Rafu sam pratio još dok je vodio Valenciju.
Rafa je super trener, a te priče da on ode nakon mjesec i pol su čisto sranje, mi Hrvati za drugo ni neznamo, uvijek je trener kriv i samo se njega mijenja.
Agger se pokazao kao odlično pojačanje, dok Hyypia može ić (ostario je, ali nije istina da
uvijek bio loš), no fali još jedan za obranu (uzeo bih nekog iz podmlatka).
Fabio Aurelio ništa ekstra
Arbeloa slab, ali potencijal
Kewell, još od Leedsa nije niš napravio (neznam kaj svi vide boga u njemu, isto ko i Hyypia, nije više to to)
Torres: nepotrebno preplaćen, odličan, LFC klasa definitivno, ali skup... bolje da su kupili krilo
Pennant: ma katastrofa, fale mu daske u glavi, i van i na terenu... no ostao bi mi
Riise: pokazao je protiv Hrvatske da nije taaako brz i prodoran, dobar, ali ne i LFC klasa (možda zamjena)
Sissoko: u krizi, inače ok, kao rezerva za defenzivnog veznog neka ostane
Lucas: pojačanje, mlad je ali super igrač. Treba sa njim raditi i dati mu više igranja
Xabi: osim passinga i ponekad šuta, za ostalo je prelijen (svi nogometaši koje znam ga nevole zbog toga)
Gerrard: ljudima nije jasno kako Rafa može Geru izvaditi iz igre. E pa može! Buraz, ak ti neide taj dan, odi se ohladi
Kuyt: prošle sezone katastrofa, sada je zakon
Finnan: LFC klasa jer sve nedostatke krpa trudom, lik mi je legenda
Babel: došao je iz Nizozemske gdje postoje 4 jaka kluba i od toga samo jedan je u Euro natjecanjima. Žive na staroj slavi. No dečko je perspektiva. Zašto? E pa zato kaj ga je i Arsenal htio kupiti.
Voronin: bude on, mrga u špicu i to je to.
Crouch: trom, spašava ga krakatost, no LFC nije cirkus ili freak show za takav nogomet
Mascherano: Ono kaj treba ostati, defenzivni vezni, ono kaj igra i Makelele
Benayoun: on bi mi igrao svaki put
Neki su fakat za drek, iz podmlatka neznam ako nekog imaju tko valja, ali činjenica je da fali barem jedno krilo svjetske klase. Rafa je rekao da momčad gradi dugoročno i da treba strpljenja. Ja imam strpljenja. Ne troši moje novce i ne vidim mu alternativu (Bilića mu nedam)