Liverpool > Igrači

Bivši igrači

<< < (601/605) > >>

gento:

--- Citat: Massone - Srpanj 08, 2024, 11:45 ---Tvoji postovi su prečudni. Kao da ih ne piše osoba. Ne znam jel samo ja imam takav dojam ili ne…

--- Kraj citata ---

Zoky je instalirao AI na forum. :D

boo razzer:

--- Citat: Massone - Srpanj 08, 2024, 11:45 ---Tvoji postovi su prečudni. Kao da ih ne piše osoba. Ne znam jel samo ja imam takav dojam ili ne…

--- Kraj citata ---

hihihihihihihi

Ma to je možda što sam izgorio u programiranju i Linux-u, a nemam tolerancije i živaca više čitati razne gluposti , sranja, šupljake, itd.

P.S. Meni je najdraža uloga na TV: Holly (kompjuterski android) iz serije Crveni Patuljak i to valjda govori puno o mojoj osobnosti , nekada i cinizmu i sarkazmu.  :D
Captain Data iz Star Treka mi je najdraži drugi lik iz serije. :rotfl

luigi:

--- Citat: boo razzer - Srpanj 08, 2024, 10:23 ---Kako si naporan, i gumenu patku bi udušio.

--- Kraj citata ---
Obzirom od koga dolazi ja ovo smatram kao najveći mogući kompliment. Hvala ti burazeru i da konačno prođeš u drugi dio razgovora za posao.  :love

boo razzer:

--- Citat: luigi - Srpanj 08, 2024, 12:31 ---Obzirom od koga dolazi ja ovo smatram kao najveći mogući kompliment. Hvala ti burazeru i da konačno prođeš u drugi dio razgovora za posao.  :love

--- Kraj citata ---
Hvala!
Ti ćeš prvi saznati i to nije sarkazam. :kuler
Pored raznih obaveza, fizičkog rada, poslovnih praksi i certifikata od sljedeći tjedan malo na more napuniti baterije i neću nositi laptop te vas smarati mojim čudnim piskaranjem. ionako nema tekmi sada osim ovih brojnih nagađanja sa transferima tako da neću puno ni propustiti. B-)

Winx:
AI Razzer.  :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju