Apsolutno se slažem za trofeje, to bi svim sportašima trebao biti glavni cilj. Ja sam samo u početku rasprave htio naglasiti kako trofeji ili gubljenje u finalima ne bi trebali biti odlučujući kriterij pri definiranju tko je pobjednik, a tko luzer u ovom svijetu.
Trofeji su samo jedna vrlo važna nuspojava i posljedica kvalitetnog i teškog rada, u današnjem nogometu kompleksnijem nego ikada.
Ne mogu razumijeti da netko i u Kloppovoj eri naziva klub Looserpool, kad je klub u apsolutno svim poljima napredovao - baš svim. Hoćeš financijski, marketinški, menadžerski (rijetko koji klub ima tako dobru suradnju duž svih faktora odlučivanja), igrački, roster igrača, stručni stožer, ugovori i tako još dosta dalje.
U kratkom roku još nije donijelo trofeje, ali predstavlja bazu s kojom bar imaš nebrojene veće šanse za srednjoročni i dugoročni uspjeh. Kako možemo pričati o luzerstvu? Tipkovnica je na internetu prelaka s takvim riječima.
@Marijo, ispada da sam se na tebe namjerio, ali ne obraćam se nužno tebi, već općenito.