Autor Tema: Manchester City - Liverpool, EPL 21. kolo  (Posjeta: 17320 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline we_love_you_Liverpool

• Hero Member
Odg: Manchester City - Liverpool, EPL 21. kolo
« Odgovori #15 : Prosinac 30, 2018, 12:45 »

Fabinho je juče krenuo loše, nesigurno u oba pravca, ali narednih 75 minuta je odigrao vrhunski! Jutros sam detaljno odgledao snimak, imao je bar 6-7 vrhunskih defanzivnih reakcija, 2-3 puta je isčupao Lovrenove ispade, napadački je bio siguran u predaji lopte.
Sve sem prvih 10ak minuta i par nesigurnih reakcija što napadačkih što defanzivih je odigrao odlično!

Offline LUDI-OS™

• Hero Member
« Odgovori #16 : Prosinac 30, 2018, 13:03 »
4 2 3 1

Ili

4 3 3

Offline mrdokic911

• Hero Member
« Odgovori #17 : Prosinac 30, 2018, 15:52 »
Alisson; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Keita; Salah, Mane, Firmino
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #18 : Prosinac 30, 2018, 16:09 »
Alisson; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Keita; Salah, Mane, Firmino

Fakat bi radije u ovu tekmu s Keitom i Fabinhom umjesto Ginija?
Never miss a good chance to shut up.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #19 : Prosinac 30, 2018, 16:11 »
Bas. Gini nas najbolji veznjak ove sezone i to ubjedljivo i on ga izostavi u najtezoj utakmici sezone.

Da ne govorim kako dobro igra pod pritiskom.

Offline mrdokic911

• Hero Member
« Odgovori #20 : Prosinac 30, 2018, 16:28 »
Ovo nije mojih prvih 11, nego predviđanje s čim bi mogao izaći. U biti da, izvadio je Ginija ranije, pa će vjerojatno i ovu startati.

Meni je Gini kralj ovu sezonu, jedan od najvažnijih uz Van Dijka, uvijek spreman kad je gusto.

Onda: Alisson; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Wijnaldum; Salah, Mane, Firmino

Keita mi je nekonzistentan dosad dosta niti nije u ritmu pa je malo vjerojatno da bi startao. Milner ne znam jel bio na klupi zadnju, al je isto van ritma. Pekar je u jako dobroj formi trenutno ali bi to bilo preotvoreno uz njega i prednju trojku.
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #21 : Prosinac 30, 2018, 16:33 »
Predvidjanje kako ce poceti ali je izvadio Ginia ranije pa bi mogao poceti. Daj se dogovori sam sa sobom.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Never miss a good chance to shut up.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #23 : Prosinac 30, 2018, 20:34 »
Predvidjanje kako ce poceti ali je izvadio Ginia ranije pa bi mogao poceti. Daj se dogovori sam sa sobom.
Tocno tako, napisao je predvidanje ali onda kad se sjetio da je vadio Ginija protiv Arsenala u zelji da ga sacuva je ubacio i njega unutra (u prvoj varijanti ga je iskljucio vjerojatno misleci da ce Klopp ic sa svjezijim igracima protiv Citya). Ne vidim oko cega se tu ima previse dogovarat sam sa sobom, rekao bi da je sve vrlo logicno.

Stvarno mislim da bi trebali uvest neki test citanja s razumijevanjem na forum ili pojacat lektire u osnovnim skolama.

Hahaha, right.
S obzirom na to da im je najvaznija utakmica sezone u ligi, gotovi sigurno ce igrati, ono sto je takoder skoro sigurno je da nece bit blizu 100%, sto je ogroman plus za nas. Ne mogu rec da bi uk bilo pametnije ostavit ga na klupi s obzirom na to koliko im treba takav igrac protiv nas, ali ni opcija De Bruynea na 80% im nije ni blizu idealne.

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #24 : Prosinac 30, 2018, 20:50 »
Onda ekipa, šta očekujemo?
Jesmo li dovoljno zreli kao momčad da ne klecnemo pod pritiskom, da izguramo na Etihadu bez poraza?
Gledao sam nakon zadnje međunarodne pauze niz utakmica pred nama i nadao sam se bi možda mogli ući u ovu utakmicu ne više od 3-4 boda iza City. Ne da smo premašili očekivanja već smo ih razbucali potpuno i imamo priliku odljepiti se na +10 što zvuči gotovo nestvarno nakon preko pola sezone. Najviše me zanima s kojim veznim redom ćemo istrčati i ima li šanse da možda krenemo s nekim džokerom poput Shaqa ili Keite ili će Klopp igrati sa konzervativnijim kombinacijama kao Gini-Hendo-Milner. Prilično sam siguran da nam igranje za bod nije ni na kraju pameti - ako završimo s bodom, ok, ali ići ćemo na to da ih stavimo pod pritisak kakav nisu okusili dosad u sezoni.

Prevažna utakmica, treba ovo izgurati.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #25 : Prosinac 30, 2018, 21:03 »
Krenuti sa Giniem, Keitom i Milnerom. Treba ih nadtrčati, a i imat ces neku kreaciju kakvu ne bi imao sa ''kapetanom''.

Dobijamo ovo.

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #26 : Prosinac 30, 2018, 21:06 »
Ozbiljno pitanje luigi.
Jeli ti uopće gledaš Liverpoolove utakmice?

'Kapetan' je ustvari kapetan i zadnjih nekoliko utakmica je odigrao odlično.
Ne bih imao nikakvih problema ako bi igrao protiv Citya, no sve ovisi o kombinaciji a ne o jednom igraču.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #27 : Prosinac 30, 2018, 21:08 »
Gledam. Fabinho je poceo 7 od zadnjih 10 utakmica Liverpoola, a on i Hendo se bore za tu jednu poziciju i gle čuda igramo dosta bolje sada nego dok je Hendo igrao.

Nista protiv Hende, dobar za 6 veznjaka ekipe, ali ko kapitena ga nikad necu priznati ...

Offline we_love_you_Liverpool

• Hero Member
« Odgovori #28 : Prosinac 30, 2018, 21:10 »
Ja vjerujem da je jedina dvojba može li Milner.
Vjerujem da ćemo igrati najuigraniju formaciju i postavu kao i najbalansiraniju.

Alisson - Trent, Lovren, Van Dijk, Robertson- Milner, Gini, Hendo- Salah, Firmino, Mane....

Ne vjerujem ni da će City od početka ući žestoko na sve ili ništa jer su pod velikim pritiskom u bodovnom zaostatku gdje ako krenu žestoko mogu biti kažnjeni... Očekujem od njih dosta oprezniju igru od starta vjerovatno ne kao na Anfieldu, ali ipak opreznu.

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #29 : Prosinac 30, 2018, 21:11 »
Ne bih rekao da je to tako crno bijelo da se njih dvojica direktno bore za tu poziciju, vrlo je moguće da u budućnosti često vidimo vezni red gdje je Fabinho defanzivni razbijač a Henderson vodonoša za Keitu, Oxa ili Shaqa. Kako bilo, Henderson igra u solidnoj formi i ne vidim zašto ne bi startao ni zašto bi bio glavni problem s našom kreativnosti iz veznog reda.