Autor Tema: Manchester City - Liverpool, EPL 21. kolo  (Posjeta: 17323 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline luigi

• Hero Member
Odg: Manchester City - Liverpool, EPL 21. kolo
« Odgovori #30 : Prosinac 30, 2018, 21:14 »
Samo je pitanje vremena kad ce se Henderson poslati na vječna lovišta (klupu) gdje ce ostati do kraja svoje karijere osim ako ne ode u neki Fulham... Normalno da je kreacija velika problem kada tu igra Henderson, a ne Fabinho recimo koji ima vise asistencija u zadnjih mjesec dana nego ovaj u 2 godine...

Offline pacecho

• Hero Member
  • ljevak ne može pucati penal!
« Odgovori #31 : Prosinac 30, 2018, 21:32 »
Samo je pitanje vremena kad ce se Henderson poslati na vječna lovišta (klupu) gdje ce ostati do kraja svoje karijere osim ako ne ode u neki Fulham... Normalno da je kreacija velika problem kada tu igra Henderson, a ne Fabinho recimo koji ima vise asistencija u zadnjih mjesec dana nego ovaj u 2 godine...
kao i izgubljenih lopti na 30m od gola, sto je puno bitniji podatak kad se igra protiv cityja
It doesn't say ‘Welcome to Anfield’. It doesn't say ‘Have a lovely time at Anfield’. No! It says ‘THIS IS ANFIELD’. It’s a challenge, a statement of intent. It’s a reminder to the players of who and what they’re playing for, and a reminder to our opponents who and what they’re playing against.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #32 : Prosinac 30, 2018, 21:37 »
nisam cak ni napisao da zelim Fabinha u prvoj protiv Citya.... ali ako moram birat Fabinho ili Hendo onda nemam dileme, Fabinho za klasu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #33 : Prosinac 30, 2018, 22:04 »
Gledam. Fabinho je poceo 7 od zadnjih 10 utakmica Liverpoola, a on i Hendo se bore za tu jednu poziciju i gle čuda igramo dosta bolje sada nego dok je Hendo igrao.

Nista protiv Hende, dobar za 6 veznjaka ekipe, ali ko kapitena ga nikad necu priznati ...

Koliko je puta startao Hendo, a koliko puta Fabinho u tih zadnjih 10 tekmi? Jer s ovim želiš prikazati da je Hendo startao u samo 3 tekme...
Never miss a good chance to shut up.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #34 : Prosinac 30, 2018, 22:22 »
Nisam ni rekao to, nego sam mislio da je Fabinho prosao proces aklimatizacije u timu i pitanje je vremena kad ce non stop biti starter, a Hendo klupa jer ih ne vidim zajedno na terenu u puno slucajeva.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #35 : Prosinac 30, 2018, 23:01 »
Nisam ni rekao to, nego sam mislio da je Fabinho prosao proces aklimatizacije u timu i pitanje je vremena kad ce non stop biti starter, a Hendo klupa jer ih ne vidim zajedno na terenu u puno slucajeva.

"Fabinho je poceo 7 od zadnjih 10 utakmica Liverpoola, a on i Hendo se bore za tu jednu poziciju i gle čuda igramo dosta bolje sada nego dok je Hendo igrao."

Ovo zvuči kao da si baš to rekao, ali dobro...

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #36 : Prosinac 30, 2018, 23:04 »
Da ali nisam na to mislio

