Autor Tema: Brighton and Hove Albion - Liverpool, EPL 22. kolo  (Posjeta: 6634 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Zlopasha

• Hero Member
Odg: Brighton and Hove Albion - Liverpool, EPL 22. kolo
« Odgovori #75 : Siječanj 12, 2019, 18:23 »
Prevažna pobjeda, prevažni bodovi.
Brightonu svaka čast, nisu nimalo lagan protivnik a imaju apsolutno Championship level momčad.

Robbo, Virgil i Fabinho odlični, Bobby i Mo vrlo dobri u napadu, veza onako, ništa posebno dok se pred kraj nije počeo Brighton otvarati. Svaka čast Trentu jer je izgurao utakmicu. Poseban spomen Kevinu Friendu koji je uspio proći kroz svojih prvih 90 minuta suđenja Liverpoolu bez da nas je očito oštetio - bravo Kevine, vidiš da možeš kad se prisiliš. Također poseban spomen Nabyu - dragi dečko, ono ti se neće svirati u Engleskoj 90% slučajeva - a ovo nije prvi put da staneš i digneš ruke nakon meko izgubljene lopte.

Offline Brna

• Hero Member
« Odgovori #76 : Siječanj 12, 2019, 18:29 »
Utakmica za zaboraviti, no kad si u utrci za titulu, treba naučiti uživati u ovakvim pobjedama. :)

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
« Odgovori #77 : Siječanj 12, 2019, 18:58 »
Mogu ja napisati tweet da sam karao Miu Khalifu, ne znači da je istina. :D
Taj trojac je dobio Napoli. Nakon toga se Milner ozljedio i mislim da do Citya nisu više startali zajedno.

Bas procitao ko je Mia   ;) hvala ti sine

Offline markoj

• Hero Member
« Odgovori #78 : Siječanj 12, 2019, 20:18 »
Ovako se osvajaju naslovi
3 boda idemo dalje jedino mi ne ide u glavu onaj promašaj Moa
Pritisak je na šitiju

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
« Odgovori #79 : Siječanj 12, 2019, 21:22 »
Nisam očekivao pobjedu kao prethodni puta kada smo gostovali kod njih, najbolja domaćinska ekipa izvan top 6 do danas, 3 boda su tu,Fabinho dosta dobar s obzirom da mu to nije prirodna uloga,iako je imao dvije pogreške koje na sreću nisu kaznili, TAA i VVD standard dobri...3 boda su tu...sad dvije domaće tekme..

Online Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #80 : Siječanj 12, 2019, 22:54 »
Za zaborav, ali vidi se da je ovo najozbiljniji Liverpool od Beniteza. Vrlo bitna utakmica nakon dva uzastopna poraza. Sada se vraća Matip za Palace.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #81 : Siječanj 12, 2019, 23:55 »
Prevazna pobjeda koju smo zasluzili al ipak jedva uhvatili.

Samo ne mogu presutat ondnosno prec preko onog jednog gubljenje duela i lopte od strane Keite pred sam kraj tekme iz kojeg je usljedila njihova kontra koju bi neka bolja momcad vjerojatno i kvalitetno iskoristila.

Nije vise bitna njihova kontra koliko je on izgledao jeftino i jadno u tom duelu a takav je i veci dio  sezone.Dugo smo ga cekali i polagali velike nade u njega a on ovako jebeno nezainteresiran i nikakav,meni nista nije jasno.

Koliko ce njemu trebat i hoce li se ikad potpuno adaptirat na Liverpool i PLiga nogomet ne znam?

Opet uzimajuci u obzir snagu protivnika Fabinho na stoperu je mogao nekako proc al nije opcija za bilo koju jacu momcad bar ne meni.

Hendu i njegov usrani nogomet nemam namjeru ni komentirat.

Prevazna jako bitna pobjeda koja nas je vratila gdje smo stali prije City-a.
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #82 : Siječanj 13, 2019, 00:30 »
mene ovaj Liverpool podsjeća na Conteovu Chelsea

Čvrsti u obrani a u napadu se uvijek uvali neki krumpir
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011