Liverpool > Igrači

Andrew Robertson #26

<< < (3/97) > >>

gento:
Andrew Robertson has arrived in Liverpool to undergo his medical. https://t.co/psX0uKXyWK

Slikica.

gogec:
nemam ništa protiv momka osobno, ali mi je nevjerovatno da nismo u stanju dovesti boljeg beka..  ono ajde da imamo neku zvijer pa nam treba backup, al mi imamo Milnera i otpisanog morena.. ugl malo sam razočaran ovim odabirom..  :(

njemu neka je sa srećom, ono malo po klipovima što mogu vidjeti ničim ne odskače, teško je reći.. djeluje ko da mu lopta nije baš 'najbolji prijatelj' no vidjet ćemo uskoro..

Monello:

--- Citat: gogec - Srpanj 21, 2017, 10:15 ---nemam ništa protiv momka osobno, ali mi je nevjerovatno da nismo u stanju dovesti boljeg beka..  ono ajde da imamo neku zvijer pa nam treba backup, al mi imamo Milnera i otpisanog morena.. ugl malo sam razočaran ovim odabirom..  :(

njemu neka je sa srećom, ono malo po klipovima što mogu vidjeti ničim ne odskače, teško je reći.. djeluje ko da mu lopta nije baš 'najbolji prijatelj' no vidjet ćemo uskoro..

--- Kraj citata ---

Slazem se da momak nije zasluzio da ga se podcjenjuje jer jos nije ni stigao al gledajuc ga na klipovima pitam se  sta ne valja sa Morenom kao rezervnom opcijom?
nisam protiv ovog transfera al ga ne razumijem,korak naprjed pa korak nazad pa sve tako u krug

mihovil:

--- Citat: Monello - Srpanj 21, 2017, 11:17 ---Slazem se da momak nije zasluzio da ga se podcjenjuje jer jos nije ni stigao al gledajuc ga na klipovima pitam se  sta ne valja sa Morenom kao rezervnom opcijom?

--- Kraj citata ---
Vec sam napisao kako mislim da Moreno ima veci potencijal od Robertsona, ali lako je moguce da je Klopp odustao od njega i da je odlucio raditi s nekim za kog misli da ce mozda lakse doc do svog maksimuma (makar on bio nizi od Morenovog). Takoder je poprilicno lako moguce da je i Moreno lagano odustao od borbe uopce nakon sto je vidio prosle godine da ne uspijeva dobit priliku.

Mastodont:
Ne znam Robertsona, nisam ga gledao. Gledao sam ga protiv nas, ili u sažecima premierlige, nigdje ga ničim nisam zapamtio, valjda ničim ne odskače, pretpostavljam klasični prosječni bek, i vjerujem bolji defanzivno nego ofenzivno.
Ono što bi ja pitao za Morena i njegov potencijal bi bilo: U kojem(barem jednom segmentu igre) je to dijelu igre on dobar, bas dobar?
Makar da i ima neki jebeni napadački aspekt u svojoj igri, a nema, ne bi uspio pokriti svoje defanzivne mane. Jer one situacije, kojih je bilo više, nije se potkralo jednom, kako on naivno ispada graniči sa postavljanjima u ranijim školskim uzrastima.

Ne znam kazem kakav je Robinson, možda je manje razvikan od Morena, no nadam se i da je bolji defanzivno i da stožer puca tu isključivo na krpanje rupa u obrani.
Isto tako, iako ne znamo ništa praktički o njemu, makar igra u našoj ligi, da smo doveli "Robertinha iz Palmeirasa" sad bi svi redom svršavali u gaće jer bi doveli nekog brazilca, koji mora da je jeben, iako ga nisi bas nijednom vidio, ali jbg robertinho je.

Momku  zelim srece, trebat ce je svakako.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju