Liverpool > Igrači
Bivši igrači
Luis Garcai:
http://www.sport.co.uk/news/Football/15949/Liverpool_hero_planning_Dutch_return_.aspx
moguci povratak sina razmetnoga, ali ne u Liverpool vec u Feyenoord, za kojeg Leo Beenhakker izjavio da je najbolji golman kojeg je video a i trenirao u svom zivotu, normalno rec je o Dudeku
Luis Garcai:
Sta se desava sa king Luisom ako neko zna jel povredjen ili sta, vidim da mu se odlazak u atletico i nije bas isplatio, nesecam se kad sam zadnji put cuo da je bio u pocetnih 11, a kamoli da je postigao neki gol.
Sprava-Benitez:
--- Citat: Luis Garcai - Ožujak 15, 2009, 20:38 ---Sta se desava sa king Luisom ako neko zna jel povredjen ili sta, vidim da mu se odlazak u atletico i nije bas isplatio, nesecam se kad sam zadnji put cuo da je bio u pocetnih 11, a kamoli da je postigao neki gol.
--- Kraj citata ---
izgleda da je u svadji i s novim trenerom resinom,,ni na klupi ga nema,,ista situacija ko s penantom ;),,i meni je zao garsije,,poslje gerrarda i carre bio mi je najdrazi nas igrac kad je igro i ako smijem rec najbolji tehnicar otkad gledam liverpool :super
Sprava-Benitez:
sjecal se iko Abela Xaviera i Nicka Barmbya,,obojica i za nas i everton igrali ;)
jamie carragher:
Barmby još uvijek igra i to za Hull , a ko se ne bi sjetio ludih Xavierovi frizura
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju