Autor Tema: Liverpool - Crystal Palace, EPL 23. kolo  (Posjeta: 7715 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
Odg: Liverpool - Crystal Palace, EPL 23. kolo
« Odgovori #105 : Siječanj 19, 2019, 18:31 »
Nitko nije rekao da bi netko drugi trebao igrati nego da se bojimo tog dvoboja i da nam je tu bolna točka.
A ono..
Svi koji igraju s palacom to im je bolna točka, pa i azpilicueti

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #106 : Siječanj 19, 2019, 18:38 »
A ono..
Svi koji igraju s palacom to im je bolna točka, pa i azpilicueti

Ne kažem da nije, ali onda kad još tu možeš staviti samo Milnera (mladost i brzina mu nisu prijatelji) jasno da se bojiš toga prije susreta i taj strah se obistinio.

Ugl, dobili smo 3 boda, a uskoro se vraćaju Trent i Gomez (valjda već naredno kolo).
Never miss a good chance to shut up.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #107 : Siječanj 19, 2019, 18:44 »
Uglavnom, hvala Speroniju na onom piciginu.

Tako je bilo i njima, i oni su imali svoj križ.
Mi smo izašli s(p)retniji na kraju.

Offline LFCRi

• Hero Member
« Odgovori #108 : Siječanj 19, 2019, 21:29 »
Nisam gledao utakmicu jer sam radio... Po rezultatu bi rekao da su bitna 3 boda.

Sta se desilo da smo primili tri gola? Losa obrana danas? Kakvi smo bili naprijed?

Nisam gledao pa ako netko moze ukratko napisat...hvala :)

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #109 : Siječanj 19, 2019, 21:35 »
Nisam gledao utakmicu jer sam radio... Po rezultatu bi rekao da su bitna 3 boda.

Sta se desilo da smo primili tri gola? Losa obrana danas? Kakvi smo bili naprijed?

Nisam gledao pa ako netko moze ukratko napisat...hvala :)

Primili smo golove jer je Palace solidna ekipa u tranziciji i vrlo dobri u skoku.
Jedan gol iz kontre preko Zahe, drugi slabo branjenje kornera i treći smo svakako trebali bolje kolektivno odbraniti.
Dovoljno ti govori da su dali tri gola iz tri udarca - dakle imali su i oni malo sreće.

Mi smo oscilirali između potpune izguljenosti i potpune kontrole, prilično dobro smo realizirali ozbiljne prilike i dobili smo jedan poklon od njihovog golmana. Većinom smo svi igrali solidno (osim Milnera protiv Zahe i Nabya) ali ovo je bila više utakmica gdje je bilo važnije izvući motivaciju, radije nego kvalitetu. Uglavnom odmor nam dolazi u pravi trenutak da se malo pokrpimo.

Offline LFCRi

• Hero Member
« Odgovori #110 : Siječanj 19, 2019, 21:47 »
Primili smo golove jer je Palace solidna ekipa u tranziciji i vrlo dobri u skoku.
Jedan gol iz kontre preko Zahe, drugi slabo branjenje kornera i treći smo svakako trebali bolje kolektivno odbraniti.
Dovoljno ti govori da su dali tri gola iz tri udarca - dakle imali su i oni malo sreće.

Mi smo oscilirali između potpune izguljenosti i potpune kontrole, prilično dobro smo realizirali ozbiljne prilike i dobili smo jedan poklon od njihovog golmana. Većinom smo svi igrali solidno (osim Milnera protiv Zahe i Nabya) ali ovo je bila više utakmica gdje je bilo važnije izvući motivaciju, radije nego kvalitetu. Uglavnom odmor nam dolazi u pravi trenutak da se malo pokrpimo.

Puno hvala na opširnom postu :)
Nadam se da ce Naby proigrat napokon, vrijeme mu je :)

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #111 : Siječanj 19, 2019, 22:08 »
Puno hvala na opširnom postu :)
Nadam se da ce Naby proigrat napokon, vrijeme mu je :)

Svi se nadamo, ali ne izgleda da ćemo dočekati išta značajno od njega u ovoj sezoni.
Mislim da se današnjom predstavom zacementirao izvan prve postave, a lako je mogao danas započeti niz utakmica.

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
« Odgovori #112 : Siječanj 19, 2019, 22:32 »
Da se bar može zabraniti komentiranje tijekom tekme,jer vi ste smiješni s pljuvanjem,pa pohvalama,pa opet sranjima itd.Pogledaj tekmu pa trezveno piši,ne ispadaj jadan.

Online Gerro

• Hero Member
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Never miss a good chance to shut up.