Autor Tema: Manchester City - Liverpool, EPL 21. kolo  (Posjeta: 17348 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Zlopasha

• Hero Member
Odg: Manchester City - Liverpool, EPL 21. kolo
« Odgovori #285 : Siječanj 05, 2019, 17:15 »
Kad se sjetim kako smo 2009 dobili scum 1-4 i prišli im , odma sljedeće kolo oni još jedan poraz , ponadali se tu smo , padaju , ovo je naša godina , a onda se ukaže neki Macheda i preokrenu protiv Ville i sruše nam snove .... I onda naravno kiksnemo i mi i to je kraj svih nadanja...
Zato je neuporedivo veći pritisak loviti nego biti lovljen , bez obzira što oni imaju titulu od prošle godine , ali samo nek oni nas love... Oni imaju u glavama da mogu dobiti svih 17 utakmica do kraja po u tih 17 utakmica napraviti gol razliku 60-4 i da ne budu prvaci....

Eksperti stalno govore kako oni mogu povezati 10-15 pobjeda u nizu , ok mogu , ali Liverpool može još lakše nego oni !

Meni je u sjećanju te sezone, kao apsolutni rušitelj snova ostao Howard Webb na Old Traffordu u utakmici ManU-Spurs. Puno, puno više nego Macheda. Gubili su 0-2 na poluvremenu a onda se pojavio Webb i okrenuo rezultat na 3-2.

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #286 : Siječanj 05, 2019, 17:19 »
Ma nema do Machede, pa 2 gola (Sunderlandu i Villi ako se ne varam) je zabio u 90. i nestao zauvijek. Fuj

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #287 : Siječanj 05, 2019, 17:32 »
Jos je Aston Villa vodila 2 1 cini mi se..

A sjecam se kad smo ih uzeli 4 1 kolo poslije mi igrali sa portsmouthom gubili 2 0 i preokrenuli na 3 2 golom Torresa a prije toga neko nas zabio iz indirekta jel Kuyt cini mi se a to kolo Fulham i Murphy razbili Uniteda 3 0

Pa onda gol Benayouna u 90+ protiv Fulhama za pobjedu uhhh

Ali bilo je nekih glupih kikeva kuci te sezone protiv Stokea West Hama i Fulhama. Sve 0 0 cini mi se. Bili smo dobri u odbrani ali cesto bezidejni u napadu.

Imali smo 2 poraza u sezoni a jedan je bio od ponajslabije ekipe lige Boroa. Xabi dao auto gol cini mi se.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #288 : Siječanj 05, 2019, 20:20 »
ja ne znam sta sam prekjucer rucao a vi se samarate sitnicama od prije 10g,  svaka cast ,, :super

'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #289 : Siječanj 05, 2019, 20:36 »
Sjetim se i ja kad izguglam sve

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #290 : Siječanj 05, 2019, 20:38 »
Stvarno smo se svake sezone borili za titulu u zadnjih 15 godina pa se mora guglati. lol.