Liverpool > Igrači

Bivši igrači

<< < (2/604) > >>

kop end:

--- Citat: Luis Garcai - Ožujak 09, 2009, 20:42 ---ma momo nije igrao onako kako se od njega ocekivalo, u juveu ima mnogo laksu ulogu, oduzmi loptu i dodaj je najblizem suigracu koji ce je znati povuci prema napred, u liverpoolu je to isto on sam pokusavao kroz razne driblinge i neprecizna dodavanja prema napred, od mascherana je bolji samo sto vise pokriva teren u svemu ostalom bolji mi je monster.

--- Kraj citata ---

slazem se al isto mislim da i monster pokriva jako puno pa cak ko i momo

momo nije za englesku jer se igra presing a on nema smirenost pa zbog toga su netocni pasovi i losi pokusaji driblinga

Sprava-Benitez:

--- Citat: kop end - Ožujak 09, 2009, 20:48 ---slazem se al isto mislim da i monster pokriva jako puno pa cak ko i momo

momo nije za englesku jer se igra presing a on nema smirenost pa zbog toga su netocni pasovi i losi pokusaji driblinga

--- Kraj citata ---
u juveu se naucio driblat,,dovoljno je pogledat njegov gol palermu  :klanja :klanja

kop end:

--- Citat: Sprava-Benitez - Ožujak 09, 2009, 22:26 ---u juveu se naucio driblat,,dovoljno je pogledat njegov gol palermu  :klanja :klanja

--- Kraj citata ---

on je to sigurno i prije dobro znao al se nije moglo vidit jer ako u engleskoj vodis loptu na sredini terena,onda ti slijedi jedan ostri klizeci

Sprava-Benitez:

--- Citat: kop end - Ožujak 09, 2009, 22:27 ---on je to sigurno i prije dobro znao al se nije moglo vidit jer ako u engleskoj vodis loptu na sredini terena,onda ti slijedi jedan ostri klizeci

--- Kraj citata ---
i u italiji je slicno,,evo ti taj gol //www.youtube.com/watch?v=b0GDt7wZGeo

kop end:

--- Citat: Sprava-Benitez - Ožujak 09, 2009, 22:32 ---i u italiji je slicno,,evo ti taj gol //www.youtube.com/watch?v=b0GDt7wZGeo
--- Kraj citata ---

:klanja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju