Anketa

Hoće li Klopp započeti sezonu 2024/25 s nama?

Da
35 (76.1%)
Ne
11 (23.9%)

Ukupno Glasova: 46

Autor Tema: Jürgen Klopp  (Posjeta: 269476 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Jürgen Klopp
« Odgovori #2895 : Svibanj 15, 2024, 12:23 »
Ne znam šta bi istaknuo kao najtužniji trenutak u njegovom mandatu, možda onaj moment kad se 0-2 Aston Ville pretvorilo u 3-2 za City.
Ne mogu vam opisati kolika je sreća bila kod gola Coutinha i onda kakvo pražnjenje na kraju…

Čak me niti porazi protiv Reala, Cityja, ovih onih, nisu rastužili kao ta utakmica

Zato bi birao tužne trenutke? Pa biraj one sretne, ima ih hrpa.
Never miss a good chance to shut up.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #2896 : Svibanj 15, 2024, 12:28 »
Meni nije jedna utakmica loša, meni je 6 uzastopnih poraza 2021. doma na Anfieldu najgori dio ovog njegovog mandata. To je nedopustivo za Luton, a ne za klub s apetitima kakav smo mi.

Čak štoviše, jedino se Chelsea i City mogu nazvati nesretnim porazima, ostalo je sve bilo rasprodavanje ugleda jer su se gubile utakmice protiv Burnleya, Evertona, Fulhama i mislim Brightona. Trebalo je tada svim sudionicima opaliti novčane kazne, ali Klopp nije imao muda za to.

Eventualno ako moram izabrati jednu lošu utakmicu, to bi bio onaj prekid niza pobjeda protiv Watforda. Možda je do mene jer sam imao ogromna očekivanja tada pa su me lagano spustili na zemlju.

Zato bi birao tužne trenutke? Pa biraj one sretne, ima ih hrpa.
Ima hrpa i loših, nećemo se zavaravati :D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2897 : Svibanj 15, 2024, 12:30 »
Ima hrpa i loših, nećemo se zavaravati :D

Naravno da ima.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #2898 : Svibanj 15, 2024, 12:34 »
Mene je iz Kloppovog mandata najviše ubio poraz u finalu protiv Reala 2022. Teško mi je pala i ono demoliranje protiv Aston Ville, nisam danima mogao doći k sebi. A bogme mi je teško palo i gubljenje prvog velikog finala ono Europa lige protiv Seville. Sve ostalo nemam šta zamjeriti jer nismo mogli prevelike utjecati na to hoće li City u 5 minuti okrenut Villu na 3:2 i hoće li ući ona golčina Kompanyu protiv Leicestera i da tako izgubimo dvije titule. Recimo nije mi teško pao ni poraz protiv Reala u finalu 2018. Znao sam da su tad bolji i bili su na vrhuncu moći s Ronaldom, čim nam je Salah izašao zbog ozljede znao sam da nemamo šansu, kasnije još tragikomedija sa Kariusom na golu.

Da, ovo je baš bilo gadno jer bi išli u LP sljedeće godine, a do finala smo došli izbacivši Manchester United i Borussiju. Meni je isto dosta gori bio gubitak 2022 u finalu LP, nakon što smo već ostali bez Premierlige. Baš očajan završetak sezone.

Sa Cityjem smo imali 2 trke do zadnjeg kola, i oba puta smo ostali kratki. S druge strane u Europi nas je real eliminirao 4 puta pod Kloppom u završnicama LP, apsolutno užasan skor.

"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2899 : Svibanj 15, 2024, 12:35 »
Alisson; Trent, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Wijnaldum; Salah, Mane, Firmino.

This will always be THE legendary XI of the Klopp era to me, yet incredibly they only played together ONCE!

That was in the 2019 Champions League final. Mad.

Their ages in that final:

Alisson - 26
Trent - 20
Matip - 27
Van Dijk - 27
Robertson - 25
Fabinho - 28
Henderson - 28
Wijnaldum - 28
Salah - 26
Mane - 27
Firmino - 27

A team in its absolute pomp, that was about to drop two points in their first 27 PL games the next season!

Osvojenih 103 od 105 mogućih bodova na red. :klanja

Jebena korona.  :suicide

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #2900 : Svibanj 15, 2024, 17:25 »
Ma, definitivno mi je najgori poraz od Reala u finalu prije 2 godine.. Morali smo to dobit jednostavno.. Ali ne, umjesto da ih ubijemo 4-0, Kurton odigra tekmu života a Bijeli Miševi nam uvaljaju krumpir nakon šta su valjda prvi put prošli centar u toj utakmici :suicide

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #2901 : Svibanj 15, 2024, 19:09 »
Dosli smo na dvije utakmice od rekorda svih rekorda: quadruple.. Ta 2022. Uf..obje su me utakmice ubile..doslovno mentalno ubile za cijelo ljeto..

U prvenstvu je Villa vodila 2:0, koliko ono do kraja? 20-30 min?  :lud
A u Parizu ne znam ni sam kako smo izgubili utakmicu.. kakva dva nokauta..uzas..

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #2902 : Svibanj 15, 2024, 19:39 »
Sjecat cu se samo ljepih trenutaka, za tuzne trenutke nemam vremena. Jürgen veliki si, danke dir  :love
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline luigi

• Hero Member

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2905 : Svibanj 17, 2024, 07:38 »

Offline redz

• Hero Member
« Odgovori #2906 : Svibanj 18, 2024, 00:10 »
Alisson; Trent, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Wijnaldum; Salah, Mane, Firmino.

This will always be THE legendary XI of the Klopp era to me, yet incredibly they only played together ONCE!

That was in the 2019 Champions League final. Mad.

Their ages in that final:

Alisson - 26
Trent - 20
Matip - 27
Van Dijk - 27
Robertson - 25
Fabinho - 28
Henderson - 28
Wijnaldum - 28
Salah - 26
Mane - 27
Firmino - 27

A team in its absolute pomp, that was about to drop two points in their first 27 PL games the next season!

Osvojenih 103 od 105 mogućih bodova na red. :klanja

Jebena korona.  :suicide

čekaj, ovih prvih 11 nikada nije zaigralo prije ni poslije te utakmice zajedno???

pa da idem iz glave nabrajati sastav liverpoola iz te ere to bi bila ekipa koju bi vjerojatno složio osim wijnalduma možda, ali i on je igrao često i dugo kod nas...nestvarno mi zvuči da nismo tih 11 nijednom uspjeli izvesti na teren osim tada u finalu LP  :blink

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #2907 : Svibanj 18, 2024, 12:18 »

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #2908 : Svibanj 18, 2024, 19:22 »
https://www.instagram.com/reel/C7HTAPdtywb/?igsh=MXNxeHRtZm85NWZ2Zg==

A jebenti, isto će bit neobično gledat utakmice bez njega na klupi
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #2909 : Svibanj 18, 2024, 20:23 »

Ne volim bit patetičan, ali sutra bi mogao pustiti suzu. Koliko god bio frustriran radi toga što smo ostali kratkih rukava i njegov period u klubu je mogao i trebao biti podebljan s još kojim trofejem, toliko sam svjestan da je ovo zapravo bio moderni Shankly. I koliko god je Paisley bio uspješniji od njega, Shankly je veći manager, a Klopp je uz bok njemu.

Čovjek je prenio duh kluba i svega onog što klub predstavlja na teren. I zato ga ljudi iz Liverpoola i navijači Liverpoola koji znaju što je LFC toliko vole. Stvarno je bio savršen za ovaj klub. Nekako mislim da je svakog od nas taknuo, i uspjeh kluba je bio dio i moje osobne sreće i paralelnog razvoja u životu. Taj period otkad je došao u klub se poklopio i s mojim osobnim i karijernim razvojem.

Hvala Jurgen. Teško da ćemo više ikada vidjeti takvog čovjeka i trenera u klubu.

« Zadnja izmjena: Svibanj 18, 2024, 21:00 Lasko »
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."