Nas najviše mrze iz nemoći jer su navikli na bezopasni Liverpool... Sad kad smo jaki, kad smo u vrhu to im je trn u oku, Kloppa ne mrze zbog sudaca već jer je Liverpool digao iz pepela... Općenito navijači drugih klubova umiru zbog toga što se Liverpool digao, što je Liverpool poseban klub sa posebnom vrstom emocije koje njihovi klubovi nisu u stanju probuditi u čovjeku itd itd itd...
Govore o Liverpoolu da je ovakav, onakav... Što ovaj klub sigurno nije!

A što se tiče City-a i njihovih kikseva razlika između njih i nas je ta što su oni svoje kikseve pogubili (Palace, Leicester i Newcastle) dok mi igramo neriješeno, a ovakvoj ligi svaki bod može biti ključan, mi zbog toga imamo luksuz jednog neriješenog više od njih...
Oni mi ovu sezonu ne djeluju kao ekipa koja vjeruje da će preokrenuti kad gube, nadam se da će se tako i nastaviti.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #200 : Veljača 05, 2019, 21:04 »
ajd napusti forum ponovno....
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #201 : Veljača 05, 2019, 21:13 »
Kao što sam i rekao protiv Leicestera, ta utakmica je dala naslutit da ćemo puknut opet jako brzo, očekivao sam ovo protiv WH-a ali nisam htio ništa coprat.

Nemamo se pravo žalit ni na koga nego na nas same, zbog pristupa utakmici, zbog forme, zbog neimanja širine kadra itd, još nam je poklonjen prvi gol i mi svejedno nismo uspjeli dobit, ne samo da nismo uspjeli dobit nego je generalno WH bio bolja ekipa od nas, imali su puno više izraženijih prilika.

Koliko god banalno zvuči da želim da nas Bayern izbaci, ono želim da moj klub ispadne iz fucking LP, ali zbilja bi to bilo najbolje za nas, ne vjerujem da imamo neke šanse u LP ove sezone, pogotovo protiv ovih najjačih a opet nemamo niti širinu da kvalitetno guramo oba natjecanja, onda bi se skoncentrirali na PL i probali ovo izgurat do kraja dok se City jebe i sa kupovima i sa LP.
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.