evo mog viđenja trenutačnog problema:
1. Rotacija---to je najobičnija glupost koju Rafa stalno izvodi. ta rotacija ničemu ne služi i samo izbacuje igrače iz forme i katastrofalno djeluje na njihovo samopouzdanje. Sjećam se jednom je Morientes rekao nešto u stilu: "odigram jednu cijelu utakmicu, pa sljedeće 2 ne igram, pa onda igram 15 minuta, pa ne igram, pa igram cijelu tako da uopće ne znam je li trener zadovoljan ili je razočaran" i to samo pogubno djeluje na igrače
2. Ne igranje Croucha---to je naš najveći problem. Koliko god se mi sprdali na račun Crouchove visine i ne efikasnosti činjenica je da je ovaj momak puno opasniji od Kuyta i Voronina koji su klasični vodonoše, tj. drugi napadači. Sjetite se Croucha iz prošle sezone kad je bio odličan, al šta će te mora se momčad malo rotirat i izbacit napadače iz forme. Sjetite se kad je Mourinho rekao:" Liverpool je Crouch i još desetorica" i koliko god Jose bio bahat ovo sigurno nije rekao bez razloga ili Kaka prije finala zadnjeg LP:"za nas bi bilo najbolje da Crouch ne igra". Čovjek bi svojom visinom puno značio,al nema veze dobio je zadnjih 12 minuta
3. Benayoun---ovaj momak je doveden za dobre pare a skoro pa uopće ne igra. nama trenutno fali jedan pravi kreativac. OK, to je svima jasno. pa zašto onda ne igra Benayoun koji je ipak jedini pravi kreativac u ovoj momčadi. on kad igra,igra na krilu što nije njegova pozicija (kao ni Babelu). on je jedan klasični veznjak koji je ipak orijentiran prema napadu a ne prema destrukciji protivničke igre kao što je pola naše momčadi (Alonso, Sissoko, Leiva, Mascherano, pa čak i Gerrard). Liverpoolu nije cilj igrati sa Sissokom, Mascheranom i Gerrardom u momčadi tako nastojat ne primiti gol, nego igrat sa jednim DM, Gerrardom i jednim AMC a to bi u ovom slučaju bio Youssi
4. Rafin karakter---ja neću osporavati njegovo znanje i vještinu. Čovjek je odličan trener koji jednostavno NE RAZUMIJE kako se igra sa engleskim klubovima. Isto tako, vrlo je tašt čovjek koji ne zna reć:"Pogriješio sam." protiv Milana uvede Croucha u 78. minuti i onda se na kraju žali na suca, potjerao je Paca, uništio Cissea igranjem na desnom krilu, Pennanta,Croucha,Sissoka izbacio iz forme.
5.Finnan---i ovaj momak sve rjeđe igra u prvih 11 a mislim da je puno bolji od Arbeloe. Pa Finan je naš jedini igrač koji zna fino centrirati a isto tako, pouzdan je u obrani (ne mogu se sjetiti kad je zadnji put kiksao)
ništa, moramo pobjediti Arsenal i ostat u trci za PL a što se tiče LP treba se i dalje boriti pa što bude-bude