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #37 : Prosinac 30, 2018, 23:57 »
Fabinho je čvršći igrač, al imam dojam da se pogubi kad je pod pritiskom i samo zato bi radije Hendersona. Ono, znam da ne očekujem neki vatromet od njega, al bar ne moram strahovat da će zasrat nešto na 30m od gola
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #38 : Prosinac 31, 2018, 01:31 »
Normalno da je kreacija velika problem kada tu igra Henderson, a ne Fabinho recimo koji ima vise asistencija u zadnjih mjesec dana nego ovaj u 2 godine...
Naravno kad Fabinho ni u jednoj utakmici nije igrao #6 kao sto ju je igrao Henderson zadnjih godinu i pol, zato jer je otporan na presing otprilike ko ja na slatko. Pa mu se onda dodaju svaki put Hendo ili Gini koji pokriju iza njega kad ovaj igra. Fabinho prakticki kod nas vise igra nekakvu #8 a ne #6 iako nije to ni osmica bas, al blize je tome. Ali recimo igranje Fabinha znaci da moras Ginija, Milnera ili Keitu zrtvovat polulijevo i prakticki ubit si jednog igraca (pogotovo ako Milner nije spreman koji se najbolje snalazi u takvoj ulozi) a to bi cak i imalo nekakvog smisla ako igras protiv ekipe u dubokom bloku (kao sto se United pokusao braniti) ali protiv ekipe koja ne temelji defenzivu na reaktivnom postvljanju nego proaktivnom presingu brzo nakon izgubljenje lopte bi postavljanje Fabinha bilo uzasna odluka po meni.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #39 : Prosinac 31, 2018, 01:56 »
Naravno kad Fabinho ni u jednoj utakmici nije igrao #6 kao sto ju je igrao Henderson zadnjih godinu i pol, zato jer je otporan na presing otprilike ko ja na slatko. Pa mu se onda dodaju svaki put Hendo ili Gini koji pokriju iza njega kad ovaj igra. Fabinho prakticki kod nas vise igra nekakvu #8 a ne #6 iako nije to ni osmica bas, al blize je tome. Ali recimo igranje Fabinha znaci da moras Ginija, Milnera ili Keitu zrtvovat polulijevo i prakticki ubit si jednog igraca (pogotovo ako Milner nije spreman koji se najbolje snalazi u takvoj ulozi) a to bi cak i imalo nekakvog smisla ako igras protiv ekipe u dubokom bloku (kao sto se United pokusao braniti) ali protiv ekipe koja ne temelji defenzivu na reaktivnom postvljanju nego proaktivnom presingu brzo nakon izgubljenje lopte bi postavljanje Fabinha bilo uzasna odluka po meni.

Slažem se. Upravo ono što sam i ja pisao.

Misliš da ćemo ga ikad moći gledati baš na #6?

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #40 : Prosinac 31, 2018, 02:27 »
Necemo. Nije sposoban igrati ono sto igra Hendo aka buduca zlatna lopta gento d or.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #41 : Prosinac 31, 2018, 02:42 »
Liverpool boss Jurgen Klopp pulled up Fabinho after their thrashing of Arsenal.

After the 5-1 win, Klopp admits he wanted better from the Brazil midfielder.

Klopp said: "Fabinho hit two very average passes and he was shaky in the next couple of moments. That can happen – it's all part of the process.

"Football is a game full of mistakes and it's how you deal with it.

"Then we could bring Jordan Henderson on and he was so fresh. Arsenal didn't have a lot of chances but that allowed us to close all the space in midfield."

Fakat nemam ništa protiv Fabinha. Kao što sam napisao u drugoj temi, sviđa mi se imati njega, Hendu, Ginija i Keitu kao igrače tog "defanzivnijeg" dijela veze, ali da frajer mora puno bolje igrati pod pritiskom, jebeno mora. Kad mu se da svo vrijeme svijeta kao u tekmi vs Uniteda, tad je dobar, ali malo ga pritisni i do sad se baš i nije proslavio.

Offline mrdokic911

• Hero Member
« Odgovori #42 : Prosinac 31, 2018, 08:27 »
Predvidjanje kako ce poceti ali je izvadio Ginia ranije pa bi mogao poceti. Daj se dogovori sam sa sobom.

Evo, s tobom ću se konzultirat ubuduće prije nego krenem išta pisati, ti ćeš mi radit proofing.

Nije ni čudo što se nekim ljudima ne da doći na forum i napisati nešto kad im netko poput tebe i adnana krene lajati na svaku rečenicu. Kvaliteta foruma je baš osjetno pala, i mislim da je to najviše radi posjetitelja vašeg profila.
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #43 : Prosinac 31, 2018, 09:07 »
Situacija je prilično jasna. Našom pobjedom prvenstvo je gotovo, dok s druge strane njihova pobjeda ih 100% vraća u igru za naslov, čak bi se usudio reći ukoliko nam dođu na 4 boda da su opet prvi favoriti. Isto tako, neriješeno nama odgovara puno više nego njima al dojma sam da ni njima to ne bi bio smak svijeta. U svakom slučaju, vrijeme je na našoj strani, jer što utakmica bude prolazila City će biti sve nervozniji i otvarat se a to će nama ostaviti masu prostora za kontre, tako da od Kloppa očekujem jedan čvrsti Liverpool kojem će primarna stvar bit sačuvat 0-0 a tek onda nešto pokušavat u napadu
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline STO%

• Sr. Member
« Odgovori #44 : Prosinac 31, 2018, 09:13 »
ma i s pobjedom nije nista gotovo.. pa ljudi to je premiership to je nogomet.. nakon 2 tekme se sve promjeni.. voda u usima..
mrkdokic, treiler, El Rey, Magic Rat