Autor Tema: West Ham United - Liverpool, EPL 25. kolo  (Posjeta: 11631 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Marijo

• Hero Member
Odg: West Ham United - Liverpool, EPL 25. kolo
« Odgovori #15 : Veljača 02, 2019, 17:38 »
Mrzim ovo kad igramo u ponedjeljak

Umrem od dosade preko vikenda, pogotovo što je City tek sutra
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #16 : Veljača 03, 2019, 19:25 »
Imam osjećaj da nećemo ovo dobit sutra, barem će teren bit normalan sa grijanjem ispod travnjaka.
20 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #17 : Veljača 03, 2019, 19:33 »
Imam osjećaj da nećemo ovo dobit sutra, barem će teren bit normalan sa grijanjem ispod travnjaka.

Ima i Anfield grijanje ali se isto ne smije paliti tjekom i pola sata prije utakmice - a tuča je pala cca 20 minuta prije susreta s Leicesterom.

Offline we_love_you_Liverpool

• Hero Member
« Odgovori #18 : Veljača 03, 2019, 19:36 »
Sutra utakmica pod pritiskom nakon pobjede City-a, ali više volim takve utakmice nego one prošlo kolo, jer kad igraš pod pritiskom sigurno ćeš biti koncentriraniji, imati veću energiju...
Trebamo samo izaći na teren i odigrati pametno,koncentrirano, boriti se maksimalno i siguran sam da rezultat i pobjeda neće izostati!

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
« Odgovori #19 : Veljača 03, 2019, 19:39 »
Sutra utakmica pod pritiskom nakon pobjede City-a, ali više volim takve utakmice nego one prošlo kolo, jer kad igraš pod pritiskom sigurno ćeš biti koncentriraniji, imati veću energiju...
Trebamo samo izaći na teren i odigrati pametno,koncentrirano, boriti se maksimalno i siguran sam da rezultat i pobjeda neće izostati!
Kako igramo u 2019 nisam takav optimist kao ti dapace

• Hero Member
« Odgovori #20 : Veljača 03, 2019, 19:45 »
Ja vjerujem da je potrebno samo staviti Fabinha da igra u sredini i da ćemo biti 3 puta kreativniji i stvarati više šansi, samim tim vratiti formu iz prosinca i davati više golova ....
Želim da on svaku utakmicu do kraja starta jer je naš uvjerljivo najkreativniji veznjak, igrač koji svojim pregledom igre i pasom može riješiti utamicu u svakom momentu... Recimo onaj gol protiv Palacea koji ide na dušu golmana je pola njegov...

On je naš najjbolji veznjak, oporavio se od ozljedice i ne želim više gledati Liverpool bez njega !

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
« Odgovori #21 : Veljača 03, 2019, 19:47 »
Ja vjerujem da je potrebno samo staviti Fabinha da igra u sredini i da ćemo biti 3 puta kreativniji i stvarati više šansi, samim tim vratiti formu iz prosinca i davati više golova ....
Želim da on svaku utakmicu do kraja starta jer je naš uvjerljivo najkreativniji veznjak, igrač koji svojim pregledom igre i pasom može riješiti utamicu u svakom momentu... Recimo onaj gol protiv Palacea koji ide na dušu golmana je pola njegov...

On je naš najjbolji veznjak, oporavio se od ozljedice i ne želim više gledati Liverpool bez njega !

RB Milner?

• Hero Member
« Odgovori #22 : Veljača 03, 2019, 20:29 »
Ja bi na RB najprije stavio Hendersona... Djeluje mi uvjerljivije defanzivno od Milnera, a brži je sigurno, Fabinha će nadam se u sredinu jer tamo mu je i mjesto .

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #23 : Veljača 04, 2019, 10:27 »
Bice ovo jebeno veceras,
Kaze Pelegrini volio bih i zbog City-a da dobijemo jer ne krijem da navijam za njih a Pep lagano pritisce pa dodaje da Liverpool sad bjezi samo dva boda a da je WestHam odlicna momcad.

Treba pripremit momcad mentalno za rat veceras i da su tri boda moranje i da za kiks nema oprosta ]:)
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #24 : Veljača 04, 2019, 11:17 »
Gdje god da stojmo na tablici od nas se očekuje da pobjedimo West Ham. Nabijanje pritiska je nepotrebno. Kao da Klopp i momci ne žele tri boda.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #25 : Veljača 04, 2019, 11:24 »
Gdje god da stojmo na tablici od nas se očekuje da pobjedimo West Ham. Nabijanje pritiska je nepotrebno. Kao da Klopp i momci ne žele tri boda.

zele oni a zeljeli su i protiv lisica pa ova utece s bodom u sumu :D

treba ih malo trgnut iz letargije dodatnom dozom adrenalina,nece skodit sigurno.
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #26 : Veljača 04, 2019, 12:19 »
Sve teže mi ide u glavu ta predstava protiv Leicestera. Baš mi daje neki loš predznak, ali bit ćemo pametniji večeras u 11.
Say what again!

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #27 : Veljača 04, 2019, 13:04 »
Zadnje 4 utakmice smo West Hamu redovito davali po 4 komada

Šteta bi bila da se to ne nastavi  :D
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline xabeard14alonso

• Hero Member
  • #RiseUp
« Odgovori #28 : Veljača 04, 2019, 13:11 »
Nemam dobar osjecaj. Uopce. Pali smo u igri u sijecnju i to se vidi, pogotovo u obrani, pa primili smo skoro jednako golova sad od nove godine koliko do tada u sezoni. I puno Klopp rotira tu zadnju liniju, ovako iz glave bubam da se ne sjecam kad smo dvije utakmice zaredom odigrali s istih 4 iza u zadnjem periodu (znam da je zbog ozljeda ali opet - ubije te to). Veza i napad su odsjeceni, Keita nije ono sto smo mislili da je (bar ne jos), Shaqiriju moras izmisliti poziciju jer je onda on "taj" najkreativniji veznjak ali onda koncepcijski gubis na balansu igre jer vidim da 4-2-3-1 bas i ne pali, pogotovo jer se Firmino ne moze ne spustiti po loptu na nasih 40 metara, a onda ti fali igrac naprijed, bas fali. Nije bilo bas toliko idealno ovo sa Salahom na 9 a Firminom na 10 (iako kazem, vecinu vremena to izgleda kao 8 a ne 10). Nista, vratiti se na 4-3-3, u vezi ILI Henderson ILI Fabinho, obojica ne smiju i nemaju mjesta u prvih 11. Gini obavezno unutra, gore ova trojica sa Firminom na 9.
Kazem, nemam dobar osjecaj ovdje, pogotovo kad pogledam kvote na kladionici, pazi 1,40 na dvojku. Ako ne dobijemo ovdje, City je prvi do srijede navecer. Just saying.
"No matter what we call heroin, it's gonna get sold. Shit is strong, we gonna sell it. Shit is weak, we gonna sell twice as much. You know why? Because a fiend is gonna chase that shit no matter what. It's crazy. We do worse, and we get paid more." -  Stringer Bell

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #29 : Veljača 04, 2019, 14:10 »
Dobit cemo ovo danas (cupajuci ili lagano, kakogod, ali tri boda danas uzimamo).
Onda slijedi nerijeseno Citya i Evertona pa nasa pobjeda nad Bournemouthom i onda high pressure utakmica Citya s Chelzom. Jesu aktualni prvaci, ali nisu s druge planete pa da su imuni na pritisak.

To je scenarij..   ]:)